Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MichaaBee írta: 17 éves és 41 napos, TSI = 920
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge [Jól fejelő]
Védekezés: megfelelő
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsőjáték: középszerű
Átadás: gyenge
Gólszerzés: középszerű
Ha valakit érdekel szóljon, meg egy körülbelüli árat is mondjon.![]()
Én szerveztem az eurobarca2 ifibajnokságot, szóval én vagyok az adminja, de nem akarok senkit megbántani, a színvonal nem a legmagasabb, igaz hogy nem számít sokat, gyakran előfordult hogy nem állítottak felállást.MichaaBee írta:Akit érdekel 16 csapatos eurobarcás ifibajnokság, az jelezze.![]()
Most jutott eszembe, hogy mivel támogató lettem, tudok 16 csapatos bajnokságot is létrehozni, amihez akárki csatlakozhat. Ha jól tudom, akkor már létezik egy ilyen ifibajnokság, de az csak 8 csapattal, tehát ki lehetne bővíteni.
Várom a véleményeket.![]()
Úgy látom, hogy középpályásokat akarsz edzeni, úgyhogy vegyél még annyi 17 éves megfelelő-jó kp-t, hogy összesen 6 legyen és kezd el őket jó sokáig edzeni. Az edzés a legfontosabb az elején, a többi csak utána jön.sjay írta:A "szakértőktől" kérdezném hogy: Vettem 2 jó 17 éves kp-t és maradt még elég sok lóvém. Tehát szerintetek az jó ötlet ha veszek még két edzhető ifit, és egy jobb képességű tapasztaltabb játékost?
http://img15.imageshack.us/img15/1552/1lps.jpgFtcSikiHun írta:wuwu írta:en segitekFtcSikiHun írta:Nem tudom elvégezni a Menedzserképzőt, mert nem tudok belépni a fórumba, miért? S.O.S.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
köszönöm, hol kell a "Kérdés" fórumot meg találni? mert emiatt nem tudom elvégezni
6. felnőtt: Subscribe, ifi: Subscribee ( nem tudom e-mail vagy msn kellRonaldinho&Barca írta:1. A.S.C. Mike, ASC Juvenil (michaabee, mikebrigade[kukac]yahoo.com)
2. Gyirmót SE Alcufer Kft, Gyirmót SE (salas9, salas.m10@gmail.com)
3. FC Muki, FC Muki Junior (Messiboy19, vano.krisztian@freemail.hu
4. Puv Athlétic (ElBartimaeus, pavlicz.tomee[kukac]freemail.hu)
5. Fc. Catalunya, Fc. Catalunya B (Ronaldinho&Barca, martonnn2@gmail.com)
Igen, valóban ez lehet az egyetlen hátráltató tényező. Az én bajnokságom pl. most tart a 6. fordulónál, az eurobarcás ifibajnokságot viszont nem tudom, mivel gondolom onnan lenne a legtöbb jelentkező. Illetve ha jól tudom, akkor van egy másik hasonló bajnokság is, amit valaki más szervez, ha valaki abban benne van vagy tud valamit róla, az kérem jelezze. Addigis egy lista:CFirpo3 írta:Szerintem jó ötlet, meg kell várni, hogy a mostani ifi bajnokságnak vége legyen, és akk meg lehet szervezni. Csak szerintem elég nehéz lesz összehozni, mert nem mindenkinek egyszerre fejeződik be a bajnoksága.MichaaBee írta:Akit érdekel 16 csapatos eurobarcás ifibajnokság, az jelezze.![]()
Most jutott eszembe, hogy mivel támogató lettem, tudok 16 csapatos bajnokságot is létrehozni, amihez akárki csatlakozhat. Ha jól tudom, akkor már létezik egy ilyen ifibajnokság, de az csak 8 csapattal, tehát ki lehetne bővíteni.
Igen, valóban ez lehet az egyetlen hátráltató tényező. Az én bajnokságom pl. most tart a 6. fordulónál, az eurobarcás ifibajnokságot viszont nem tudom, mivel gondolom onnan lenne a legtöbb jelentkező. Illetve ha jól tudom, akkor van egy másik hasonló bajnokság is, amit valaki más szervez, ha valaki abban benne van vagy tud valamit róla, az kérem jelezze. Addigis egy lista:CFirpo3 írta:Szerintem jó ötlet, meg kell várni, hogy a mostani ifi bajnokságnak vége legyen, és akk meg lehet szervezni. Csak szerintem elég nehéz lesz összehozni, mert nem mindenkinek egyszerre fejeződik be a bajnoksága.MichaaBee írta:Akit érdekel 16 csapatos eurobarcás ifibajnokság, az jelezze.![]()
Barcafan9 írta:Sziasztok!
Én is új vagyok a Hattrickban
![]()
Valaki elmondaná nekem hogy szoktak lenni a mérkőzések?![]()
Előre kösz
http://everysite.mlap.hu
Érdekelne.MichaaBee írta:Akit érdekel 16 csapatos eurobarcás ifibajnokság, az jelezze.![]()
Gratulálok a győzelmedhez!MichaaBee írta:Én 2-1-re nyertem idegenben, a csapatom jól játszott, a középpálya megfelelő értékelést kapott.
A mérkőzés utáni sajtóközlemény "Pep style"-ban megtekinthető ITT.
Szerintem jó ötlet, meg kell várni, hogy a mostani ifi bajnokságnak vége legyen, és akk meg lehet szervezni. Csak szerintem elég nehéz lesz összehozni, mert nem mindenkinek egyszerre fejeződik be a bajnoksága.MichaaBee írta:Akit érdekel 16 csapatos eurobarcás ifibajnokság, az jelezze.![]()