Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rennes necces mert rengetegen elmentek az ANK-ra és kicsit meggyengült most...ha jól emléxem a Lens ellen csak X-eltek..Ípmarci93 írta:Svédország - Szlovénia H
Burkina Faso - Ghána V
Roda - Psv V
St. Ettien - Rennes V
Man.city - Man.utd H
4/5 Kombi
Vélemények
Jól van, látom te is meg merted tenni a PSV-t hendibe.nemtom99 írta:Mai szelvényem:
(1-0)Roda-PSV V
St-Etienne-Rennes V
(0-1)Leeds-Carlisle H
Man City-Man Utd V
3/4-es kombi
Max nyeremény: 4735Ft
Vélemények?
annyit javítanék, hogy ha nincs előtte szám az újságban akkor hármas kötésben vanBarca+ írta:Persze, olyan meccseket nézz ami elött nincs egy pici 5-ös szám, ha eggyes vagy hármas az még jó! vagy, ha éppenséggel nincs elötte szám akkor bármekkora kötésben megfogadható!Dotn93 írta:Tudnátok segíteni, hogy hol tudok ilyen szelvényeket venni amik csak 3-4 meccsre szólna mint amiket itt felsoroltatok? Régen lottóztam, de 10-es szelvényt és azt nagyon nehéz megtippelni.
Vagy neten fogadtok? És ha ott akkor hogy és hol?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Sok sikert
Persze, olyan meccseket nézz ami elött nincs egy pici 5-ös szám, ha eggyes vagy hármas az még jó! vagy, ha éppenséggel nincs elötte szám akkor bármekkora kötésben megfogadható!Dotn93 írta:Tudnátok segíteni, hogy hol tudok ilyen szelvényeket venni amik csak 3-4 meccsre szólna mint amiket itt felsoroltatok? Régen lottóztam, de 10-es szelvényt és azt nagyon nehéz megtippelni.
Dotn93 írta:Tudnátok segíteni, hogy hol tudok ilyen szelvényeket venni amik csak 3-4 meccsre szólna mint amiket itt felsoroltatok? Régen lottóztam, de 10-es szelvényt és azt nagyon nehéz megtippelni.
Ez pontosan így van.sztem 2 szelvénnyel játsz, az egyiken a magyarokra a másikon az azeriekre, a többi jönni fog.sneco7 írta:Azt a futsal meccset gondold át mégegyszer,ne a nagypályás foci alapján ítélj meg egy csapatot!Az azeri csapatban 8 vagy 9 honosított brazil van,akár a végős győzelemre is esélyesek lehetnek.Ráadásul a csapat nagy része abban az azeri klubcsapatban játszik,amelyik a futsal BL-ben a 4 közé jutott.Szóval az azeriek elég esélyesek ellenünk a hazai pálya ellenére.Esetleg érdemesebb rájuk tenni,nekik is 1.85-ös szorzójuk van,ami szintén nem rossz.Persze mindig vannak csodák!pmarci93 írta:131 V 1.64 Burkina - Ghána
134 V 1.43 Roda - Psv
139 h 2.05 Arles - Straousburg
138 h 1.98 Ajaccio - Sedan
129 h 2.70 Magyaro. - Azerbajdzsán (futsal)
Szerintetek milyen lenne 5/4 kombiba?
Vagy csak simán?
Nem tudom remélem jön, jó lenne már, köszí..Barca+ írta:Huddersfield[/b] - Bristol talán egy picit necces sztem de a többi jónak tűnik! Szerintem!Laci0820 írta:Mai két szelvényem:
Roda - PSV
Dijon - Caen
Huddersfield - Bristol
Aldershot - Rochdale
Leeds - Carlisle
Roda - PSV
Arles - Strasbourg
Nimes - Bastia
Nantes - Vannes
Véleményeket please![]()
sok sikert
Huddersfield[/b] - Bristol talán egy picit necces sztem de a többi jónak tűnik! Szerintem!Laci0820 írta:Mai két szelvényem:
Roda - PSV
Dijon - Caen
Huddersfield - Bristol
Aldershot - Rochdale
Leeds - Carlisle
Roda - PSV
Arles - Strasbourg
Nimes - Bastia
Nantes - Vannes
Véleményeket please![]()
Ha lottózó nem is, de posta biztos van ahol müködik egy lottózós gépBarca+ írta:sziasztok nem tudna nekemvki segíteni abban, hpusztazámoron van-e lottózó?
megőrülökha nem lesz zlvényem itt vok nagyanyméknál és amúgy is tök unalom de jó lene egy-két szelvény amin esetleg lehet izgulni!![]()
Segítségteket előre is köszönöm!
szép napot és sok sikert a mársikeres fogadókna!!!!!!![]()
Azt a futsal meccset gondold át mégegyszer,ne a nagypályás foci alapján ítélj meg egy csapatot!Az azeri csapatban 8 vagy 9 honosított brazil van,akár a végős győzelemre is esélyesek lehetnek.Ráadásul a csapat nagy része abban az azeri klubcsapatban játszik,amelyik a futsal BL-ben a 4 közé jutott.Szóval az azeriek elég esélyesek ellenünk a hazai pálya ellenére.Esetleg érdemesebb rájuk tenni,nekik is 1.85-ös szorzójuk van,ami szintén nem rossz.Persze mindig vannak csodák!pmarci93 írta:131 V 1.64 Burkina - Ghána
134 V 1.43 Roda - Psv
139 h 2.05 Arles - Straousburg
138 h 1.98 Ajaccio - Sedan
129 h 2.70 Magyaro. - Azerbajdzsán (futsal)
Szerintetek milyen lenne 5/4 kombiba?
Vagy csak simán?
Itt meg tudod nézni: http://www.szrt.hu/index.php?action=lottozok2Barca+ írta:nem tudna nekemvki segíteni abban, hpusztazámoron van-e lottózó?
nos osztottam szoroztam kombináltam és ezek lettek:nagyitomi írta: nhl-re ne tegyél nagyobb összeget,mert teljesen kiszámíthatatlan meccsek vannak,jó h esélyesebb pl a colorado,de azért nézd meg h így is mekkora odds-ot kapott(nem is véletlenül). inkább válaszd az nba-t.ott valamivel biztosabbak a meccsek. persze ez csak az én véleményem
A Celtic meccs az kupatalálkozó,ott azért egy keretet megnéznék,mielőtt megteszem,a Rangers otthon gondolom behúzza,a két afrikainál az is számít,hogy ki hogy áll a csoportban,mennyire kell a győzelem a két esélyesebbnek,a City-United-en meg nem tudom mit tennék,elég háromesélyes,ezért inkább én is ezt a félidős variációt tippelném meg,esetleg egy 2-3 gólt.LM10 írta:Roda - PSV V 1,43
Morton - Celtic V 1,15
Rangers - Hamilton H 1,18
Leeds - Carlisle H 1,39
Egyiptom - Benin H 1,60
Nigéria - Mozambik H 1,28
*(0-1) Arsenal - Bolton H 1,61
Manchester City - Manchester Utd. 1. félidő eredménye D 1,93
3005000