Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól emlékszem 1 Exe fájl kéne. Szomszédnál van internet ott tudnék neked írni mi kéne hova.torrestoni írta:...Nos, ebben tudok segíteni, de az FmHungary-n is van segítség.
A megoldás az lehet, hogy bővíted a memóriátbaguvixXx írta:(Vistás) Laptomon nemtudom felrakni a játékot egyszerűen nemtudom mount-olni az image fájlt Daemon Tools-al. Ráadásul mindig lefagy...
Vki tud segíteni ?
Nos, ebben tudok segíteni, de az FmHungary-n is van segítség.MessiFan írta:Nekem meg van az FM08 semmiféle kiegészítővel. Letöltöttünk 1 magyarosítást 1 patch-et hozzá. De nem találtunk olyan mappát amibe rakni kéne a patch-et...
Adrianot padra ültetni luxusMessa írta:Adrianót padra vettem, Bojant kölcsönadom valszeg, Agüerot meg nem csatárnak, hanem tkp-nak fogom használni, sokoldalú játékos. Így azért már nem is olyan sok. Nemde?
Én is szívesen megszabadulnék a Vistátol... De Laptopokba nem ajánlatos belepiszkálni. Kösz a tippet megpróbálom Alchohollal.Agypiercing írta:@ baguvixXx: hanyagold a vistát, az lesz a megoldás. na jó, csak vicceltem, nem tudom, alcohol 120%-kal próbáltad mountolni? nekem azzal általában szokott sikerülni...
Vagy Henry, vagy Eto'o. Eto'o 2 meccsel játszott kevesebbet mint Henry, ennek ellenére csak 19 gólig jutott, míg Henry csak a bajnokságban 30-ig. De majd meglátom, hogy ki lesz jobb formában.MessiFan írta:kinek a helyén fogod játszatni?Messa írta:Leigazoltam Villát a Barcához, tavalyi idényben a Valenciában gólkirály lett 31 góllal, mögötte végzett Henry 30-cal...![]()
Szerintetek megérte kifizetni érte csomó pénzt?
kinek a helyén fogod játszatni?Messa írta:Leigazoltam Villát a Barcához, tavalyi idényben a Valenciában gólkirály lett 31 góllal, mögötte végzett Henry 30-cal...![]()
Szerintetek megérte kifizetni érte csomó pénzt?
Megtudnád mondani ennek a skinnek a nevét?torrestoni írta:Az enyém jelenleg ilyen:
http://kepfeltoltes.hu/080824/fm_www.ke ... es.hu_.png
Csak nem akarok 30milliókat adni egy játékosért felesleges...albicelesteX írta:Hello!A fazio tényleg jó de nálam bevált Velosos is!
Nálam Felipe a kiváló értékei ellenére - eddig - sehol se jött be. De Barzalgi és Zapata közül vmelyik tökéletes lesz.Victor_Valdes írta:Nah, jön Pandev meg Pongolle (Recre).
Vk-nak év végén jön Barzalgi, Felipe, Zaata 3-ból valaki. Szélső védőnek Rafinha, meg lehet Antunes.
Több igazolást nem tervezek max egy Bentley-t. Jah, meg VKP-nak René Lima.
Ezek közül Pandev vagy Sóbis. Egyébként Guilherme, Palacio, Elmander, ebben a sorrendben.Victor_Valdes írta: Pandev, Saviola, Diego Milito, Sóbis. Ezek közzül kit választanátok, várok további tippeket.
www.fmhungary.huMessiFan írta:Ugyanaz? akkor én nemértem. azhittem két külön játék a Football Manager meg a
Football Championship...
De honnan szedjem le ezt a rengeteg kiegészítőt?