Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egymáselleni számit.Rikinho20 írta:sziasztok! egyátalán nem az aktuális témához kötődik a kérdésem... de tegnap eszembe jutott az, hogy most hogy is van az a spanyol bajnokságban, mikor a végén ugyanannyi pontja van két csapatnak, akkor most a gólarány vagy az egymás elleni eredmény dönt??? mert emlékszem hogy két éve még az egymás elleni volt... de a tavalyiban már nem vagyok biztos...most akkor hogy is van?!
Hát van benne valami nem jó így a sorsolás,mert a szívüket leküket kiadják a Barca ellen és az RM ellen meg már fáradtabbak!fcbarcelonazsombi írta:Szerintem, ha egy kis csapat készül egy nagy csapat ellen, akkor az már a következő héten nem tud 100% nyújtani. Az eddigi eredmények ezt igazolják.Ákocka írta:Miért? Azért vagyunk hátrányban, mert az első meccsen kikaptunk, ennyi. Ha a következő 2 bajnokit megnyerjük (ami már nehezbb csapatok ellen lesz), akkor szerintem beelőzzük majd a RM-ot.
Kemény 1 hét lesz, főleg a Donyecki kirándulással fűszerezve.
Szerintem, ha egy kis csapat készül egy nagy csapat ellen, akkor az már a következő héten nem tud 100% nyújtani. Az eddigi eredmények ezt igazolják.Ákocka írta:Miért? Azért vagyunk hátrányban, mert az első meccsen kikaptunk, ennyi. Ha a következő 2 bajnokit megnyerjük (ami már nehezbb csapatok ellen lesz), akkor szerintem beelőzzük majd a RM-ot.
Kemény 1 hét lesz, főleg a Donyecki kirándulással fűszerezve.
Miért? Azért vagyunk hátrányban, mert az első meccsen kikaptunk, ennyi. Ha a következő 2 bajnokit megnyerjük (ami már nehezbb csapatok ellen lesz), akkor szerintem beelőzzük majd a RM-ot.fcbarcelonazsombi írta: Hát eddig az eredmények nem ezt igazolják, hogy ez olyan jó nekünk.
Hát eddig az eredmények nem ezt igazolják, hogy ez olyan jó nekünk.Ákocka írta: Szerintem ha egy csapatot megverünk, akkor az a követlező meccsre dupla elszántsággal készül, mert 2szer egymás után kikapni... Ráadásul ez a Betis simán jó lehet otthon az RM ellen.
Tehát ha legyőzzük valamelyik csapatot, akkor a Madridon lesz a nyomás, hogy ők is győzzék le. Még a végén jól jövünk ki belőle. Főleg a tegnapihoz hasonló győzniakarással.
Ez már sajnos megszokott.20tek írta:Furcsa, hogy Abidal játékát senki nem említi.
Szerintem a legrosszabb teljesítményt nyújtotta a csapatból. Rengeteg eladott labda, támadásban szinte soha nem vesz részt. És ez nem az első milyen meccse.
Vagy csak nekem tűnik így?
Szerintem ha egy csapatot megverünk, akkor az a követlező meccsre dupla elszántsággal készül, mert 2szer egymás után kikapni... Ráadásul ez a Betis simán jó lehet otthon az RM ellen.hady írta: A Betist is legyengítettük a margitnak... "furcsa sorsolás" miatt megint rúghatnak egy féltucatot... Az Espanyol is inkább ránk fenni a fogát..
Hát én már 1 ideje rebesgetem, de mások is, h formán kívül van! De Slyvi már nem bírja annyira az iramot a kora miatt! Bár sokszor szívesebben látnám őt a kezdőben mint Abi-t! Kifogásokból meg már tele a padlás! Ha így megy tovább akkor szerintem jövőre a vezetőség keres a helyére valakit20tek írta:Furcsa, hogy Abidal játékát senki nem említi.
Szerintem a legrosszabb teljesítményt nyújtotta a csapatból. Rengeteg eladott labda, támadásban szinte soha nem vesz részt. És ez nem az első milyen meccse.
Vagy csak nekem tűnik így?
Szerintem is elférnek mindketten és én örülök is neki, mert ez a két színesbőrű fiatalember remek testi adottságokkal rendelkezik...ember legyen a talpán aki lebodicsekkeli őketSanama írta:bleső védő rotációt én sem értem. Számomra Marquez és Puyol a 2 belső és Abidal meg Dani a szélső. Viszont a mai meccs számomra megmutatta,hogy Toure es Keita elférnek együtt a pályán , így xavi előrébb léphet és Keita Touré közül vmelyik tud segiteni a bal szélen, és védekezni is tud egykkőjük.
Iniesta egyre jobb a bal szélen tegnap sem tolta rosszul.
(csak 1. félidőt láttam)
Hát a védelem mindig is problémás volt, de én bízok benne,h nemsokára összeáll! Nem tartom előnyösnek, ha a védelemben gyakran rotál 1 edzőhady írta:Nagyon fontos győzelem volt,..lélektanilag is.
A hátvédsort rendbe kell hozni az nem lehet,hogy minden mecsen gólt kapunk..
A Betist is legyengítettük a margitnak... "furcsa sorsolás" miatt megint rúghatnak egy féltucatot... Az Espanyol is inkább ránk fenni a fogát..
Ezzel nagyon is egyetértek...Frányó István írta:A tegnapi győzelemből ötezerszer többet fog profitálni a csapat, mint a 6-1-es gijóni sikerből! Sokkal de sokkal fontosabb 3 pont volt ez a Betis ellen! Szerintem a tegnapi meccs végjátéka tökéletesen tükrözi Guardiola Mester munkáját: a tavalyi Barça ilyen helyzetben fejben összeroppant volna, és nem tudtak volna fölpörögni megint. Pep viszont ismét beléjük verte a győztes mentalitást!
Hát nagyon nem!tommyboy írta:Eto'o hatalmas figura. Tudása mellett a lelkesedéséért szeretem. Guardiola ilyen fat@kű? Nagyon nem volt szimpi, ahogy leregálta a Samu örömét. Ti hogy látjátok?
lehet ölelgetni az edzőt. egy BL megnyerése pillanatában például.Fernando írta:Úgy, hogy nem megyek oda és lökdösöm az edzőm, ha gólt lövünk. Tisztelet... Ölelgesse meg lökdösse a csapattársait az edzőnek maximum a kezét nyújtsa. SZTEMtommyboy írta:Eto'o hatalmas figura. Tudása mellett a lelkesedéséért szeretem. Guardiola ilyen fat@kű? Nagyon nem volt szimpi, ahogy leregálta a Samu örömét. Ti hogy látjátok?
Még mindig jobb mint Gattuso aki sallerezi az edzőketmiihii írta: Ahogy Pep ránézett,abban minden benne volt,alapos fejmosás néz ki Samunak sztem.Nekem spec nem tetszett ez a reakció a Mestertől.Ebből is látszott,h Eto'o szívből játszik,él-hal a BARCA-ért,erre meg ridegen,szemrehányással teli pillantással díjazta a lelkesedését.Oké,h nem löködjük az edzőt,de nálam ennyi belefért volna.Nem ilyen tessék-lássék ölelésféle...Na de ez cs szvsz