Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem jóóóó, pénteken vizsgázom pszichológiából (!!!), és addig még el kell olvasnom az egész (!) könyvet.Badi írta:Zozzy, Enrique: csütörtökön fél 7kor nektek jó lenne?
már csak rajtatok áll![]()
Chris0527 írta:
5.asztal:
Ordog
ZionDUC
Zozzy
Badi
Enríke
Barcaforever írta:Akkor fiúk vmi időpontot írjatok be h nektek mikor jó és nyomjuk.
Múltkor boubával játszottam nekem volt vmi 18900 $ neki 20$ és egymás után mondta be az all -in eket és feljött vmi 4800-ig azt hittem az asztalt ketté vágom.![]()
Szóval akik velem vannak egy asztalon írjatok h mikor jó és nyomjuk.
Ebből is lesz még sztem kavar ,mert nem lesz mindenki elérhető, időpontrl meg ne is beszéljünk.![]()
De hátha nem.
Morminho: Több leírást is elolvastam, és a házi bajnokságokra általában ilyen kezdőtőkét és vak-szisztémát javasolnak.az 1000 és az 5-ös vak kicsit furcs, de lehet
Badi: ha jobban megnézed a linkelt képet, akkor ott 7 perces vakemelés van...a programmal a max induló zseton 5000, szal zionduc vakstruktúrája szvsz jó, de csak a döntőben, selejtezőben elég 20 perces vakszintek helyett a 10 is
Hát tovább kell jutni!VV19
Shorty
Titinho
Sanyee
VIII.Henrik
Drigo írta: Akkor a kezdőösszeg és a vak hogyan lesz pontosan?
ezt teis elfogadtad még 'anno'zionduc lejjeb írta:
Mi így szoktunk játszani (a kisvakokat mutatja a lista), és ezzel a játékidő 70 és 90 perc között volt eddig.
Ez csak egy javaslat volt, mert nekünk eddig ez bevállt.
hát igen az se a pozitív tulajdonságainak egyikeVIII.Henrik írta:Mindegy, ezt húztad a kalapodból! Egyébként ezekből a csoportokból megy 1 a nagy döntőbe?
én írta:A 6 asztaltól az első ember kerül tovább a fődöntőbe a második helyezettek egy vigaszági selejtezőben megküzdhetnek a döntőbeli 7. helyért így kialakítva a döntő hetest kik a végső győzelemre törnek.
Bezony. A második megy a vigaszágra.VIII.Henrik írta:Egyébként ezekből a csoportokból megy 1 a nagy döntőbe?
Enrique írta:Ja, és mikor kell lejátszani?
Enríke olvassÉn írta:Az időpontok asztalonkénti megbeszélés alapján pü-ben kéretik a modik lelki nyugalmát nem megzavarva.