Egyébként meg reklamálásért jár a sárga. Ja hogy az a második? Gondolkozni kellett volna, a bíró meg nem mérlegelésre való, hanem döntéseket hozni.
Úgyhogy nem értem a kérdésedre, mi az hogy illik-e adni?

Viszont a posztján a világ egyik legjobbja. Kár, hogy így elszállt az agya.Aprieto írta:Iszonyat BUTA ember ez a Mascherano.
pont szerdán vettem észre, h nálunk is bekúszott az eusport2! mondjuk a meccset nem igazán láttam, mert nagyrészt ezzel párhuzamosan ment a lazio-roma, amit ugye nem lehetett kihagyni, de amikor átkapcsolgattam, akkor csak pillogtam az eredményeken... ma sikerült megnéznem egy bővebb összefoglalót a meccsről, nagyon durva volt!!!ozsimiki írta:Lehet favágózni az angolokat,de ekkora meccset nem mostanában láttatok,ahogy én sem![]()
Tottenham-Chelsea 4-40-1,1-1,1-3,3-3,3-4,4-4
Parádés gólók sokasága,végig óriási pörgés,magas színvonal...
Grant-el a Chelsea sem játszik rondán,még Jose első évére,és az azelőtti Ranieris Chelsea-re emlékeztet...A Spurs meg most is kitűnően nyomta...
Cudicini két óriásit is védett,egyiket a 93.percben...
Hihetettlen nagy meccs volt.
Am montag: Sportklub 22.30kovinho írta:Áááá.
De sajnálom, hogy nem láttam a meccset...![]()
Erről is a UPC tehet, hogy rohadjanak rakásra...
Nem tudja valaki, hogy a cselzi tévé mikor van, illetve mikor adják a meccset a SK, S1, oder S2-n?
Valami nemi erőszakkal megvádolhatnák őt...ozsimiki írta:M.U. nyert 2-0ra C.Roni szerezte mindkét gólt
Én csak az első félodőt néztem, de ott sok volt a szabálytalanság, voltak köztük csunnyábbak is, pl. Colenak nem csak sárgá járt volnaozsimiki írta:Lehet favágózni az angolokat
Eletem egyik legjobb meccse volt..ozsimiki írta:Lehet favágózni az angolokat,de ekkora meccset nem mostanában láttatok,ahogy én sem![]()
Tottenham-Chelsea 4-40-1,1-1,1-3,3-3,3-4,4-4
Parádés gólók sokasága,végig óriási pörgés,magas színvonal...
Grant-el a Chelsea sem játszik rondán,még Jose első évére,és az azelőtti Ranieris Chelsea-re emlékeztet...A Spurs meg most is kitűnően nyomta...
Cudicini két óriásit is védett,egyiket a 93.percben...
Hihetettlen nagy meccs volt.
Halleluja!ozsimiki írta:Arsenal megint csak xelt![]()
![]()
1-1 lett OTTHON a Boro ellen....a végén voltak izgalmak...
utcsó 4 meccsén csak xeltek![]()
![]()
GO M.U.