Én meguntam a Realt a 3. évben, miután 16 forduló alatt mindössze egyszer kaptam ki a 15 győzelem mellett, és ezzel már féltávnál 10 pontos előnyöm volt. Ugyanakkor nem kezdtem új játékot, hanem ebben maradtam (gyakorlatilag az összes nagycsapatnál szóba kerültem) és szépen leszabiztam a 3. év 2. felét. Úgy gondoltam, hogy a VB után választok egy országot, és akkor azzal játszok a köv. EB-ig, vagy más kontinenstornáig (azaz 2 évig). Aztán ahogy telt az idő, úgy kezdett el hiányozni egy klubcsapat trenírozása.

Szóval május elején átvettem a majdnem kieső (matematikailag még kieshető) Bordeaux-t, 1 fordulóval a vége előtt. Az utolsó szöget mi vertük a Lorient koporsójába, ugyanis a nálunk elszenvedett zakó (3-0) jelentette nekik a kiesést, nekünk pedig a biztos bentmaradást a 14. helyen. Elég gyenge teljesítmény egy ilyen csapattól. A vezetőségnek UEFA-s helyet mondtam, azzal a csapattal, amit felépítettem, simán mennie kell. Az eleje egyelőre döcögős, vagyis inkább szerencsések az ellenfelek.
.: 4 forduló után :. Lassan kezd kialakulni a kezdőcsapatom is, a mutatott teljesítmények függvényében természetesen. Egyelőre Sámák csalódás, a felk. meccsek során se csillogtatta meg tudását, de remélem lassan megtalálja a gólvágó csukát. Talán az lehet a baj, hogy mindössze 3 csatárom van, így egy sérüléshullám esetén rövid lehet a pad. Érdekes, hogy védőből nagyon sok van, míg a többi pályarész eléggé kevéske. Nade ezen változtattam:
.: Igazolások :.. A rengeteg kirúgott pléjer mind a tartalékcsapatban edződött, gyakorlatilag fölösleges pénzkidobás egy tartalékcsapat fent tartása Franciaországban, ugyanis nincs bajnokságuk. Anno a Nice élén minden szombaton le volt foglalva egy barimeccs valamilyen kisebb csapat ellen (osztrák, magyar, román, inkább a keletiek) és akkor ott volt a meccs a lábukban. Lehet itt is megcsinálom, de ahhoz egy új tartalékcsapatot kell csinálnom azokból, akikről tudom, hogy egyszer majd talán a nagycsapat közelébe is kerülhetnek.

Mindegy, eltértem.

A legnagyobb vétel számomra egyértelműen Gavanon megszerzése, ráadásul ingyen (
.: aki nem ismerné :.), mellette még Aquino is a csapathoz érkezett, ugyancsak ingyen. Vidal nc, felesleges bemutatni.

Nah, végezetül a
.: csapat :., amellyel a dobogót igyekszem elcsípni, de az első 5-be kerülni a minimum. Az a baj, hogy sokan szeretnének elmenni, merthogy túl jónak tartja magát a klubhoz, és már csak ezért is kell az elejére kerülni. Nem kieg. emberekről van szó.
További jó mókát!