Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maximum 10-15 percet hajtottunk ma, de az sem volt az igazi. Ez azért a 90 perchez viszonyítva édes kevés.Yokozuna írta:Nincs szerencsénk. Tényleg végig hajtottak, és akkor kapnak egy ilyen gólt. Ez a Bilbao kicsit mumus, Hiába null négy, akkor sem Bayern meccset nézek, csak a Barcát. Messi újra a régi, és a többiek is egyből jobbak.
Nem értem a szakvezetést. Messi hova pihen, amikor már lassan egy hónapja nem volt bajnokin? Nem inkább játékba kellene hozni?salas9 írta:Hivatalos kezdő:
Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Alba, Song, Xavi, Thiago, Cesc, Alexis i Pedro
Iniesta, Sergio és Messi pihen. Véleményem szerint bőven pihenhetne Xavi, Alves és Piqué is. Sőt, Pedro helyett Villa is mehetett volna. Na mindegy, hajrá!
Egyszerűen nem értem őket... Itt van Montoya aki bőven elférne Alves helyett a kezdőbe. Vagy akár Villa is kezdhetne Pedro helyett(vagy ha szélsőt akar akkor Tello)sjd írta:Bayern ellen egyedül Boateng kezdett ma is azok közül, akik kedden játszottak. (Illetve ott volt az a Mandzukic, aki valószínűleg meg szerdán fog) Ehhez képest Tito nagyon nem akar rápihenni a visszavágóra...
Bayernnél egyedül Boateng kezdett ma is azok közül, akik kedden játszottak. (Illetve ott volt az a Mandzukic, aki valószínűleg meg szerdán fog)salas9 írta:Hivatalos kezdő:
Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Alba, Song, Xavi, Thiago, Cesc, Alexis i Pedro
Iniesta, Sergio és Messi pihen. Véleményem szerint bőven pihenhetne Xavi, Alves és Piqué is. Sőt, Pedro helyett Villa is mehetett volna. Na mindegy, hajrá!
Nincs veszteni valónk, remélem rotálunk.sörvirsli írta:Holnap ugye bajnoki,vélemények?
Ki játsszon,ki ne?
A legkeményebb csapattal (van nálunk jelenleg ilyen?) álljunk ki vagy B csapattal?
Hiszünk a csodában vagy a bajnokságra koncentráljunk?
Szerintetek?
Így van, én most a Barca - PSG meccsen voltam és óriási élmény volt meg minden az már biztos, de a "szurkolás" valóban ilyen. Tulajdonképpen kijelenthető hogy nincs összehangolt, komoly szurkolás a Nou Campban. Elmondom mi volt, az volt hogy ott ült 96ezer ember akiknek egy jó része külföldi Barca fan mint én is voltam, ezek nyílván nem fognak bevezényelni a többieknek, van jópár öreg bérletes, ők aztán nem fognak ordítani, meg vannak a fiatal-középkorú katalán drukkerek, na közülük néha valaki beindul és akkor pár embert magával ragad, akkor van némi "Barca, Barca", de hamar vége.Lionel85 írta:Nekem is már nem egy meccsen feltűnt, hogy sajnos a szurkolók sem végzik megfelelően a dolgukat. Elég durva, hogy a képen azt látni, szinte teltház van, de a hangon ezt nem érzékelni. Valamelyik vezetőnk mondta is egy meccs előtt, hogy a csapatot azért buzdítani kéne, nemcsak csöndben nézni az eseményeket.tossademar írta:Lionel 85:
"De azért csúnyán pofánverték a szurkolòkat ezzel a teljesítménnyel."
Valóban így van, egyetértek, DE!
Véleményem szerint a szurkolók is csúnyán pofánverik a játékosokat, ezzel az ej-haj "vehemens" szurkolással. Ezen mindíg kiakadok, hogy általában olyan csend van a stadionban 60-70-80-90 ezer szurkolóval együtt is, hogy hallani lehet a játékosok beszólásait. Nem értem. Minden meccsen úgy kellene bíztatni szurkolni, mint ahogyan azt tették a Milan ellen.
Volt szerencsém már párszor a helyszínen is megnézni egy-egy Barca meccset, sőt tavaly a Barca - Real szuperkupa döntőn is ott voltam, és ez a szurkolás amit a TV-ben látunk sajnos valós. Vagyis nem arról van szó, hogy nem hallatszik annyira a képernyőn keresztül, hanem nincs is.
Komolyan mondom, írom, hogy magyar női Barca drukkerként jobban teljesítettem, mint bármelyik culé.
Miért, miért, miért???????
Száz szónak is egy a vége ez a szurkolótábor sokkal jobban is kitehetne magáért.
Nekem is már nem egy meccsen feltűnt, hogy sajnos a szurkolók sem végzik megfelelően a dolgukat. Elég durva, hogy a képen azt látni, szinte teltház van, de a hangon ezt nem érzékelni. Valamelyik vezetőnk mondta is egy meccs előtt, hogy a csapatot azért buzdítani kéne, nemcsak csöndben nézni az eseményeket.tossademar írta:Lionel 85:
"De azért csúnyán pofánverték a szurkolòkat ezzel a teljesítménnyel."
Valóban így van, egyetértek, DE!
Véleményem szerint a szurkolók is csúnyán pofánverik a játékosokat, ezzel az ej-haj "vehemens" szurkolással. Ezen mindíg kiakadok, hogy általában olyan csend van a stadionban 60-70-80-90 ezer szurkolóval együtt is, hogy hallani lehet a játékosok beszólásait. Nem értem. Minden meccsen úgy kellene bíztatni szurkolni, mint ahogyan azt tették a Milan ellen.
Volt szerencsém már párszor a helyszínen is megnézni egy-egy Barca meccset, sőt tavaly a Barca - Real szuperkupa döntőn is ott voltam, és ez a szurkolás amit a TV-ben látunk sajnos valós. Vagyis nem arról van szó, hogy nem hallatszik annyira a képernyőn keresztül, hanem nincs is.
Komolyan mondom, írom, hogy magyar női Barca drukkerként jobban teljesítettem, mint bármelyik culé.
Miért, miért, miért???????
Száz szónak is egy a vége ez a szurkolótábor sokkal jobban is kitehetne magáért.