Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te miről beszélsz ember?Ordog írta:Badi rajtad meg mi az a lóóóóópokróóóóc?:D Megint vmi fogadás van a dolgok háttarében mi?:D
Bocs, de összekeversz magaddal öregBadi írta:Nem az volt hogy nincs humorod? bár lehet hogy a kupicatestvéremnek van igaza![]()
képeket nem tudtam leszedni, mert letiltotta az antivírus
Hááát sztem az túl kedves, bazz Neked nincs olyan képed, amin ne mutatnál be, vagyis 1-2 van, de akkor másik képen kétszer is bemutatszSharky írta:Az asszem csak simán az, hogy hülye vagy, nem?Drigo írta:Így utólag is szeretném megköszönni a sok kedves szót mindenkinek. Mint kiderült egy alkoholista, hazudós, meleg, hú a negyedik "jó" tulajdonságomra már nem is emlékszem, de az is hasonlóan kedves, amit még egyszer köszönök...![]()
Az asszem csak simán az, hogy hülye vagy, nem?Drigo írta:Így utólag is szeretném megköszönni a sok kedves szót mindenkinek. Mint kiderült egy alkoholista, hazudós, meleg, hú a negyedik "jó" tulajdonságomra már nem is emlékszem, de az is hasonlóan kedves, amit még egyszer köszönök...![]()
Jövök egy sörrel legalább! Fényképezőgépet én is viszek. A mezt el ne felejtsem,meg a pálesztBadi írta:NA!
trombitást (ahol talin is voltunk) lefoglaltam fél8ra, 15 főre, tv-hez:)