Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.12. 20:49:21

És szerinted mégis ki lesz helyette?A kegyvesztett Vidal az oda kényszerült SR vagy a vakhangya Douglas vagy veszünk valakit?Egyet értek a reményeddek de a következő szezont tutira 80%-ban végigjátsza.
Vidal és SR megoldja.

De én pont ezért hoznám Marquinhost, aki középen és jobboldalt is megállja a helyét.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.12. 20:36:22

Szerintem sincs semmi olyan nagy dolog, amiért felkéne forgatnia csapatot. A kezdő adott, Mascheranoban biztos hogy van még minimum egy év. Középpálya adott, sőt Denis érkezésével bővül a repertoár és még előre fele is ha úgy adódik. Első hármas is természetesen adott és ide úgy néz ki Lucho szeretne egy vérfrissítő emberkét, mert egyszerűen Munir még nincs kész arra hogy belehessen dobni ha szorul a hurok. Ezt ő látja, láthatja hogy ki hogy áll és az pedig nem rossz ötlet, hogy támadót keresünk. Szélsőt igazából tudnak sokan játszani, vészesetben, kavarás esetén, de Suareznek nincs legfőképpen helyettese. Valószínűleg ezért opció Gameiro, hát aki nyilván ha nem 40-50 milliókért érkezik akkor bizony remek igazolás. Olyan szezonja van, hogy kötelező rámenni. Benne van a pakliban, hogy nem válik be, de helyettesnek, frissítő tagnak több mint ideális. Idehozni egy olyan embert, aki egy laza 30 gólt termel az nagyon is patent dolog. Nolito is totál védhető lenne, ő meg az egyik legjobb helyzetteremtő a Ligában. Bárkit sikerülne behúzni, előzetesen príma kategória. Szóval alapvetően tényleg csak foltozásokra van szükség, Alba helyettes, esetleg ha megy Vermaelen vagy Bartra akkor oda talán valaki, de oltári mód nem fognak belenyúlni a csapatba, mert 90% adott.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.12. 20:24:48

S.Agüero írta:
barca0417 írta:Viszont akkor jelen állás szerint jövőre megint ugyanaz lesz a kezdő ami idén meg ami tavaly is tulajdonképpen? Én bízom benne hogy nem így lesz. És nem azért mert bárki is gyenge lenne belőle, de már csak motiváció fenntartása miatt is kell változtatni. És kellenek olyan emberek akik komolyan konkurenciát jelenthetnek a mostani kulcsembereknek. A mostani pad gyenge bárhogy is nézzük.
Alves szerintem jövőre már nem lesz kezdő, legalábbis remélem... :roll:
Én is. Vannak még kiváló meccsei, de az egész szezont már nem tudja magas szinten lehozni. Úgy vettem észre, LE is így gondolkozik, azért játszatja az utóbbi időben SR-t újra jhv-ként.

A kp-n is lehet versenyhelyzet, idén is lehetett volna, csak Rafinha lesérült, Arda meg eddig nem találja helyét, SR pedig kényszerből más posztokon játszott többnyire.

A MSN tagjainak pedig csak egy igazi klasszis lehetne konkurencia, azt pedig a padra biztos nem igazolunk.

Nem látok olyan nagy gondot, talán Albának kéne vetélytárs.
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.12. 19:54:35

S.Agüero írta:
barca0417 írta:Viszont akkor jelen állás szerint jövőre megint ugyanaz lesz a kezdő ami idén meg ami tavaly is tulajdonképpen? Én bízom benne hogy nem így lesz. És nem azért mert bárki is gyenge lenne belőle, de már csak motiváció fenntartása miatt is kell változtatni. És kellenek olyan emberek akik komolyan konkurenciát jelenthetnek a mostani kulcsembereknek. A mostani pad gyenge bárhogy is nézzük.
És szerinted mégis ki lesz helyette?A kegyvesztett Vidal az oda kényszerült SR vagy a vakhangya Douglas vagy veszünk valakit?Egyet értek a reményeddek de a következő szezont tutira 80%-ban végigjátsza.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.12. 19:45:22

barca0417
Entrenador del Barça

2016.05.12. 19:43:45

Viszont akkor jelen állás szerint jövőre megint ugyanaz lesz a kezdő ami idén meg ami tavaly is tulajdonképpen? Én bízom benne hogy nem így lesz. És nem azért mert bárki is gyenge lenne belőle, de már csak motiváció fenntartása miatt is kell változtatni. És kellenek olyan emberek akik komolyan konkurenciát jelenthetnek a mostani kulcsembereknek. A mostani pad gyenge bárhogy is nézzük.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.12. 19:38:03

palesz77 írta:
Nero. írta:Mathieure inkább Alba posztján fog számítani Enrique mivel elmegy Adriano, úgy hogy jövőre meglehetnek a percek szerintem. Nem véletlenül nem engedjük el.
Alba végigjátssza a szezon 90%-át jóesetben, ha meg Adriano elmegy, szinte tuti, hogy hozunk valakit mögé - hírek is vannak erről bőven. Meg ha jobban belegondolunk, idén is Matyi Alba elsőszámú helyettese javarészt, mégse játszik Bartra. Lucho meg pont azért nem engedi el, amiért Montoyát is itt tartotta tavaly, mert szereti, ha 50 ember van a keretben, és legeslegvégső esetben is lehet valakihez nyúlni. De számolni érezhetően nem számol vele, most is rögtön kikerült a keretből, amint Matyi felépült.

Meg azt se értem, hogy ő miért maradna. Van még hátra elég sok év a pályafutásából, bármennyire is szereti a Barcát, kétlem, hogy a padon szeretné eltölteni a karrierje 90%-át..

Amúgy én egyetértek azzal amit írsz, meg mindenkit tudja szerintem, hogy hogy viszonyulok Bartrához,de ez a hajó már elment sajnos, ideje lenne továbblépnie mindkét félnek.
Én a mi szemszögünkből nézem a dolgokat, mert pl. ha beütne a baj és Piqué meg Masch is lesérülnének vagy valami, jobban bíznék egy Bartraban aki itt nevelkedett és a képességei meg a mentalitása is meg van, mint valaki idegenben aki most jött a csapathoz és kitudja mennyire tud beilleszkedni lásd.: Douglas, Vermaelen, Vidal, Turan.

Persze ha Marc szemszögéből nézzük a dolgokat, akkor teljesen egyértelmű, hogy már 2 éve el kellett volna innen mennie, mert meg egy-két ilyen év és oda a pályafutása egy olyan játékosnak akiből lehetett is volna valaki.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.12. 18:47:59

Nero. írta:Mathieure inkább Alba posztján fog számítani Enrique mivel elmegy Adriano, úgy hogy jövőre meglehetnek a percek szerintem. Nem véletlenül nem engedjük el.
Alba végigjátssza a szezon 90%-át jóesetben, ha meg Adriano elmegy, szinte tuti, hogy hozunk valakit mögé - hírek is vannak erről bőven. Meg ha jobban belegondolunk, idén is Matyi Alba elsőszámú helyettese javarészt, mégse játszik Bartra. Lucho meg pont azért nem engedi el, amiért Montoyát is itt tartotta tavaly, mert szereti, ha 50 ember van a keretben, és legeslegvégső esetben is lehet valakihez nyúlni. De számolni érezhetően nem számol vele, most is rögtön kikerült a keretből, amint Matyi felépült.

Meg azt se értem, hogy ő miért maradna. Van még hátra elég sok év a pályafutásából, bármennyire is szereti a Barcát, kétlem, hogy a padon szeretné eltölteni a karrierje 90%-át..

Amúgy én egyetértek azzal amit írsz, meg mindenkit tudja szerintem, hogy hogy viszonyulok Bartrához,de ez a hajó már elment sajnos, ideje lenne továbblépnie mindkét félnek.
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.12. 18:24:23

palesz77 írta:
Nero. írta:és van annyira konzervatív hogy inkább lehetőséget ad Bartrának aki szintén egész korrekt, minthogy horrorösszegért jöjjön egy zsákbamacska.
A következő év miben lesz más, mint az idei, vagy a tavalyi? Mert folyton ezt olvasom - nem csak tőled, csak most reagálok rá -, hogy jövőre majd játszatja Bartrát, de miért tenné? Millió plusz egy lehetősége lett volna idén is Luchonak arra, hogy egy kicsit is komolyabban számoljon vele, egyszer sem tette meg. Mitől változna ez jövőre? Nem bízik benne, ez tisztán látható, nem tudom a következő szezontól miért kezdene el.. Most is letolt egy baromi jó meccset pár hete, azóta megint semmi.
S.Agüero írta:Mathieu meg öreg és sérült lesz valószínűleg jövőre, de ne legyen igazam.
Erre amúgy én is kíváncsi leszek, remélem legalább az EB-n játszik majd, ha már a karrierjét kockáztatta a tornáért.. :roll: De necces lesz neki mostantól, már idén is többet volt sérült szerintem, mint tavaly - lehet nem, de úgy érződött nekem -, most egy kétséges lábbal és +1 évvel ez csak romlani fog szerintem is.
Ezt szerintem mar kb. 200x átragtuk.Bartra nem lesz soha meghatározó játékosa a csapatnak mert valamilyen okból sem Tito, sem Martino, LE pedig különösen nem bízik benne.Ez három edző.Nem tudjuk miért szerintem nem is fog kiderülni soha lehet valami az edzésen nem úgy megy vagy okoskodik (bár nem olyannak látom.)de tény az hogy a karrierjét teszi kockára ha marad.

Matyi meg Matyi.Valamilyen oknál fogva nagyon akarta és ő a szent tehén.Pepnek is volt ilyen mániája van is.Ezt úgy sem fogjuk megváltoztatni bármennyire is nem tetszik.

Igazából Vermaelen is és Barta us annyira partvonalra van téve hogy kb. nem is keret tagok.És ahogy mondtátok ha hozunk egy védőt valamelyikük helyett az vagy kezdő lesz vagy első számú csere tehát a helyzet tulajdonképpen semmit nem változott amelyik marad ugyanúgy negyedik ötödik számú ember lesz csak a posztra.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.12. 18:11:06

Mondjuk tényleg gyalázatosan keveset játszik, de még mindig ő kapja meg azokat a perceket mint valaki idegen. Vermaelen tuti elmegy, Mathieure inkább Alba posztján fog számítani Enrique mivel elmegy Adriano, úgy hogy jövőre meglehetnek a percek szerintem. Nem véletlenül nem engedjük el.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77

2016.05.12. 17:45:33

Nero. írta:és van annyira konzervatív hogy inkább lehetőséget ad Bartrának aki szintén egész korrekt, minthogy horrorösszegért jöjjön egy zsákbamacska.
A következő év miben lesz más, mint az idei, vagy a tavalyi? Mert folyton ezt olvasom - nem csak tőled, csak most reagálok rá -, hogy jövőre majd játszatja Bartrát, de miért tenné? Millió plusz egy lehetősége lett volna idén is Luchonak arra, hogy egy kicsit is komolyabban számoljon vele, egyszer sem tette meg. Mitől változna ez jövőre? Nem bízik benne, ez tisztán látható, nem tudom a következő szezontól miért kezdene el.. Most is letolt egy baromi jó meccset pár hete, azóta megint semmi.
S.Agüero írta:Mathieu meg öreg és sérült lesz valószínűleg jövőre, de ne legyen igazam.
Erre amúgy én is kíváncsi leszek, remélem legalább az EB-n játszik majd, ha már a karrierjét kockáztatta a tornáért.. :roll: De necces lesz neki mostantól, már idén is többet volt sérült szerintem, mint tavaly - lehet nem, de úgy érződött nekem -, most egy kétséges lábbal és +1 évvel ez csak romlani fog szerintem is.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.12. 17:34:58

visca el barca írta:
Nero. írta:Nincs felesleges 40-50 millánk védőre úgy, hogy jövőre még nem fogja megbontani a Pique-Masch tengelyt.
oyarzabal nem védő. már ha erre írtad azt amit.
Olvastan, hogy szélső. Mussachiora írtam. Mathieu nagy spanja Enriquenek, biztos hogy számol vele és nem is olyan rossz, és van annyira konzervatív hogy inkább lehetőséget ad Bartrának aki szintén egész korrekt, minthogy horrorösszegért jöjjön egy zsákbamacska.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.12. 17:28:20

Ha hozza ezt a teljesítményt Mascherano, amit ebben az évben, akkor még nem kell a kezdőbe védő, de a padra mindenféleképpen. Bartrát nem játszatja, Vermaelen sérült, Mathieu meg öreg és sérült lesz valószínűleg jövőre, de ne legyen igazam.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.12. 17:14:00

Nero. írta:Nincs felesleges 40-50 millánk védőre úgy, hogy jövőre még nem fogja megbontani a Pique-Masch tengelyt.
oyarzabal nem védő. már ha erre írtad azt amit.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.12. 17:07:00

visca el barca írta:hogy meglegyen a 168. név is a kalapban

Barcelona are following Real Sociedad winger Mikel Oyarzabal (19), who has a 40M buyout fee. [md]
Csak Gameiro vagy Nolito fog jönni, Denis Suarez mellett persze. Még mindig van rá egy fogadásom. Nincs felesleges 40-50 millánk védőre úgy, hogy jövőre még nem fogja megbontani a Pique-Masch tengelyt.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a középpályáról ki fog elmenni. Gondolom Suarezt nem linkre hozta vissza. Busquets-Rakitic-Iniesta lesz az alapkezdő. Sergi Robi tud szinte mindenki posztján játszani szóval az ő percei meglesznek, viszont Arda, Rafinha és Suarez inkább irányitók. Négyen egy posztra sehogy se jó, itt valaki legkésöbb télen elmegy.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.12. 15:57:55

hogy meglegyen a 168. név is a kalapban

Barcelona are following Real Sociedad winger Mikel Oyarzabal (19), who has a 40M buyout fee. [md]
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.05.12. 15:41:28

Chino írta:
Musacchio-tól pedig az ég mentsen. Kb. olyan porcelánlábú, mint Adriano és Vermaelen együttvéve. Ha jól tudom jelenleg is sérültlistán van. És személy szerint amit én láttam tőle, nem ejtett ámulatba, pedig nem olyan fiatal már ő sem. Akkor inkább 100X Hummels, de rá már lecsapott a Bayern. Igazából nem értem ők miért gyűjtik ennyire a kh-kat. Javi M, Boateng, Benatia (Badstuber) most Hummels. Badstuberen kívül szinte bármelyiket megirigyelhetne egy nagycsapat, akár a kezdőjébe.

Ha mindenképp fiatal kh-t akar LE, akkor szerintem vagy Marquinhos vagy Giménez lehetne megoldás. Laporte ugye kiesett. Kár, hogy az uru-ról nincsenek hírek. Lehet, hogy nehéz lenne elhozni, de Ardat is sikerült idecsábítani, aki az egyik legfontosabb emberük volt. Visszadhatnánk nekik plusz kapnak 5-10 milliót és jöhet az uru. Szerintem sokkal jobb, mint Laporte, főleg ha az uccsó két szezonjukat összehasonlítjuk. Sajnos nincsenek hírek vele kapcsolatban. Még egy évig el lehetne a Piqué-Masch kettős mellett, gyűjthetné a játékperceket, aztán beszállhatna az argentin helyére.
Musacchio-nak tavaly volt egy komoly sérülése azután pedig gyorsan került vissza a kezdőbe, nem csoda, hogy lesérült, sokat játszott hirtelen. Rendes alapozással nem hinném, hogy lenne vele bármi gond. Képességei alapján nem tudom mire lenne jó, de a sérülésekkel nem hinném, hogy gond lenne.

Marquinhos-ba én nem értem mit láttok ennyien. Lehet velem van a baj, de én még semmi különlegeset nem láttam tőle. Legalábbis semmi olyat amitől itt megfelelő középsővédő lehetne. A srác 67 kg. Középre az baromi kevés. Nem véletlenül nem játszik CB-t. Még Alba is ver rá 1kg-t. Ide pedig olyan gyors védők kellenek akik 1v1-ben képesek feltartani bárkit. nehezen hiszem el, hogy neki menne.

Atma védelme is baromi csalóka szerintem. Akárkit raknak középre, nem tűnik fel, mert annyira szervezettek. Godin sérülését se érezték meg, Savicokkal is ugyanolyan szilárdak. Szerintem baromi nehéz megítélni így Giménez-t. Illetve ami az Atma-ban jó az nekünk messze nem biztos. Ide olyan védő kell aki nagy területet is le tud védekezni.

Kevés az elit védő jelenleg, Az a pár aki meg van az kirobbanthatatlan. Vagy mélyen zsebbe kell nyúlni, vagy keresni valami fiatal tehetséget. Csak mostanában azokat meg se merjük kockáztatni.
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.12. 12:55:47

Kovbal88 írta:
Szerintem mi nem ugyanazt a Barcát nézzük!
Neymar erősége, hogy képes megverni szélen az emberét egy az egyben, és jövőre lehet igazán jó, amikor együtt játszhat Rafinhaval.
Aztán Arda és Vidal még most kezdek el játszani, kell még idő nekik, Vidalt nem nagyon ismerem, de Arda a nem éppen gyenge Atletico kiemelkedő játékosa volt.
Matyi (Mathieu) meg akkor se ért 18-at mikor megvettük. 6 millilót se kapnánk érte, és előtte még venni kell egy középhátvédet, mielőtt eladnád.
Munir se éppen kimondottan az a tipikus középcsatár alkat, nem az a robbanékony erős játékos aki magával ránt három embert.
Bár lehet, hogy tévedek.
Azt én sem értem igazán, hogy Rafinha miért értékelődne fel ennyire Neymar mellett vagy éppen fordítva. Az biztos, hogy jól mezognak együtt, de ennyiből még komoly következtetést nem igazán lehetne levonni.
Ha Alves marad, márpedig úgy tűnik, ott lesz még mellé SR, aki igaz, hogy nem jh., de talán még jobb is ott, mint kp-n. Főleg, hogy ilyen tumultus lesz ott. Vidalnak szintén nem az a posztja és lehet, hogy nem játszott sokat, de sok biztatót nem mutatott, ráadásul a munkájával sem elégedett LE, pedig neki kellene legjobban kaparnia. Ahogy Arda is. Lehet, hogy a 'tico egyik legjobbja volt, de itt kb. két normális meccset tudott összehozni, emellett még Ini is hajtósabb, harciasabb volt a pályán, mint ő. Ennek a két embernek kellene legjobban tepernie, de nem úgy tűnik, hogy minden tőlük telhetők megtennének, ráadásul ők mondhatják el legkevésbé, hogy fáradtak. A kp-ra is van elég ember, nem okozna olyan hatalmas űrt, ha távozna. Le kéne nyelni a békát, voltak már rossz igazolások, Pep is nem egy katasztrofálisat elkövetett, a távozásukkal egy 35-40 milliót is nyerhetnénk, amihez hozzáadva azt a pár 5-6 milliós játékost komoly összegünk lehetne igazolásokra.

Az, hogy a Leicester meg mittudomén milyen csapatok vettek fiatal játékost és elég ügyesek az egy dolog. Viszont itt nem várhatjuk és adhatunk szezonokat, hogy beérjenek. Jó példa Bartra, aki képességeit tekintve lehet olyan jó mint az említettek, saját nevelés, ingyen van, de nincs annyi idő, mint pl. egy Leicester-ben vagy egy hasonló csapatban.

Musacchio-tól pedig az ég mentsen. Kb. olyan porcelánlábú, mint Adriano és Vermaelen együttvéve. Ha jól tudom jelenleg is sérültlistán van. És személy szerint amit én láttam tőle, nem ejtett ámulatba, pedig nem olyan fiatal már ő sem. Akkor inkább 100X Hummels, de rá már lecsapott a Bayern. Igazából nem értem ők miért gyűjtik ennyire a kh-kat. Javi M, Boateng, Benatia (Badstuber) most Hummels. Badstuberen kívül szinte bármelyiket megirigyelhetne egy nagycsapat, akár a kezdőjébe.

Ha mindenképp fiatal kh-t akar LE, akkor szerintem vagy Marquinhos vagy Giménez lehetne megoldás. Laporte ugye kiesett. Kár, hogy az uru-ról nincsenek hírek. Lehet, hogy nehéz lenne elhozni, de Ardat is sikerült idecsábítani, aki az egyik legfontosabb emberük volt. Visszadhatnánk nekik plusz kapnak 5-10 milliót és jöhet az uru. Szerintem sokkal jobb, mint Laporte, főleg ha az uccsó két szezonjukat összehasonlítjuk. Sajnos nincsenek hírek vele kapcsolatban. Még egy évig el lehetne a Piqué-Masch kettős mellett, gyűjthetné a játékperceket, aztán beszállhatna az argentin helyére.
Forca Barca!!!!
Samper
Director del Fútbol

2016.05.12. 11:41:38

A legnagyobb húzás az volna, ha Frank de Boert visszahoznánk a Barca kötelékébe elnöki tanácsadónak, vagy játékosmegfigyelőnek vagy akárminek. Ő lenne az aranytartalékunk arra az esetre, hogy ha valamikor generálozni kell a csapatot.
palesz77

2016.05.12. 11:11:00

mess2009 írta:van egy gyanúm: az hogy a Barcában a középpályán most van egy kis tolongás lehet hogy amiatt alakult így mert Busi lelépésével számolnak :?: Guardiola lehet hogy meghúzza....
Igazából az a durva, hogy lesz Denissel 7 ember 3 posztra, és abból kőkemény 0 olyan stílusú játékos van, mint Busi. SR játszott már jól vkp-t, de nem megy neki annyira mint Sergionak, más meg nem is tud ott játszani. Úgyhogy én őszintén kétlem, hogy Busi távozásával számolna a klub, és szerintem Pep se vinné el tőlünk.

Denis amúgy Arda maradása esetén lehet tényleg szinte csak szélső csere lesz, pedig én Ini helyett tudnám leginkább elképzelni jelenleg. Csak eszméletlen sokat kéne tisztulnia a játékának, voltak idén olyan meccsei, ahol 9-ből 9 csele rossz volt például, meg elég sok lasztit elszór. A Villarrealban ez belefért, nálunk nem fog. De én azért bízok benne, hogy a környezet jó hatással lesz rá, Rakitic is sokkal pontosabb lett itt - igaz, hogy kevesebbet is vállal, remélem Denis nem lesz annyira "biztonsági játékos", akkor kb étrelmetlen lenne visszahozni.
roby122 írta:Igen, ha nem hajkurásznánk Marquinhost 3 éve 50 milliós ajánlatokkal, akkor lehet, hogy nem csak 1-2 embert tudnánk venni abból a 60+eladások pénzből, hanem többet is.
...
Nem mindig a kész játékosokban kéne gondolkodni.
...
Igazából most jön ki az. hogy Alba mögé jó lenne egy fiatal balhátvéd, mert a spanyol nagyon el van kényelmesedve. Most ha Adriano helyett megint hozunk egy 30 éves csere balhátvédet az akkor megint sokat fog játszani Alba helyett. :D
Elméletileg mi is figyelünk fiatalokat, ott van Bailly vagy Christensen például, rájuk emlékszem csak most így hirtelen. Marquinhost én még mindig nem látom, hogy hogy lehetne elhozni, úgyhogy van egy olyan tippem, hogy a te vágyad teljesül majd.. :D De akkor tuti, hogy marad jövőre is a Piqué-Masch duó az alapkezdőben - nem mintha akkora tragédia lenne.

Az Ablás résszel meg totál egyetértek.
roby122
Entrenador del Barça

2016.05.12. 11:05:17

mess2009 írta:60 M jószerével két emberre lehet elég, de LE. -nek először meg kell emésztenie a legutóbbi "bevásárlását"! ha ő akarta őket és ha nem akar totál hülyének tűnni a két csávó (Vidal és a török) eladása szerintem szóba sem jöhet.
Igen, ha nem hajkurásznánk Marquinhost 3 éve 50 milliós ajánlatokkal, akkor lehet, hogy nem csak 1-2 embert tudnánk venni abból a 60+eladások pénzből, hanem többet is.
Körül kellene nézni más ligákban, milyen középső védők játszanak. Everton pl. megvette a Rivertől, ezt a Funes Mori gyereket, 12 millióért, egész ügyes fiatal, és már 4 gólja is van.
Nem mindig a kész játékosokban kéne gondolkodni.
Azt is nem rég olvastam, hogy a Juventus most készül tenni egy 10 millió eurós ajánlatot a Milannak, De Sciglioért. Mi meg megvettük Vidalt 17-ért, akinek a posztja nem is teljesen jobbhátvéd. #-o
Van nekünk egy Robert Fernandezünk, csak sajnos nem látom értelmét.
De ha már Lucho ennyire a ligából akar igazolni védőnek ott van pl. Mustafi 20-25 ért hozható lenne.
Igazából most jön ki az. hogy Alba mögé jó lenne egy fiatal balhátvéd, mert a spanyol nagyon el van kényelmesedve. Most ha Adriano helyett megint hozunk egy 30 éves csere balhátvédet az akkor megint sokat fog játszani Alba helyett. :D

Lehet én látom rosszul a dolgokat, meg oké itt van a marketingérték is fontos, de ha 60 milliónk van igazolni akkor ne akarjunk már 55-öt kiadni egy középhátvédre, úgy, hogy mellette akkor kell még jobbhátvéd, meg csere támadó is. Én nagyon nem látom át Lucho igazoláspolitikáját.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2016.05.12. 09:52:12

Véleményem szerint Ter Stegen maradásával - ugye múlt héten ezt nyilatkozta, illetve Denis visszatérésével a kapusposzt és a középpálya adott. Nem tudom mi lesz Ardával, de én adnék neki a téli átigazolásig időt, hogy összekapja magát. Ha nem megy neki, akkor sem lesz olyan nagy baj, mivel 3-an még úgy is lesznek cserének a 3 posztra.
Csatárposztot én nem értem...egyik eddigi jelölt sem nyűgözött le. Nem tartom jó ötletnek, hogy 30 millió körül hozzunk ide egy kifejezett csatárt, ami taktikailag nem sok variációs lehetőséget hordoz magában. Én oda elégnek látom Munirt. Inkább univerzális szélső kéne, aki Messi és Neymar helyett is bevethető. Nem azért, mert őket olyan sűrűn cserélgeti LE, de ez taktikailag is hordoz magában plusz lehetőséget, ha ég a ház, mivel Messi mehet be középre irányítani Suarez mögé, míg 2 szélre így maradna egy Neymar és az új fiú.
Védelem neccesebb, mivel ott több távozó várható. A prioritás egy klasszis belső védő Masc és Piqué mellé. Bartra, Matyi, Verma hármasból 2 így távozhat. Albanak sem ártana vmi konkurencia, és jobb szélről ugye kérdéses minkét emberünk jövője. Bár én Alvest szívesen látnám már csapaton kívül, de ha idén a középhátvéd posztot tesszük rendbe, és Alba helyettest veszünk, valamint szélső támadót, akkor még maradhat egy évet. :-) Vidallal meg nem tudom mi lehet, mi miatt elégedetlen vele LE. Gyengén edz? HA játszott nem lógott ki. Arda lehet keményen edz, de bármikor játszott, tragikus volt.
mess2009
Director del Fútbol

2016.05.12. 09:03:23

60 M jószerével két emberre lehet elég, de LE. -nek először meg kell emésztenie a legutóbbi "bevásárlását"! ha ő akarta őket és ha nem akar totál hülyének tűnni a két csávó (Vidal és a török) eladása szerintem szóba sem jöhet.
Nolító: az az igazság, hogy utoljára ellenünk láttam jól játszani :mrgreen: , azon kívül nem fiatal és lassú és mintha kissé többet képzelne magáról mint ami valójában....
Gameiro: v.színű jobb mint Munír de én inkább a fiatalsága miatt neki adnék esélyt.
van egy gyanúm: az hogy a Barcában a középpályán most van egy kis tolongás lehet hogy amiatt alakult így mert Busi lelépésével számolnak :?: Guardiola lehet hogy meghúzza....
továbbra is tartom, hogy a prioritás nálunk a védelem! ott kellene végre egy komolyat fejlődni de a játékos vásárlásaink közelmúltja siralmas képet mutat.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.11. 23:18:37

palesz77 írta:
Kovbal88 írta:és jövőre lehet igazán jó, amikor együtt játszhat Rafinhaval.
Ez kicsit off, de itt mire gondolsz? Mitől lesz jobb Rafinha mellett?
Nagyon érzi egymást a két brazil, mint régen Messi meg Alves, persze bármi lehet még...
palesz77

2016.05.11. 23:07:28

Kovbal88 írta:és jövőre lehet igazán jó, amikor együtt játszhat Rafinhaval.
Ez kicsit off, de itt mire gondolsz? Mitől lesz jobb Rafinha mellett?
Válasz küldése