Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos, igen. Talán egy árnyalatnyit már kezdenek átesni a ló túloldalra. Eddig még oké, elfogadható volt, h egy maroknyian harcoltak a sokak ellen, de most, h már több ezren vannak, ugyanúgy 3-5 emberrel mennek neki ilyen komolyabb egységeknek, ráadásul pont a komplett vezérkarkanty írta:
A megvalósítás egyre rosszabb szerintem. A pénzzel is lehetnek gondok. Azért kicsit vicces, hogy öten szétvernek egész seregeket, a végén is hárman kinyírtak egy teljes sereget.
Egyetlen elvárásom volt az utolsó évadra a sorozattal kapcsolatban, Spartacust gyúrják ki kicsit. De továbbra is olyan, mint egy jóllakott óvodás.palesz77 írta: Elején a csata elég véres lett, talán már túlzottan is.. De hát ezt szeretjük.Gannicus meg csak szerintem lett húsosabb? Nem olyan szálkás mint volt a Gods of the Arenaban, vagy a Vengeanceben. Ezen kicsit csodálkoztam, de még mindig ő a legjobb arc azért. Amúgy ami még "zavart" kicsit, az Gannicus és Saxa "duettje" után az Agron-Nasir páros közös jelenete premier plánban.Háááát.. Inkább elfordultam, ez nekem még mindig sok egy kicsit..
Crassus meg felüdülés lesz, Glabernél érdekesebb karakter már most nekem, talán be fogja tölteni a Batiatus halála óta keletkezett "űrt" a gonosz oldalon.
Van ám, tessékmessideco írta:Following okés lesz, van felirat hozzá?![]()
Én is most néztem meg...hát AZTAMINDENIT neki! Végre valami, ami feledteti egy darabig a Dextertsjay írta:Following - Pilot
Igen. Így belegondolva igazat adok. Egyetlen olyan új arc sincs, akinek komolyabb szerepet szántak volna és közvetlenül a klubhoz tartozna.visca el barca írta:klassz kis értékelés volt, nagyjából mindent adok. a 6. évadban kiváncsi leszek mi lesz a vezérfonál, mert a forgatókönyvesek akár nagyon csúnyán mellé is nyúlhatnak. én amit összességében hiányolok, hogy az évadok során magába a soa-ba szinte senkit nem építettek be, így abban biztos vagyok h ezek a karakterek egytől-egyig végig fogják vinni a sorozatot, nem hinném h bárkit is kiírnának. amit még nem említettél, az az, hogy kicsit mintha kezdene eltűnni a motorklub eszme és az egyéni érdekek viszik az egész történetet, bár stílusosan mindig megjegyzik a karakterek a mondatuk végén, hogy a "klub érdekében".
amire nagyon kiváncsi leszek még, az az hogy clay-jel mit kezdenek. félek h nagyon elcseszik vmvel azt amit eddig felépítettek.
Én is szeretem az ehhez hasonló sorozatokat, szóval tudom ajánlani:ozsimiki írta:szóval valaki ezekhez hasonlót tud ajánlani?
Vmikor elcsíptem belőle egy részt a tv-ben, legalábbis egy részletét. Az nem tűnt rossznak, az első évadot le is szedtem... ami azóta is porfogóként funkcionál a gépemenCapon írta:Na most látom, hogy elkezdték adni a Strike Back 3 évadát. Bár nem igen találkoztam itt ezzel a sorozattal. Valaki rajtam kívül nézi?
Könyörgöm, mondd hogy csak humorizálsz és valójában nem ez a Modern Family magyar címe!Rohamcsiga írta:Egy Rém Modern Család
Nem, ezek természetesen sorozatok, csak annyira megtetszett, hogy mindenki minden sorozatcímet rövidít, hogy szándéksoan túlzásba estem...miihii írta:Ezek vmi cheatek egy játékhoz?kurdt írta: FG, SP, BB, TDSWJS, C
asszem ennyi de ezek közül háromra most éppen várni kell![]()
Ha bírod a régi klasszikus angol humort akkor :...szóval valaki ezekhez hasonlót tud ajánlani?
Olvass gyakrabban fórumot, hahasjd írta:Őszintén szólva még nem láttam férfit, aki ezt felvállalta volna, bátor vagycsababarca írta:Vampire Diaries![]()
Amúgy tényleg kíváncsi vagyok, ez ennyire jó? Mert ahogy a hölgyismerőseim ömlengéseit láttam (szóban/facebookon), engem villámgyorsan elriasztott.
Hát nekem bejön. Bár a szerelmi,csöpögős jeleneteket utálom, de van jópár egész jó karakter. (pl Klaus,akit Joseph Morgan alakít...nah ő aprít rendesen.)sjd írta:Őszintén szólva még nem láttam férfit, aki ezt felvállalta volna, bátor vagycsababarca írta:Vampire Diaries![]()
Amúgy tényleg kíváncsi vagyok, ez ennyire jó? Mert ahogy a hölgyismerőseim ömlengéseit láttam (szóban/facebookon), engem villámgyorsan elriasztott.
Őszintén szólva még nem láttam férfit, aki ezt felvállalta volna, bátor vagycsababarca írta:Vampire Diaries
Dexter, Family Guy, Supernatural, Mad Men.soadroli írta: Amúgy ki hány sorozatot néz jelenleg?