Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor marad a rojadirecta...Leomessi14 írta:Nekem jo mukxikRikinho20 írta:valaki legyen oly' kedves és segítsen nekem plíz...![]()
http://tv.0n-line.info/
ezen a jól bevált oldalon nézném az m1-en a meccset, és be is jön a media player ablak, megy is a meccs, hang is van, csak a kép ilyen színes S2ar...![]()
![]()
(ilyen sárgás zöldes színes undormány és semmit nem lehet látni belőle)...
![]()
nem tudja valaki hogy mit kéne csinálnom, hogy tuti legyen???
tudom hogy nézhetném a rojadirectán, de ott ugye csak spanyolok vannak...inkább nézném a magyart...
![]()
köszi előre is...
Nekem jo mukxikRikinho20 írta:valaki legyen oly' kedves és segítsen nekem plíz...![]()
http://tv.0n-line.info/
ezen a jól bevált oldalon nézném az m1-en a meccset, és be is jön a media player ablak, megy is a meccs, hang is van, csak a kép ilyen színes S2ar...![]()
![]()
(ilyen sárgás zöldes színes undormány és semmit nem lehet látni belőle)...
![]()
nem tudja valaki hogy mit kéne csinálnom, hogy tuti legyen???
tudom hogy nézhetném a rojadirectán, de ott ugye csak spanyolok vannak...inkább nézném a magyart...
![]()
köszi előre is...
Egy órás csúszással adja a sport1.fUtBoLiStA írta:Kicsit meg vagyok zavarodva...Mert néztem a port.hu-n, hogy 22:00-kor adják élőben a Barca meccset. De a meccs meg kilenckor kezdődik...
![]()
Akkor most mikor lesz, ha egyáltalán lesz közvetítés?
Azt sehogy.Kamarilla írta:
Értem!Most jön az újabb kérdés: hogy tudom én azt átállítani?
Értem!Krojf írta:Pontosabban keleti 19.2 fokon...sasi1 írta:Egy műhold kelet 19° -on.
K.
Egy műhold kelet 19° -on.Kamarilla írta: Bocsi, de mi az az astra?![]()
Bocsi, de mi az az astra?sasi1 írta:NEM, hacsak át nem forgatod a tükröt az astrára......lui1698 írta:És, ez a TVCi a Digi cuccal elérhető?
Durva tömeg van már az utcákon.......
NEM, hacsak át nem forgatod a tükröt az astrára......lui1698 írta:És, ez a TVCi a Digi cuccal elérhető?
A Digiben nem vagyok otthon, de ott szerintem esélytelen.lui1698 írta:És, ez a TVCi a Digi cuccal elérhető?