2014.05.26. 09:44:36
Hát, ehhez csak gratulálni tudok!!! Komolyan, Filipe Luis és a jobb oldal? Herrera, Pogba Iniesta és Cesc helyett??? Xavi padon, az még OK, de a többi... Na meg Suarez! Minek? Hova? Legyen megint egy 60 millás Ibra projektünk, aki a padon ül és 1 év múlva 15-ért adjuk el???
Sokkal inkább kéne azzal foglalkozni ebben a topikban, hogy miért akarják eladni Alexist, aki idén, amíg megkapta a bizalmat, termelte szépen a gólokat, aztán a szezon második felére valahogy mégis kimaradt a csapatból... nem is értem miért??? Erre őt eladjuk, Pedrot meg nézhetjük jövőre is, ahogy itt szerencsétlenkedig, meg hátra passzolgat!!!
Marquinhos szép fogás lenne, DE ő egyedül nem elegendő hátra!!! Kell még valaki. Mivel David Luisról lemaradtunk, meg kell venni még Benatia-t IS! Így már jó lenne a hátsó alakzat és Alvestől függ, hogy jobbosra kell-e még valaki. Ha igen, akkor nem Cuadradot kéne oda, aki nem védő, hanem egy jobb oldali védőt, mint pl. Van Der Wiel! Nem is értem, ő miért nem opció???
A középpálya sztem megvan, nem azzal van a baj, hanem a szerepekkel. Gondolok itt a Cesc vs. Xavi dologra. 4. kp-nak meg S.Roberto helyett jön Rafinha, így ott sztem megvagyunk.
Vkp dolog meg vagy Song, vagy Masch (hátul nem lesz helye!), az egyiknek mennie kell!
Támadósorba meg nem Suarez kell, hanem olyan, aki illik ebbe a csapatba, olyan, aki ha kell kimegy szélre, mert Messike nem fog, ebben biztosak lehettek, ha meg LE kiteszi oda, besértődik és még ennyit sem fog futni. 20 millás fizetéssel meg nem fog padozni, abban mindenki biztos lehet! Elsősorban Alexist kéne megtartani és Pedro helyett venni szélső támadót, aki akár mindkét oldalon bevethető... Messi ugyebár Agüerot szeretné. Nos őt én is szeretném, csak a kérdés, tudna-e ő a jobb szélen játszani??? Ha nem, akkor ő sem a megfelelő nekünk!
Ha már FM-ezünk, ez lenne reális jövő szezonra:
ter stegen, cabalero, masip, - piqué, benatia, marquinhos, bartra - jordi alba, adriano, van der wiel, montoya - busquets, mascherano, xavi, iniesta, cesc, rafinha - neymar, alexis, messi, deulefou, tello