Kovbal88 írta:
Szerintem mi nem ugyanazt a Barcát nézzük!
Neymar erősége, hogy képes megverni szélen az emberét egy az egyben, és jövőre lehet igazán jó, amikor együtt játszhat Rafinhaval.
Aztán Arda és Vidal még most kezdek el játszani, kell még idő nekik, Vidalt nem nagyon ismerem, de Arda a nem éppen gyenge Atletico kiemelkedő játékosa volt.
Matyi (Mathieu) meg akkor se ért 18-at mikor megvettük. 6 millilót se kapnánk érte, és előtte még venni kell egy középhátvédet, mielőtt eladnád.
Munir se éppen kimondottan az a tipikus középcsatár alkat, nem az a robbanékony erős játékos aki magával ránt három embert.
Bár lehet, hogy tévedek.
Azt én sem értem igazán, hogy Rafinha miért értékelődne fel ennyire Neymar mellett vagy éppen fordítva. Az biztos, hogy jól mezognak együtt, de ennyiből még komoly következtetést nem igazán lehetne levonni.
Ha Alves marad, márpedig úgy tűnik, ott lesz még mellé SR, aki igaz, hogy nem jh., de talán még jobb is ott, mint kp-n. Főleg, hogy ilyen tumultus lesz ott. Vidalnak szintén nem az a posztja és lehet, hogy nem játszott sokat, de sok biztatót nem mutatott, ráadásul a munkájával sem elégedett LE, pedig neki kellene legjobban kaparnia. Ahogy Arda is. Lehet, hogy a 'tico egyik legjobbja volt, de itt kb. két normális meccset tudott összehozni, emellett még Ini is hajtósabb, harciasabb volt a pályán, mint ő. Ennek a két embernek kellene legjobban tepernie, de nem úgy tűnik, hogy minden tőlük telhetők megtennének, ráadásul ők mondhatják el legkevésbé, hogy fáradtak. A kp-ra is van elég ember, nem okozna olyan hatalmas űrt, ha távozna. Le kéne nyelni a békát, voltak már rossz igazolások, Pep is nem egy katasztrofálisat elkövetett, a távozásukkal egy 35-40 milliót is nyerhetnénk, amihez hozzáadva azt a pár 5-6 milliós játékost komoly összegünk lehetne igazolásokra.
Az, hogy a Leicester meg mittudomén milyen csapatok vettek fiatal játékost és elég ügyesek az egy dolog. Viszont itt nem várhatjuk és adhatunk szezonokat, hogy beérjenek. Jó példa Bartra, aki képességeit tekintve lehet olyan jó mint az említettek, saját nevelés, ingyen van, de nincs annyi idő, mint pl. egy Leicester-ben vagy egy hasonló csapatban.
Musacchio-tól pedig az ég mentsen. Kb. olyan porcelánlábú, mint Adriano és Vermaelen együttvéve. Ha jól tudom jelenleg is sérültlistán van. És személy szerint amit én láttam tőle, nem ejtett ámulatba, pedig nem olyan fiatal már ő sem. Akkor inkább 100X Hummels, de rá már lecsapott a Bayern. Igazából nem értem ők miért gyűjtik ennyire a kh-kat. Javi M, Boateng, Benatia (Badstuber) most Hummels. Badstuberen kívül szinte bármelyiket megirigyelhetne egy nagycsapat, akár a kezdőjébe.
Ha mindenképp fiatal kh-t akar LE, akkor szerintem vagy Marquinhos vagy Giménez lehetne megoldás. Laporte ugye kiesett. Kár, hogy az uru-ról nincsenek hírek. Lehet, hogy nehéz lenne elhozni, de Ardat is sikerült idecsábítani, aki az egyik legfontosabb emberük volt. Visszadhatnánk nekik plusz kapnak 5-10 milliót és jöhet az uru. Szerintem sokkal jobb, mint Laporte, főleg ha az uccsó két szezonjukat összehasonlítjuk. Sajnos nincsenek hírek vele kapcsolatban. Még egy évig el lehetne a Piqué-Masch kettős mellett, gyűjthetné a játékperceket, aztán beszállhatna az argentin helyére.