Ousmane Dembélé

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Sinya22
Director del Fútbol

2018.04.11. 22:04:00

Yokozuna írta:Azt biztos nem mondta neki, hogy na akkor ments meg minket.
Ez a fiatal játékos jelenlegi képességei alapján sem 10 perc, sem egy félidő alatt nem képes a Barcelona megmentésére. És aki ezt várja tőle, az nagyon lenézi egész csapatunkat.
Tegnap világsztárok tömkelege ült a padon,várva hogy beálljanak. Így már értem,hogy Dembnek miért 5 perc jutott akkor,mikor már kiestünk. A lenézést meg ne emlegesd,pont te csinálod.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2018.04.11. 21:31:17

danixx írta:
Ez a fiatal játékos jelenlegi képességei alapján sem 10 perc, sem egy félidő alatt nem képes a Barcelona megmentésére. És aki ezt várja tőle, az nagyon lenézi egész csapatunkat.
Nem varjuk, de ne rohogtessen mar ez a nulla edzo egy sr-semedo jobboldallal, sergio roberto lassu es cselezni se tud, vegulis mikor dembele beallt egybol lett ket helyzetunk. [auto_cenzúra] edzot el kell takaritani. Mindenkinek jobb lesz.
Volt egy emelése a végén, bemegy akkor megment minket. Nagyon jó játékos lesz belőle, de még nem jött el az ő ideje.

A helyzetek nem Dembele miatt jöttek, hanem mert elkezdtünk focizni a 80. perc környékén.
danixx
Barça B

2018.04.11. 21:27:35

Nem varjuk, de ne rohogtessen mar ez a nulla edzo egy sr-semedo jobboldallal, sergio roberto lassu es cselezni se tud, vegulis mikor dembele beallt egybol lett ket helyzetunk. Sza.r edzot el kell takaritani. Mindenkinek jobb lesz.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2018.04.11. 20:54:22

Azt biztos nem mondta neki, hogy na akkor ments meg minket.
Nero.
Llegenda del Barça

2018.04.11. 20:23:51

Nem én vagyok az elsőszámú rajongója ennek a gyereknek, de ha felidobe behozza akkor szerintem tovabbjutunk.

Ez így nem volt korrekt, hogy 3-0nál hozta be 10 percre hogy “na akkor ments meg minket”

Ha az a 35-40 méteres lövés bemegy...

A szezon hátralevő részében kezdőként kell nyomatni minden meccsen hogy lássuk mire képes.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
xyzikeee
Barça C

2018.04.06. 11:49:56

Régóta követem a fórumot, eddig nem fórumoztam de ha megengeditek csatlakoznék. :)

Az a legnagyobb baj hogy az ára miatt sokan elfelejtik hogy 1 szezont futott a Dortmundban és 20 éves még csak. Gyakorlatilag alig van mögötte komoly bajnokságbeli tapasztalat nem beszélve a BL-ről ahol még annál is kevesebb. Arról nem ő tehet hogy ilyen drága volt. Sajnos irreális árak vannak manapság-

Ettől függetlenül minden megmozdulásán látszik hogy hatalmas tehetség, félelmetes sebességgel és technikával megáldva, emelett egy nagyon furcsa mozgással ami szerintem közrejátszik abban hogy a védőket ilyen könnyen elküldi.

Komoly felelősség van Valverdén, hogy megfelelően fejlessze és elegendő játékperceket kapjon. Jómagam is szomorkodom ha nem kezd, de egyre több lehetőséget kap a balszerencsés kezdetek után. Remélem a hétvégén kezdeni fog de a mester tudja jobban hogy a csapat szempontjából mi a jobb.
1-2 szezonon belül húzóember lehet ha a sérülések is elkerülik.

Ne tévesszen meg senkit az ára, ő még korántsem Messi szint, valószínű nem is lesz. De kiváló játékos lehet belőle.
barca0417
Entrenador del Barça

2018.04.06. 10:18:37

Én nem aggódok Dembeléért, ő a jövő embere, nem kell 20 évesen megváltani a világot, az csak azzal jár hogy 30 éves korára kiég.
Ami a Dortmundban belefért, meg ahhoz a játékstílushoz illett, az ide nem biztos hogy elég, de ő van olyan tehetséges hogy beletanuljon a mi játékunkba. Fontos ember lesz a későbbiekben. Ez rajta és Valverdén múlik majd, de én bízok bennük.
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2018.04.06. 10:17:13

Kovbal88 írta:
Hétvégén se játszotta végig a meccset, és mint a csapat egyik legnagyobb sztárja (ára alapján az) mindenképpen megérdemelte volna a játékperceket.
Van rá esély, hogy eligazol a nyáron. Főleg ha jön Griezmann.
Hétvégén nagyon nem voltak egybe Robival, és mivel Semedo épphogy visszajött a sérüléséből, inkább Dembelet hozta le. Ez jogos húzás volt szerintem.

A Roma ellen én is beraktam volna a kezdőbe, de szerintem Valverde se számított arra, hogy ennyire kitámad a Roma. De 4-1re nyertünk és egy lefutott meccsen lehetőséget adott Denisnek és Gomesnek, akikre mindenképp ráfér, hogy beleszokjanak abba, hogy a padról beállva mostmár illene valami pluszt adni a csapatnak a szezon vége felé. Illetve a beinjekciózott Busi helyére is kellett valaki.

Hétvégén szerintem kezdeni fog Coutinhoval és Lajossal, Messire ráférne a pihenés.

Az eligazolásra én meg max egy kölcsönt tudnék elképzelni, de szerintem neki fogunk menni az új szezonnak a Dembele-Coutinho-Suarez-Messi-Griezmann pakkal, mégha nem is tudom hogyan fogja megoldani az edző, hogy mindenki eleget játsszon.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2018.04.06. 09:31:52

pep71 írta:Csak a dupla 0 cserebogarakat senki nem akarta leigazolni és nekik is megfelel az itteni fizetés meg játékpercek, mert máshol sem lennének kezdők(Gomes még az NB1-ben sem :mrgreen: ), ezzel ellentétben Dembele-nek nem biztos, hogy elég ennyi játékperc , plusz biztos lenne rá vevő és a Barca, Real, PSG trión kívül szinte bárhol kezdő lenne...de remélem, hogy marad :D
Egy 20 éves gyerekről beszélünk, aki még nem is integrálódott be a csapatba teljesen. Ha 1 év után eligazol, mert nem játszott minden meccsen miután a szezon közepén visszatért fél év kihagyásból, miközben ő is döcögött, mi meg a címekért harcoltunk ki-ki meccseken, arra nem nagyon lehet mit mondani. Akkor úgyis elment volna 1-2 év múlva valami okkal, de őszintén kétlem, hogy bármi ilyenről szó lenne.
Cestus
Director del Fútbol

2018.04.05. 21:39:31

pep71 írta:Csak a dupla 0 cserebogarakat senki nem akarta leigazolni és nekik is megfelel az itteni fizetés meg játékpercek, mert máshol sem lennének kezdők(Gomes még az NB1-ben sem :mrgreen: ), ezzel ellentétben Dembele-nek nem biztos, hogy elég ennyi játékperc , plusz biztos lenne rá vevő és a Barca, Real, PSG trión kívül szinte bárhol kezdő lenne...de remélem, hogy marad :D
Gomes és Vidal a Mundo szerint nyáron menne, kettővel kevesebb.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
pep71
Entrenador del Barça

2018.04.05. 21:27:19

Az gondolom fel sem merült benned, hogy egy nem 100%os Busi játszott a pálya közepén, ezért EV inkább kicsit megerősítette a kp.-s védekezést SR-el, minthogy egy támadóbb Dembele-t küldjön fel. A dupla 0 cserebogarainkat nem küldték el egy év után, nemhogy egy 100+ milliós tehetséget.[/quote]

Csak a dupla 0 cserebogarakat senki nem akarta leigazolni és nekik is megfelel az itteni fizetés meg játékpercek, mert máshol sem lennének kezdők(Gomes még az NB1-ben sem :mrgreen: ), ezzel ellentétben Dembele-nek nem biztos, hogy elég ennyi játékperc , plusz biztos lenne rá vevő és a Barca, Real, PSG trión kívül szinte bárhol kezdő lenne...de remélem, hogy marad :D
pr13
Jugador del Barça

2018.04.05. 20:40:43

Kovbal88 írta:Hétvégén se játszotta végig a meccset, és mint a csapat egyik legnagyobb sztárja (ára alapján az) mindenképpen megérdemelte volna a játékperceket.
Az gondolom fel sem merült benned, hogy egy nem 100%os Busi játszott a pálya közepén, ezért EV inkább kicsit megerősítette a kp.-s védekezést SR-el, minthogy egy támadóbb Dembele-t küldjön fel. A dupla 0 cserebogarainkat nem küldték el egy év után, nemhogy egy 100+ milliós tehetséget.
hajnesz
Entrenador del Barça

2018.04.05. 20:28:31

Kovbal88 írta:
Hétvégén se játszotta végig a meccset, és mint a csapat egyik legnagyobb sztárja (ára alapján az) mindenképpen megérdemelte volna a játékperceket.
Le nem tudom írni mennyire örülök,hogy az edzőnk nem az àr alapjàn rakja össze a csapatot. Ettől fèltem januàrban, szerencsère jól ràm càfolt az öreg.
Ha jól számolom, Dembele amióta bizonyította Barcelonában ,hogy több egy futobolondnàl, ezt az 1 meccset hagyta ki. Semmi ok az aggodalomra.
visca el barca
Presidente del Barça

2018.04.05. 19:45:25

Kovbal88 írta:Van rá esély, hogy eligazol a nyáron.
van persze #-o
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2018.04.05. 18:22:44

visca el barca írta:
johdepp írta:Ez a csávó vajon mit csinálhat vagy mit nem csinálhat edzésen? Mert agyatlanul, eszméletlenül, bődületesen, ultra döbbenetesen, extra, mega, giga, szuper trágyamód rosszul kell valamit csinálnia, ha ez a falábú, tutyimutyi, teszetosza, málészájú, tróger, abszolút zéró teljesítményű, puhány, mafla, gyámoltalan, nyápic, anyámasszony katonája, kétbalkezes, balfék, pipogya, portugál palimadár is előbb kerül becserélésre, mint ő...
AG védekezni (biztos) jobban tud. én megértem h inkább őt hozta be, dembelére semmi szükség nem volt tegnap.
visca el barca
Presidente del Barça

2018.04.05. 08:37:45

johdepp írta:Ez a csávó vajon mit csinálhat vagy mit nem csinálhat edzésen? Mert agyatlanul, eszméletlenül, bődületesen, ultra döbbenetesen, extra, mega, giga, szuper trágyamód rosszul kell valamit csinálnia, ha ez a falábú, tutyimutyi, teszetosza, málészájú, tróger, abszolút zéró teljesítményű, puhány, mafla, gyámoltalan, nyápic, anyámasszony katonája, kétbalkezes, balfék, pipogya, portugál palimadár is előbb kerül becserélésre, mint ő...
AG védekezni (biztos) jobban tud. én megértem h inkább őt hozta be, dembelére semmi szükség nem volt tegnap.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
johdepp
Jugador d'estrella

2018.04.05. 02:04:04

Ez a csávó vajon mit csinálhat vagy mit nem csinálhat edzésen? Mert agyatlanul, eszméletlenül, bődületesen, ultra döbbenetesen, extra, mega, giga, szuper trágyamód rosszul kell valamit csinálnia, ha ez a falábú, tutyimutyi, teszetosza, málészájú, tróger, abszolút zéró teljesítményű, puhány, mafla, gyámoltalan, nyápic, anyámasszony katonája, kétbalkezes, balfék, pipogya, portugál palimadár is előbb kerül becserélésre, mint ő...
Grimaldo
Capitá del Barça

2018.04.01. 13:30:11

visca el barca írta:tegnap tényleg gyenge volt, de ez a szezonja már ilyen lesz. lehet elkap egy-két jobb meccset, de többet (sajnos) nem várhatunk tőle... védekezése még nagyon nem jó, próbál minidig visszazárni de vhogy csak ilyen tessék-lássék cucc lesz belőle...
Szerintem a CFC ellen bebizonyította ,hogy nagyon hasznos ő védekezésben is...Nem ebből a meccsből kéne kiindulni mert kb senkire nem lehet pozitív jelzőt mondani se előre se hátra
davi10
Llegenda del Barça

2018.04.01. 12:08:41

Tegnap valahogy nagyon nem voltak összhangban Robival, de azért a többi védőnk se volt a toppon.
visca el barca írta:védekezése még nagyon nem jó, próbál minidig visszazárni de vhogy csak ilyen tessék-lássék cucc lesz belőle...
Persze nem a szezon legjobb meccsét játszó Sevilla ellen, de Semedoval egész jól működtek együtt.

Támadásban nem volt nagyobb gond vele, mint a túloldallal, csak ott is kiütközött a Robival való összhang hiánya, de a középpályával meg Lajossal abszolút vállalhatóan játszott össze.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
visca el barca
Presidente del Barça

2018.04.01. 11:17:02

tegnap tényleg gyenge volt, de ez a szezonja már ilyen lesz. lehet elkap egy-két jobb meccset, de többet (sajnos) nem várhatunk tőle... védekezése még nagyon nem jó, próbál minidig visszazárni de vhogy csak ilyen tessék-lássék cucc lesz belőle...
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2018.04.01. 10:36:47

Feast4 írta:
brazilfan írta:Sajnos tegnap ő volt a leggyengébb ebben a nagyon haloványan teljesítő csapatban, egyetlen jó megmozdulása sem volt. Az, hogy nem jöttek be a passzai és a cselei, még hagyján, hiszen Messit is meglepően sokszor sikerült szerelni. De azt, hogy nem jött vissza a védőjével, és hogy S. Robertóval ennyire nem értették meg egymást, nem bírtam felfogni. Ennél sokkal-sokkal több kell.
Nem tudom.Messi beállásáig a bal oldal sem nagyon müködött.Valahogy az egész támadójáték imporens volt addig.Pl.Couthinonak se ment.
Ha kiveszed a csapatból Messit és Busit, akkor az egész csapat szenvedni fog, pláne egy Sevilla ellen, pláne idegenben. Ha nincs a sérülése sokkal tudatosabban lehetett volna Dembelét felépíteni, arra ugyanis jelenleg alkalmatlan, hogy egy ilyen meccsen vezér legyen. Messi és Suarez mellett kellett volna játszania tartósan, hogy a gyengébb, szürkébb meccsein ki legyen segítve, a könnyebb meccseken meg hozzátegye a magáét, szokja a csapatjátékot, szerezzen egy kis magabiztosságot, önbizalmat és vállalkozókedvet.

Sajnos a szezonnak ebben a szakaszában erre már nincs idő, minden meccs élet-halál harc. Mindenesetre a tegnapi teljesítménye közelített a nullához, nagyon kellene valami, ami átbillenti, mert innen már nüanszok fognak dönteni és nem fér bele ez az önbizalom nélküli kis nyűglődés.
brazilfan
Entrenador del Barça

2018.04.01. 09:38:18

Természetesen szó sincs róla, hogy őt okolnám a tegnapi impotens játékunk miatt, ez az egész csapat sara volt. Nagyon drukkolok Dembélének (ahogyan Semedónak és Coutinhónak is).
Feast4
Director del Fútbol

2018.04.01. 08:57:58

brazilfan írta:Sajnos tegnap ő volt a leggyengébb ebben a nagyon haloványan teljesítő csapatban, egyetlen jó megmozdulása sem volt. Az, hogy nem jöttek be a passzai és a cselei, még hagyján, hiszen Messit is meglepően sokszor sikerült szerelni. De azt, hogy nem jött vissza a védőjével, és hogy S. Robertóval ennyire nem értették meg egymást, nem bírtam felfogni. Ennél sokkal-sokkal több kell.
Nem tudom.Messi beállásáig a bal oldal sem nagyon müködött.Valahogy az egész támadójáték imporens volt addig.Pl.Couthinonak se ment.
Kép
Sinya22
Director del Fútbol

2018.04.01. 08:43:22

Tegnap tényleg nem volt nagy szám,egy jó megmozdulására emlékszem,mikor 3 védő között kivitte és ballal rálőtte,de a lövés gyenge volt sajna. Ugyanakkor senki nem brillírozott tegnap,így nem helyes őt elővenni,de nyilván ő az egyik olyan játékos akitől(főleg Messi hiányában) várunk valami pluszt. Nem gond,lesz ez jobb.
brazilfan
Entrenador del Barça

2018.04.01. 08:18:34

Sajnos tegnap ő volt a leggyengébb ebben a nagyon haloványan teljesítő csapatban, egyetlen jó megmozdulása sem volt. Az, hogy nem jöttek be a passzai és a cselei, még hagyján, hiszen Messit is meglepően sokszor sikerült szerelni. De azt, hogy nem jött vissza a védőjével, és hogy S. Robertóval ennyire nem értették meg egymást, nem bírtam felfogni. Ennél sokkal-sokkal több kell.
Válasz küldése