2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A pad rövidsége sztem igenis valós dolog, néhány poszton mindenképp. Gondolj bele, mi lenne, ha Iniesta megint lesérülne, és hosszútávon Keitának kéne helyettesítenie. Tavaly már láttuk, h ilyenkor mi van, sztem elég is volt. A támadóhármasok nagyon jó, de nekik sincs minőségi pótlásuk. Ha vki lesérül közülük, akkor Bojanékra nem nagyon lehet számitani, ebben az esetben valószínűleg megint csak Iniesta megy fel támadónak, és megint csak Keita játszik a helyén a középpályán, ami megint csak nem jó. Hátul ott renden vagyunk, még kicsit sokan is.gergo9 írta: Szakmai dolgokban meg az idő 95%-ban Pep-et igazolja eddig. Sok dolog van ami miatt dobálták az ürüléket rá aztán kiderült hogy mégis teljesen jó meglátások voltak. Idei szezonban csak hogy párat említsek pad rövidsége, Ibra elzavarása,Abidal középhátvédként való szerepeltetése, Masch leigazolása, Marquez elküldése.
Lényeg a lényeg én feltétel nélkül megbízom Guardiola minden döntésében , számomra eleget bizonyított.
Sok edző kiemeli, hogy egy szezon rengeteg mecccsből áll, akár heti 3 meccs is benne van a pakliban. Ezért ez a sok edző, akiket eddig hallottam/olvastam nyilatkozni, mind elmondta, hogy sok játékos kell, mert rövid paddal nem lehet sikereket elérni. Egyszerűen még a legegészségesebb játékosok is elkészülnek az erejükkel, hiába vannak a rengeteg meccsek miatt szinte csak könnyített edzések. Lásd most Puyol is lesérült. És miért? Mert Guardiola nem használja a rotációs szisztémát. Van egy alapcsapat, amin csak akkor változtat, ha sérülés, vagy eltíltás van, illetve ha kupameccs van. Általában ezek a játékosok nagyrészt kibírják a hosszú szezont, de ez nem üdvözítő dolog. Ősszel Xavi bajlódott sérüléssel, biztosan emlékszel rá, hogy alig játszott végig 90 perceket és akkor is majdnem minden második meccsen lépett pályára.gergo9 írta:Értelemszeruen csak erre az idényre vonatkozik amit mondtam. Igazából sok opció nem volt Ibra és Villa , Villa-t nem engedték még akkor össz-vissz maradt Ibra. Eto'o-nak meg nyilvánvaló hogy mennie kellet.sjd írta: Azért álljon meg a menet! Ibra az ő kérésére érkezett, miután kirúgott egy évi 30 gólos csatárt, mindezen buktunk 50 millát.
Marqueznek meg mi értelme lett volna ha itt van az elmult fél évben mikor lett volna szükség a hierarchiában előrébb lévő Militora sincs.
Teljesen értelmetlen lett volna itt tartani.
Értelemszeruen csak erre az idényre vonatkozik amit mondtam. Igazából sok opció nem volt Ibra és Villa , Villa-t nem engedték még akkor össz-vissz maradt Ibra. Eto'o-nak meg nyilvánvaló hogy mennie kellet.sjd írta: Azért álljon meg a menet! Ibra az ő kérésére érkezett, miután kirúgott egy évi 30 gólos csatárt, mindezen buktunk 50 millát.
Azért álljon meg a menet! Ibra az ő kérésére érkezett, miután kirúgott egy évi 30 gólos csatárt, mindezen buktunk 50 millát. Az elüldözése maximum azokat igazolta, akik már előre megmondták, hogy nem llik ide, Guardiola részéről azonban ez egy borzalmas nagy epic fail volt. Én egyedül ezért dobáltam rá az ürüléket, nem azért mert annyira szívemhez nőtt volna az a barom.gergo9 írta: Szakmai dolgokban meg az idő 95%-ban Pep-et igazolja eddig. Sok dolog van ami miatt dobálták az ürüléket rá aztán kiderült hogy mégis teljesen jó meglátások voltak. Idei szezonban csak hogy párat említsek pad rövidsége, Ibra elzavarása,Abidal középhátvédként való szerepeltetése, Masch leigazolása, Marquez elküldése.
Ja, csak pont ezen csapatok ellen fordu lelő, hogy egyszerűen megfojtják a játékunkatTocy írta: Pont hogy nem. Nem szabad leállni velük verekedni, abban a Barca Keitával sem jó. Játszani kell a szokásosat magas fordulatszámon és nincs gáz. Ne mi alkalmazkodjunk, alkalmazkodjanak ők!
Pont hogy nem. Nem szabad leállni velük verekedni, abban a Barca Keitával sem jó. Játszani kell a szokásosat magas fordulatszámon és nincs gáz. Ne mi alkalmazkodjunk, alkalmazkodjanak ők!sjd írta:Lehet, hogy hülyén hangzik, de én pont a BL-ben a Cambiasso-Muntari típusú középpályák ellen vetném be őket! (emlékszem tavalyról, amikor egy Busquets elleni szabálytalanságból lőtt gólt az Inter). Egyszerűen néha kell, hogy egyrészt a 190 centi - 90 kilós vkp-ikat és a támadóikat lerombolja valaki az angol meg a Mourniho-féle csapatoknakBob_Marley írta: szerk: kicsit paradox az első gondolatmenetem, de többször adnék Mascheranonak és Keitának is kezdő tagságot, mert nálam rászolgáltak erre, így többet tudnának pihenni a kp-ink!
Lehet, hogy hülyén hangzik, de én pont a BL-ben a Cambiasso-Muntari típusú középpályák ellen vetném be őket! (emlékszem tavalyról, amikor egy Busquets elleni szabálytalanságból lőtt gólt az Inter). Egyszerűen néha kell, hogy egyrészt a 190 centi - 90 kilós vkp-ikat és a támadóikat lerombolja valaki az angol meg a Mourniho-féle csapatoknakBob_Marley írta: szerk: kicsit paradox az első gondolatmenetem, de többször adnék Mascheranonak és Keitának is kezdő tagságot, mert nálam rászolgáltak erre, így többet tudnának pihenni a kp-ink!
Viszont 10 perc alatt labdát sem tudott lekezelni, lefutották, elnyomták. Bojannak nem a 10 percekkel vannak gondjai, hanem a pszichikai tulajdonságaival. Afellayt viszont én sem értettem...Barcaman14 írta:De az sem tesz jót neki, ha elvétve kap 10 perceket! Más az edzés és a meccs. Igaz hogy edzésen tudja a legjobban elsajátítani a játékstílust, viszont éles meccsen kell tudnia alkalmazni. 10 perc pedig erre nem elég, akárki akármit mond. Jó ha hozzáér 10-szer a labdához. Nem azt mondom hogy minden meccsen váltsa Messit az 50.percben, de mégis. Mondjon valaki egy ésszerű indokot hogy tegnap miért nem állt be hamarabb?!Bob_Marley írta:Úgy gondolom ez a többiekre is, még ha gödörben is van Bojan, nem biztos, hogy az tesz neki jót, hogy kap 45 percet, s végére meg már kifütyülik!Nem hiszem hogy bárki kritizálta volna Pepet, ha lehozza Villát vagy Messit.
Nem haragszom emiatt Pepre, csupán nem értem a cserélis szokását, és nem csak Bojan helyzetét nézve. úgynúgy igaz ez pl Keitara, Affellayra stb..
De az sem tesz jót neki, ha elvétve kap 10 perceket! Más az edzés és a meccs. Igaz hogy edzésen tudja a legjobban elsajátítani a játékstílust, viszont éles meccsen kell tudnia alkalmazni. 10 perc pedig erre nem elég, akárki akármit mond. Jó ha hozzáér 10-szer a labdához. Nem azt mondom hogy minden meccsen váltsa Messit az 50.percben, de mégis. Mondjon valaki egy ésszerű indokot hogy tegnap miért nem állt be hamarabb?!Bob_Marley írta:Úgy gondolom ez a többiekre is, még ha gödörben is van Bojan, nem biztos, hogy az tesz neki jót, hogy kap 45 percet, s végére meg már kifütyülik!
Példának okáért azért, mert Keita kidolgozza a szívét-lelkét és egy megbízható játékos. Nem fogja a fülén pörgetni a labdát, de nyugodtan a pályára küldhető és egy csupa szív ember. Ő is megérdemli a játékperceket. Vagy csak a 20 éveseknek kell játszaniuk? Affellay most jött, szerintem ő maga sem várja el, hogy állandó fix csere legyen. Bojan sajnos idén pedig még küzdeni tudásból is leszerepel, mikor játszik, nem csak a megoldásai rosszak. Én továbbra is bízom a kicsiben, nem ede vagyok, de neki kell még idő. Fejben erősödnie kell, mert látszik minden megmozdulásán, hogy nem felnőtt még . Azt nem tudom megállapítani, hogy az itt maradás, vagy a fél-egy év kölcsön tenne jobbat neki, de ez nem is az én dolgom. Mindenesetre a hierarchiában Keita jogoson van előrébb a két fiatalnál és ő is játszani akar, ő is ambiciózus ( ugyebár nem csak egy fiatal lehet ambiciózus).lluisllach89 írta:Nem láttam teljes egészében se a Sevilla se a Valencia meccsét.
De gondolom egyik meccsen se játszott akkora fölényben a hazai csapat mint mi a Racing ellen, sőt, a Valencia biztos hogy nem
Ez tiszta sor hogy kell tartalékolni esetleg valakit a végére. De nem ilyen langyos meccsen, büntető, kiállítás persze bármikor benne van a pakliban, sőt, egy esetleges sérülés is, de nagyon valószínűsíthető hogy nem történt volna meg itt egyik sem. Persze ezt el lehet mondani mindegyikre és bumm, egyszer csak megtörténik.
Ráadásul Pep sem a "nagyon valószínűsíthető" filozófiával juttatta el a csapatot a világ csúcsára.
De azért ennyire nagyon nem kell túlbiztosítani egy meccset, helyezéstől függetlenül a liga egyik leggyengébb csapata ellen.
Meg akkor miért Keita állt be Xavi helyett? Értem, sőt megértem amit írtál, pihennie kellett. De akkor miért nem egy ambiciózus fiatalt küld be a helyére- a hollandot, aki tett volna talán valamit és nem ártana ha érezné a bizalmat- miért egy Keitát?
Csak én úgy érzem hogy Bojan csak akkor kapná meg a lehetőséget rendesen ha húzna valami rendkívülit, mint tavaly late-late csereként lőtt gólja a Stuttgart ellen.
Oké, értem a problémádat.lluisllach89 írta:A storys részt nem arra értettem.
Hanem arra hogy tessék, itt egy stat, de azon kívűl nem tudunk semmit a fiatal suhancról, nem ismerjük az ő történetét, nem látunk mögé hogy mi a szitu egy X percet játszó fiatal posztján, konkrétan a csapatánál, stb.
Xavinak pihennie kellett. Miért nem jött be Afellay akkor?
Vagy miért nem hozza be korábban az utolsó embert, miért hagyja a végére?
A "megfelelően rotálás" szemináriumról pedig úgy látszik ellóghatott Pep.
viszont ennek az az ára,hogy a padotok sosem lesz elég erős. senki nem akar majd a padon ülni azok közül,akikből még lehet valami.menczel írta: (Most hogy gyorsan belegondoltam realizáltam valamit: a kezdő csapatunk olyan jó, hogy nyáron szóba se kell hogy jöjjön, hogy a kezdőbe igazoljunk valakit. Ez a legnagyobb elismerés és jó érzés. Arra kell törekedni hogy a kispad javuljon te jó ég!)
Ebben is van valami. Minek eladni, ha jól tűri a padot, és nagyon kevés a fizuja. Hisz nem is várjuk el h beverekedje magát a kezdőbe, meg eleve kinek a helyére. De azt elvárjuk h törekedjen rá.ziipp írta:Azon a véleményen vagyok, hogy el lehet adni, de minek? Mi sürget? Semmi. Még pár év simán eltelhet úgy, ahogy idáig is eltelt. Előbb vagy utóbb talán pont Bojan fogja megelégelni, és magától megy majd el. Addig meg miért vágjuk el magunkat egy potenciális szupersztártól? Gondoljatok bele, olyan kegyetlenül tolta a srác, hogy már 17 évesen a Barca A-ban játszott! Most holtpontra jutott, de azért érdemes elmorfondírozni, hogy valahol mélyen micsoda erő bújhat benne...
Mégis, kinek a kárára kaphatna több lehetőséget? A keret több, mint 20 minőségi játékosból áll, ezeket megfelelően kell rotálni.lluisllach89 írta: Mikaos!
Ez mind szép és jó, de józan paraszti ésszel lehet látni hogy KAPHATNA Bojan több lehetőséget attól függetlenül hogy ki hogy merre hány zöld trabantot látott..
Miért volt felesleges? Xavinak pihennie kellett. Te ezek szerint KP helyére behoztál volna egy csatárt? (Ilyen csere nem felesleges, hanem értelmetlen lenne)lluisllach89 írta:Xavi-Keita csere abszolút felesleges volt, ha Bojan kapott volna lehetőséget esetleg valamivel hasznosabb lett volna.
Nem értem, mire gondolsz.lluisllach89 írta:Gondolom a többi szám mellé nincs egy storyd..