Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem biztos, hogy a csel miatt akadtak ki, nem is tudnám ezt elképzelni: "Héééé te m*jom!!! Mijazhogy cselező' he!??? Ne nézzé' má' minket cirkusznak". Hanem sokkal inkább azért, hogy miután nem sikerült a csele, földhöz vágta magát amit ugye semmi sem indokolt...Jó, kicsit hozzáértek de attól nem dob senki sem egy hátast.palesz77 írta:Mostantól akkor az a módi, hogy ha valaki látványos cselekkel próbálkozik, és úgy eteti a népet - vagy épp nem, mert lényegében ez se jött be -, azon ki kell akadni? Még szerencse, hogy Dinho, Ronaldo és Zidane nem mostanában játszanak, meg Bergkamp nem most lőtte a Newcastlenek a csodagólját, szét is kapnák őket..Vicc komolyan. Vagy bennem van a hiba, hogy nem láttam semmi rosszat?
Ők ha most játszanának, akkor jelenleg utolsó senkiházi éretlen gyerekek lennének, akik csak azért játszanak hogy megalázzák az ellenfeletpalesz77 írta:Mostantól akkor az a módi, hogy ha valaki látványos cselekkel próbálkozik, és úgy eteti a népet - vagy épp nem, mert lényegében ez se jött be -, azon ki kell akadni? Még szerencse, hogy Dinho, Ronaldo és Zidane nem mostanában játszanak, meg Bergkamp nem most lőtte a Newcastlenek a csodagólját, szét is kapnák őket..Vicc komolyan. Vagy bennem van a hiba, hogy nem láttam semmi rosszat?
Tényleg szánalmas ez a felfogás. Lassan már azt kell dicsérni, hogy a védő milyen szépen felrúgta a támadót, ösztönös mozdulattal, amit nem lehet csak úgy megtanulnipalesz77 írta:Mostantól akkor az a módi, hogy ha valaki látványos cselekkel próbálkozik, és úgy eteti a népet - vagy épp nem, mert lényegében ez se jött be -, azon ki kell akadni?
Hát akkor globális benézésről lehet szó, mivel a reuters, yahoo, transfermarkt, marca és számos brazil sportoldal is lehozta.Erxy írta:ez fake, valami francia parodia oldalrol van, a Santos hivatalos oldalan sincs ilyesmirol szo.
szepen bearazza mondjuk a goal.comot
Ezt most találtam: "Neymar a szezonban már 37 gólnál jár 41 meccsen, ezzel eggyel több gólt lőtt, mint Samuel Eto'o a legjobb barcelonai szezonjában."Erxy írta:37! golos eddig ebben a szezonban.![]()
brutalis.. tavaly mennyit lott? 15-ot?
raadasul sorra lovi fontos golokat is, nagy meccseken. remelem 40 fole megy![]()