Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem volt szerencsém Tevezt élőben látni focizni, és Tevez volt az a játékos akit a Camp Nouban 1 Barcelona focista sem tudott szerelni, szóval egyáltalán nincs túlsztárolva, sőt, szerintem a MU nagy hülyeséget csinált azzal hogy elengedte. Én is inkább Agüero fan vagyok, de mindenképp elismerésre méltó Tevez játéka véleményem szerintCooltiszo írta:Nálam helycsere: Tevez-Agüero.barca1615 írta:Tevez-Milito-Messi kell majd előlre:)
Tevez túl van sztárolva.
Mindig is utáltam őket:D Spanyoloknak szurkolok csak:) Senki másFernando írta:Hát erre a Portugál válogatottra sem teszem többet egy kanyit sem. Szégyen.
menczel írta:miért mit müvel, lökj már valami infót légyszi.daffy írta:ez a portugál válogatott mégis mi a fszt művel?
sok konkrétumot nem tudok,de ez sokat elmond:menczel írta:miért mit müvel, lökj már valami infót légyszi.daffy írta:ez a portugál válogatott mégis mi a fszt művel?
argentína eddig tetszik, sokat mozognak, csatárok is mélységben. kérdés h fajsúlyosabb ellenfél ellen milesz. Jöhetne szünetben Messi-Milito
miért mit müvel, lökj már valami infót légyszi.daffy írta:ez a portugál válogatott mégis mi a fszt művel?
Az nem is jó kifejezés, hogy beszorítja. Játékban szétszedik Capelloékat. Mindenben jobbak, az eredmény csalóka.menczel írta:mexikó beszorítja a nagy esélyes angolokat. Dos santos nagoyn él eddig
Lionel85 írta:GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!
Maxi Rodríguez szabadrúgásával vezet Argentína!!!!
VAMOOOSSS!
Jó de csak Vela eddig két 100% ost hagyott ki. Crouch gólja meg több mint vitathatóbarca1615 írta:Mégis az Angolok vezetnek:D Szép kis gól volt amúgy:D