Élő közvetítések 09/10
Sajnos Ibra ismét lehúzza a csapatjátékunkat. Kár volt eladni Eto'o-t, mert Ibrával a csapatban nem olyan a játékunk mint tavaly.
Feel the irony...
Feel the irony...
lehet, hogy pont ezért nem játszott?? legalább egy cselt vagy egy megindulást bemutathatna, ez egy húsz éves gyerektől azért már elvárható lenne...helyette visszapassz kiszaladás a pályáról és seggembe zabszem..hogy akar így kezdő lenni?? nem ilyen meccsen kéne bizonyítani??FtcSikiHun írta:Ede72 írta: a mai alapján? visszamenőleg két évre mondj légyszíves egy jó meccsét!!
csak egyet, több nem is kell
Visszamenőleg 2 évre mondj 5 meccset, ahol többet játszott fél óránál
na megvan melyik meccsen játszott jól??
Szerintem nem az edzésekkel van a gond. Biztos vagyok benne, hogy ezen a téren semmi nem változott tavaly óta. Szerintem Dani Alves pár nappal ezelőtti nyilatkozatában fogalmazta meg a legjobban a probléma okát. Mégpedig: nem elég élesek a meccseken, nem tudnak kellően felpörögni, és ez most is látszik. Rutinból lehozzák a meccseket, de nincs meg az a lelki plusz, ami pl a párharcok megnyeréséhez kell és ami tavaly nagyszerűen működött. Most is sorban veszítjük a párharcokat, kicsit ugyanazt a mezőnyjátékot látom, mint a 2006-07-es szezonban. A képességek megvoltak, nem voltunk alapvetően rosszak, de valami plusz lelkesedés, pörgés hiányzott.Rinku írta:"Megtalálják a helyes vágányt?" - szerintem a buszmegállóig nem találnak el! Kérem vissza az elfogyasztott áram értékét!...
Úgy lemennék egy edzésre, de megnézném mit csinálnak...
Szenvedés, szédelgés, kinlódás.
Tavaly heveny vita folyt hogy Iniesta jobb mint Messi az adott topikban. Hát idén ő is nagy csalódás. 

Rijkaard éra utolsó éve...FtcSikiHun írta: Visszamenőleg 2 évre mondj 5 meccset, ahol többet játszott fél óránál
Én azért túl deffenzív Valenciát nem látok. Nem igazán gólratörekvő Barcelonát inkább.DaNiAlVeS8 írta: Meg amugyis elég deffenzív ez a Valencia..idegesítő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kudu 2010.03.14. 19:50:19-kor.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ede72 írta: a mai alapján? visszamenőleg két évre mondj légyszíves egy jó meccsét!!
Visszamenőleg 2 évre mondj 5 meccset, ahol többet játszott fél óránál

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez marhaság. Már bocs. Tudod, szerintem én is elönzőznék 1-1 helyzetet, ha a 40-50 perc passzolgatás semmi eredményt nem hoz. Mellesleg, szerintem jórészt Messinek köszönhetjük, hogy a Real még nem előzött meg minket pontszámban.currahee írta:az az érzésem már az idény eleje óta h Messit leginkább már csak a gólszerzés teszi boldoggá és mintha vmi gólkirályi cím v aranycipő után loholna mert annyira önző lett h már fáj!!
néha nem ártana passzolni amikor ténylegesen jobban jöhetnénk ki belőle...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
a mai alapján? visszamenőleg két évre mondj légyszíves egy jó meccsét!!FtcSikiHun írta:Ede72 írta:ez a Bojan egyszerűen katasztrofális...remélem a a nagy Bojan hívők, most látják, hogy Ibrátol, de még a gyenge Henrytől is fényévekre van...
remélem nyáron végre megszabadulunk tőle...csak alibi passzok semmi más...
nem egy meccs alapján kell ítélni, főleg nem egy olyan meccs alapján, ahol mindenki [auto_cenzúra]...pont ő csinálna a "nagy" rutinjával valamit?
Elkezdtem dúdolni magamba a Let the shunsine in c. számot magyarul...
így nézne ki:Ébredj napfény, keltsd őket álmukból...
így nézne ki:Ébredj napfény, keltsd őket álmukból...
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ede72 írta:ez a Bojan egyszerűen katasztrofális...remélem a a nagy Bojan hívők, most látják, hogy Ibrátol, de még a gyenge Henrytől is fényévekre van...
nem egy meccs alapján kell ítélni, főleg nem egy olyan meccs alapján, ahol mindenki [auto_cenzúra]...pont ő csinálna a "nagy" rutinjával valamit?

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- DaNiAlVeS8
- Jugador del Barça
Szerintem nem kell ennyire tragikusan felfogni ezt az egészet. Tény hogy akadozik a "gépezet",de azért most már a 40. perc körül már lehet látni reménykedésre okot adó dolgokat.
Meg amugyis elég deffenzív ez a Valencia..idegesítő
Meg amugyis elég deffenzív ez a Valencia..idegesítő

Daniel Alves da Silva a példakép...
az az érzésem már az idény eleje óta h Messit leginkább már csak a gólszerzés teszi boldoggá és mintha vmi gólkirályi cím v aranycipő után loholna mert annyira önző lett h már fáj!!
Bojan-t ne bántsuk, mert mostanában Pep mester csak nehezen szánja rá magát cserére (azt is a 88. percben), ez az eredménye, hogy a helyettesek nincsenek játékban.
Hát én mondom! Valamikor csak összeszedik már magukat!!!Rinku írta:Ki mondta ezt neked?barcaxavi írta:Azt mondják, hogy a 2. félidőre már az igazi Barca jön ki...
Reméljük tényleg!Másfél hónapja ezt hallom, mégis azt látom, hogy a nagyanyám is le tudná nyomni az egész csatársorunkat!
...
Lassan ugyanaz lesz, mint a délutáni forma1es futamon. El fogok aludni. Nagyon ötlettelen és pontatlan a játékunk.
Az tetszik, h most mikor nincs Ibra meg Henry, csak a 'kicsik', a szögletek nagyrészét beívelik...
Az tetszik, h most mikor nincs Ibra meg Henry, csak a 'kicsik', a szögletek nagyrészét beívelik...
ez a Bojan egyszerűen katasztrofális...remélem a a nagy Bojan hívők, most látják, hogy Ibrátol, de még a gyenge Henrytől is fényévekre van...
Ki mondta ezt neked?barcaxavi írta:Azt mondják, hogy a 2. félidőre már az igazi Barca jön ki...
Reméljük tényleg!

Football, bloody hell. /SAF/
Azt mondják, hogy a 2. félidőre már az igazi Barca jön ki...
Reméljük tényleg!
Reméljük tényleg!
"Megtalálják a helyes vágányt?" - szerintem a buszmegállóig nem találnak el! Kérem vissza az elfogyasztott áram értékét!...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.03.14. 19:41:43-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
Pedro bal szélen egyre jobb teljesítményt nyújt => jobb szél
Messi a világ legjobbja, de jobbszélen tud igazán nagyot alkotni => centerben
ezek után csodálkozunk, h nincs támadásunk?
Messi a világ legjobbja, de jobbszélen tud igazán nagyot alkotni => centerben
ezek után csodálkozunk, h nincs támadásunk?
Nem tudom másnak is feltűnik-e, de megint gyakorlatilag középpálya nélkül játszunk. Pillanatokra sem tudjuk megtartani a labdát, nem is értem mit akarnak ezzel a töketlen játékkal.
Messi passzolhatna néha...
Xavi az aki produkál egy keveset...
Rengeteget fut, mozog a labda felé, próbál osztogatni, de egyedül kevés lesz.
Xavi az aki produkál egy keveset...
Rengeteget fut, mozog a labda felé, próbál osztogatni, de egyedül kevés lesz.