Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy látom ez ma nem fog összejönni!Isti8 írta:A németeknek még a gólörömük is vérszegény, remélem, hogy a brazilok végül majd kiejtik ôket.
3-0 a vérszegény németeknek.A németeknek még a gólörömük is vérszegény, remélem, hogy a brazilok végül majd kiejtik ôket.
Nehogy aztán vmelyik lehozza élete meccsét. Bár eddig tanácstalannak és idegesnek tűnnek a brazilok.Alcantara írta:Tessék mondani, akkor itt most elvileg vége is a meccsnek?![]()
Melyik gólvadász fog itt betalálni brazil részről?
A helyezkedés a gólnál, nagyjából megye II.
Az mas akkor maradhat , sőt legyen ő a CSKLG írta:Khedira tunéziai, nem? Legalábbis tuniszi hercegnek gúnyolják.Alfa írta:Ismerik csak khedira es özil török boateng pedig ghánai nyilván csak azért játszanak a nemet válogatottba . En ezeket én rogton irugnám a válogatottbólAlcantara írta:Én meg azt nem értem, hogy a német válogatott minden tagja énekli a himnuszt átszellemülten, 3 játékos, nevezetesen Khedira, Özil, Boateng soha egyetlen meccsen sem.
Nem feltételezem, hogy nem ismerik, mert mindhárom már ott született, de kicsit idegesítő, hogy minden meccs előtt csak pislognak.
Khedira tunéziai, nem? Legalábbis tuniszi hercegnek gúnyolják.Alfa írta:Ismerik csak khedira es özil török boateng pedig ghánai nyilván csak azért játszanak a nemet válogatottba . En ezeket én rogton irugnám a válogatottbólAlcantara írta:Én meg azt nem értem, hogy a német válogatott minden tagja énekli a himnuszt átszellemülten, 3 játékos, nevezetesen Khedira, Özil, Boateng soha egyetlen meccsen sem.
Nem feltételezem, hogy nem ismerik, mert mindhárom már ott született, de kicsit idegesítő, hogy minden meccs előtt csak pislognak.
Ismerik csak khedira es özil török boateng pedig ghánai nyilván csak azért játszanak a nemet válogatottba . En ezeket én rogton irugnám a válogatottbólAlcantara írta:Én meg azt nem értem, hogy a német válogatott minden tagja énekli a himnuszt átszellemülten, 3 játékos, nevezetesen Khedira, Özil, Boateng soha egyetlen meccsen sem.