Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
miihii
KHAL

2013.01.28. 00:45:32

Spartacus
kanty írta:
A megvalósítás egyre rosszabb szerintem. A pénzzel is lehetnek gondok. Azért kicsit vicces, hogy öten szétvernek egész seregeket, a végén is hárman kinyírtak egy teljes sereget. :lol:
Nos, igen. Talán egy árnyalatnyit már kezdenek átesni a ló túloldalra. Eddig még oké, elfogadható volt, h egy maroknyian harcoltak a sokak ellen, de most, h már több ezren vannak, ugyanúgy 3-5 emberrel mennek neki ilyen komolyabb egységeknek, ráadásul pont a komplett vezérkar :roll:

Valszeg lehet gond a pénzügyi oldalon, mert már az első képsorokon is néhány jelenetben annyira rossz volt nézni a CGI-t... Pl a füst megjelenése, de ugyanígy a véres jelenetek is elég furán hatottak néha.

Plusz ami még egyáltalán nem tetszett, az rögtön a nyitó képsor volt, amiben mindkét dolog egyszerre volt jelen. Egyedül ráront a pajzsos, lándzsás szakaszra, közéjük lovagol és egyiknek sem jut eszébe, h ha már ott az a szép hosszú botdarab náluk, akkor csak simán kiböknek vele a pajzsokon át és máris vége a sorozatnak :D Mire sikerült az egyiknek ezt megoldania, a paci lett az áldozata akkor is.
Szal ezek tényleg elég gyerek hibák szerintem is.

Összességében azért nem volt rossz kezdés, főleg, h már meg is jelent a nagy ellenség, aki tényleg elég figyelemfelkeltő személyiségnek tűnik így elsőre is. Rafkósan megoldotta, h ő legyen a főnök, nagy zsivány lesz a pali az tuti. A fiát meg már most szájba könyökölném legszívesebben, uh ő is jól adta a szerepét :D

Jah, és ez a kis Naevia egyre szebb lesz 8) Gyeeerekek, az a száj..... :P

Following

Ránéztem én is az első részre és tényleg egészen frankónak néz ki a cucc. Purefoy-t bírom, igazi rosszfiú feje van, főleg ha úgy is akar nézni, a szemei vadak nagyon 8)
Az ötlet jónak tűnik, amire rápakolják a sorozatot, meglátjuk mi sül ki belőle. Mindenesetre eddig ígéretes.
Bár itt is húzom kicsit a számat amiatt, h pl amikor a kiscsajt elviszik a szomszédok, és Bacon megtalálja a kiskaput, ő megy előre a lámpával, de persze fegyvertelenül... Meg utána is, ahogy átjutnak a lakásba, végig ő megy elöl, és ugye a végén a lepukkadt kecóba is csúzli nélkül megy. Hihető...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.27. 23:27:40

palesz77 írta: Elején a csata elég véres lett, talán már túlzottan is.. De hát ezt szeretjük. :D Gannicus meg csak szerintem lett húsosabb? Nem olyan szálkás mint volt a Gods of the Arenaban, vagy a Vengeanceben. Ezen kicsit csodálkoztam, de még mindig ő a legjobb arc azért. Amúgy ami még "zavart" kicsit, az Gannicus és Saxa "duettje" után az Agron-Nasir páros közös jelenete premier plánban.Háááát.. Inkább elfordultam, ez nekem még mindig sok egy kicsit.. :D Crassus meg felüdülés lesz, Glabernél érdekesebb karakter már most nekem, talán be fogja tölteni a Batiatus halála óta keletkezett "űrt" a gonosz oldalon.
Egyetlen elvárásom volt az utolsó évadra a sorozattal kapcsolatban, Spartacust gyúrják ki kicsit. De továbbra is olyan, mint egy jóllakott óvodás.

A megvalósítás egyre rosszabb szerintem. A pénzzel is lehetnek gondok. Azért kicsit vicces, hogy öten szétvernek egész seregeket, a végén is hárman kinyírtak egy teljes sereget. :lol:
Gannicus szerintem sem annyira szálkás, de tényleg még mindig ő a legérdekesebb karakter.
Crassus nekem is bejön nagyon, jó lesz ő az az érzésem.
Összességében nem lesz rossz évad szerintem, de van egy rakás gyermekbetegsége a sorozatnak, amit egyszerűen nem tudnak kijavítani. Az első egy nagyon jó évad volt, az utána következők pedig egy szinttel gyengébbek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2013.01.27. 22:12:23

A Spartacushoz is van már végre írás:
ITT

Már nézem is 8)
soadroli
Llegenda del Barça

2013.01.27. 16:15:12

messideco írta:Following okés lesz, van felirat hozzá? :D
Van ám, tessék
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.01.27. 16:02:42

Breaking Bad 5.évad (első félidő)

Na ez a végén odarakta :D
A "második félidő" nyáron jön? Mert akkor nem fogok unatkozni (Breaking Bad, Dexter :D )

Legszerethetőbb karakter : http://www.youtube.com/watch?v=wugY6HNLOCo

Majdnem megkönnyeztem a halálát :S
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
messideco
Presidente del Barça

2013.01.27. 15:08:48

Following okés lesz, van felirat hozzá? :D

Még ezeket várom:
Bates Motel
Kép
Ugye a Psycho-kultusz legújabb feldolgozása, ezúttal sorozatként :) Március 18-án kezdődik :D

Da Vinci's demons
Április 12-n jön ki az első rész, érdekel ez is nagyon.
Kép
"And my heart will leave you never."
soadroli
Llegenda del Barça

2013.01.26. 23:04:03

sjay írta:Following - Pilot
Én is most néztem meg...hát AZTAMINDENIT neki! Végre valami, ami feledteti egy darabig a Dextert :D
Bacon - Purefoy páros tényleg adja, a történet is nagyon jó. Maggie Grace meg.. :oops: Hú de örülök ennek a sorozatnak most.
Megér egy próbát :wink:
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.01.26. 12:08:45

Végre megint van Spartacus! 8) Hát, évadnyitónak jó rész volt szerintem, jobb volt mint az előző évad első része az tuti..

Elején a csata elég véres lett, talán már túlzottan is.. De hát ezt szeretjük. :D Gannicus meg csak szerintem lett húsosabb? Nem olyan szálkás mint volt a Gods of the Arenaban, vagy a Vengeanceben. Ezen kicsit csodálkoztam, de még mindig ő a legjobb arc azért. Amúgy ami még "zavart" kicsit, az Gannicus és Saxa "duettje" után az Agron-Nasir páros közös jelenete premier plánban.Háááát.. Inkább elfordultam, ez nekem még mindig sok egy kicsit.. :D Crassus meg felüdülés lesz, Glabernél érdekesebb karakter már most nekem, talán be fogja tölteni a Batiatus halála óta keletkezett "űrt" a gonosz oldalon.

Összességében szerintem egy jó kis záró - sajna :cry: - évadnak nézünk elébe, már most várom a folytatást! :twisted:
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.26. 10:47:31

visca el barca írta:klassz kis értékelés volt, nagyjából mindent adok. a 6. évadban kiváncsi leszek mi lesz a vezérfonál, mert a forgatókönyvesek akár nagyon csúnyán mellé is nyúlhatnak. én amit összességében hiányolok, hogy az évadok során magába a soa-ba szinte senkit nem építettek be, így abban biztos vagyok h ezek a karakterek egytől-egyig végig fogják vinni a sorozatot, nem hinném h bárkit is kiírnának. amit még nem említettél, az az, hogy kicsit mintha kezdene eltűnni a motorklub eszme és az egyéni érdekek viszik az egész történetet, bár stílusosan mindig megjegyzik a karakterek a mondatuk végén, hogy a "klub érdekében".
amire nagyon kiváncsi leszek még, az az hogy clay-jel mit kezdenek. félek h nagyon elcseszik vmvel azt amit eddig felépítettek.
Igen. Így belegondolva igazat adok. Egyetlen olyan új arc sincs, akinek komolyabb szerepet szántak volna és közvetlenül a klubhoz tartozna.
Abban azonban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy Clay a végéig jelen lesz.
A klub érdeke már rég rizsa. Egyszerűen mindenki hazudik mindenkinek, mindenki a kerülőutat választja, mindenki saját magát nézi csak. A klub jó, mert így van, amivel takarózni, a sok gyilkolást, a sok szennyet mind a klub számlájára lehet írni.

Az egész évad és az egész sorozat legjobb jelenete szerintem, a számot már rongyosra hallgattam:
http://www.youtube.com/watch?v=8VIeoJWg7PI

Jöhet a Homeland 2. évad.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.01.25. 23:08:59

klassz kis értékelés volt, nagyjából mindent adok. a 6. évadban kiváncsi leszek mi lesz a vezérfonál, mert a forgatókönyvesek akár nagyon csúnyán mellé is nyúlhatnak. én amit összességében hiányolok, hogy az évadok során magába a soa-ba szinte senkit nem építettek be, így abban biztos vagyok h ezek a karakterek egytől-egyig végig fogják vinni a sorozatot, nem hinném h bárkit is kiírnának. amit még nem említettél, az az, hogy kicsit mintha kezdene eltűnni a motorklub eszme és az egyéni érdekek viszik az egész történetet, bár stílusosan mindig megjegyzik a karakterek a mondatuk végén, hogy a "klub érdekében".
amire nagyon kiváncsi leszek még, az az hogy clay-jel mit kezdenek. félek h nagyon elcseszik vmvel azt amit eddig felépítettek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.25. 22:36:03

Na VEB itt vagyok. :)

Sons of Anarchy 5. évad

Kicsit féltem előzetesen, mert az előző évad elég jó lett. Bár ott a végét az utolsó néhány részt túlvariálták. Ott le is lehetett volna zárni a sorozatot, de jó, hogy nem tették, van ebben még bőven kakaó.
A legnagyobb sokk számomra Opie halála volt és egyben ez volt a leghatásosabb jelenet is. Bár utólag, lehiggadva végiggondoltam és abszolút kiszámítható volt. Tipikusan a szerethető tragikus szerep volt az övé. Kinyírják előbb a feleséget, utána az apját, lehetett sejteni, hogy ő következik. Mégis engem melegében az a jelenet sokkolt. Az egész nagyon profin volt megoldva, az egész SoA eszme megmutatkozott ott.
Aztán a következő pár rész kicsit unalmas volt. Mármint az Opie-val történtek után. Szépen szövögették a szálakat és lehetett érezni, hogy lesznek itt még nagy dolgok.
Már a 4. évad végénél lehetett tudni, hogy Clay nem véletlenül maradt életben és komoly szerepe lesz itt is. A nézőknek biztos, hogy nagyobb elégtétel lett volna, ha Jax kiiktatja az előző évad végén, de kellett ő ebbe az évadba is. A közepe fele azt gondoltam, hogy még nagyobb szerepet kaphat, de így utólag jobb, hogy nem így történt. A Jax-Clay párharcról mér nagyon sok bőrt lehúztak. És remélem, hogy a 6. évadban ez nem folytatódik. Clay ideje lejárt, remélem a végén mutatott rabszállítós jelenet volt az utolsó, amikor láthattuk, max. még egy, ahol kinyírják. :P

Kicsit az új szerepelőkről. Pope az elején nekem nem volt valami hiteles. Egy mitugrász csokinak gondoltam, nem hittem, hogy olyan karakter lesz, akitől majd "rettegnünk" kell. Aztán megszoktam, bár nem volt az igazi. Talán ebben az évadban ő volt a leggyengébb karakter. Biztosra vettem, hogy nem éli túl az évadot. Kicsit gyors volt a megölése, nagyobb, hatásosabb jelentre számítottam, mármint a gyújtogatós után. Amúgy egy pillanatig sem gondoltam, hogy Jax Tiget feladja. Ha megtette volna az egész sorozat értelmét vesztette volna és az egész átment volna már végérvényesen értelmetlen öldöklésbe. Még egy központi szereplőt elvesztése sem tett volna jót az egésznek. Mert csak hallnak meg a klubtagok, de az újaknak komoly szerepet nem szánnak. Most itt volt a kövér srác, akinek ránézésre semmi köze az egész klubhoz és összesen az egész évad során volt vagy három mondata.
Nero. Ő bejött, ügyesen hozták képbe és itt a végén sem zárták le az ő történetét. Innen az sem lenne elképzelhetetlen, ha lelépne, bár ezt nem igazán hiszem. Nem akar lelépni ő, sokban hasonlít Jaxre. Ők ebben a bizniszben a legjobbak, tudják, szeretik csinálni ezt.
Amit kicsit sajnálok, hogy Chibs nem kerül jobban előtérbe, és ezzel át is tértem a régiekre. Talán az egyetlen olyan karakter, akinek a nevéhez semmilyen komoly bűn nem fűződik. Oké, számtalan embert megölt, de itt ez abszolút nem nagy cucc. :D Plusz mindig a fallosz rossz oldalán van, az előző évadban az írekkel, most is őt rabolták el. Mondjuk van egy tippem, hogy ő lesz a következő alelnök. Jax nagyon bízik benne. A végén pedig láttuk, hogy Bobby lemondott a vp tisztségről. Érdekes, hogy vele is mit kezdenek. Nagyon úgy tűnik számomra, hogy ő is kicsit kiégett. Elege van a folytonos hatalmi harcokból, neki tényleg csak a klub számít. Ha ennyi központú szereplőtől nem szabadultak volna meg az évadok folyamán, akkor most azt mondanám, hogy arra is van esély, hogy lelép. De így nem igazán hiszem. Talán egy mellékszálon előjöhet egy Bobby-Jax konfliktus, de ez tényleg csak egy sokadik csetepatéként tudom elképzelni. A két karakter nem egy kaliber.
Amúgy nagyon sok szempontból válaszút elé érkezett a sorozat. Ott van a kartell, ami jelen állás szerint eltűnik a képből. Amit én kicsit sajnálnék, a két mexikói figurát bírtam.
A másik dolog, hogy most hogyan tovább. A klub darabokban van, talán gyengébb, mint valaha, plusz van egy elnökük, akinek nagyon úgy tűnik, hogy kevés dolog maradt, ami sérthetetlen.

És ezzel elérkeztem az egész évad és az egész sorozat legérdekesebb kérdéséhez. Jax. Jót tettek az írók, hogy kicsit megkavarták a karakterét. Most éreztem úgy, hogy teljesen felnőtt. Eddig az volt végig az érzésem, hogy egy indulatokkal teli gyermek, aki legbelül mégis jóember. Most erről azért nem vagyok száz százalékig meggyőződve. Igen őt is megváltoztatta az asztalfő. Érdese volt az a jelenet, amikor Bobbyval beszélt és mondta, hogy talán ő sem más. Lehet... Mondjuk most szerintem kicsit ismét háttérbe fog szorulni a sötét énje. A sötét én talán egyrészt azért is került előtérbe, mert az aktuális főgonosz nem volt annyira hatásos, mármint Pope. A következő évadban azonban ismét lesz egy nagyon pöpec ellenség. A volt szolgabíró. Én azt hittem, hogy ő már ebben az évadban igen komoly szerepet fog kapni. Mármint a végén. Ugye az utolsó előtti rész végén ott ült egyedül egy rakás fegyverrel, azt gondoltam, hogy az évad az ő ámokfutásával fog végződni. De majd a következőkben.

Az évadzáró nem volt rossz, bár az előző szerintem egy fokkal jobb volt. Szépen elvártak a régi szálakat és megnyitottak új kérdéseket, de az igazán nagy robbanás most elmaradt.
De összességében okosan csinálták. Jön a hatodik évad és abszolút nem érzem úgy, hogy kifulladt volna a sorozat. Állítólag még legalább két évad lesz, s szerintem, ha így folytatják, akkor azoknak a szintje sem marad el az első hatétól.

Összességében ebben az évadban sem csalódtam és egy elég jó kis sorozatról beszélhetünk. Ami zavar, már az elejétől kezdve az Jax folyamatos filozofálása. Valahogy az egész számomra hitetlen. Ott van egy motorszerelő, aki mellesleg mindenen és mindenkin átmegy, de szabadidejében az élet nagy igazságait vitatja.
Jöhet majd a 6. évad.
:)
sjay
Entrenador del Barça

2013.01.24. 15:13:05

Following - Pilot

Ígéretes kis sorozatnak indul, a Bacon - Purefoy "páros" baromi jól funkcionál, a sztori pedig (főleg a lezáráshoz közeledve) jó kis fordulatokat vesz, már így a bevezetőnél is. Húh, számolom a perceket a második részig, krimi rajongóknak kötelező. :D :wink:
Laci7
Barça B

2013.01.23. 20:52:14

ozsimiki írta:szóval valaki ezekhez hasonlót tud ajánlani?
Én is szeretem az ehhez hasonló sorozatokat, szóval tudom ajánlani:
Go On
New Girl
Modern Family
Community
The Newsrooms
Arrested Development

Talán ezek amelyek szóra érdemesek...
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
Capon
Llegenda del Barça

2013.01.23. 20:42:54

Ha elkezded szerintem végig fogod nézni. Elég kevés részből állnak az évadok. Az egyből látszik rajta, hogy nem amerikai sorozat kicsit más a hangulata de szerintem jót is tesz ez neki. Igazából tipikus akció sorozat szerintem elég jól megcsinálva.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
miihii
KHAL

2013.01.23. 20:25:05

Capon írta:Na most látom, hogy elkezdték adni a Strike Back 3 évadát. Bár nem igen találkoztam itt ezzel a sorozattal. Valaki rajtam kívül nézi?
Vmikor elcsíptem belőle egy részt a tv-ben, legalábbis egy részletét. Az nem tűnt rossznak, az első évadot le is szedtem... ami azóta is porfogóként funkcionál a gépemen :D

Vhogy egyelőre mégsem volt ingerem rá. Jóféle? Mire számítsak tőle?
Capon
Llegenda del Barça

2013.01.23. 20:23:16

Na most látom, hogy elkezdték adni a Strike Back 3 évadát. Bár nem igen találkoztam itt ezzel a sorozattal. Valaki rajtam kívül nézi?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2013.01.22. 18:23:26

Nekem nem annyira perverz a humorom mint az ertéeles barmoké.

KATT IDE
kurdt
Megmentő :)

2013.01.22. 18:14:28

Rohamcsiga írta:Egy Rém Modern Család
Könyörgöm, mondd hogy csak humorizálsz és valójában nem ez a Modern Family magyar címe! :roll: #-o ](*,)
miihii írta:
kurdt írta: FG, SP, BB, TDSWJS, C :D
asszem ennyi de ezek közül háromra most éppen várni kell
Ezek vmi cheatek egy játékhoz? :mrgreen:
Nem, ezek természetesen sorozatok, csak annyira megtetszett, hogy mindenki minden sorozatcímet rövidít, hogy szándéksoan túlzásba estem... :lol:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2013.01.22. 18:08:04

...szóval valaki ezekhez hasonlót tud ajánlani?
Ha bírod a régi klasszikus angol humort akkor :
Fekete Vipera,Csengetett Mylord,Wacak Szálló.
Nem túl régi lightos sorozatok közül talán a Dadus,Will és Grace,Norm Show,Rém Rendes Család.
Újabbakból a Egy Rém Modern Család,Kaliforgia,A nevem Earl.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.22. 17:40:31

sjd írta:
csababarca írta:Vampire Diaries
Őszintén szólva még nem láttam férfit, aki ezt felvállalta volna, bátor vagy :lol:

Amúgy tényleg kíváncsi vagyok, ez ennyire jó? Mert ahogy a hölgyismerőseim ömlengéseit láttam (szóban/facebookon), engem villámgyorsan elriasztott.
Olvass gyakrabban fórumot, haha :) Már felvállaltam én is korábban :twisted:

Nekem tetszik, elsősorban Ian Somerhalder meg Joseph Morgan szereplése miatt. Nagyon bírom ahogy ironizálnak mindketten. És ahogy csababarca is mondja a hölgyek se rosszak.
A szerelmi nyomorgást én se szeretem, sajnos a mostnai évadban ebből sok van, de attól eltekintve egész jó kis sorozat szerintem.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.22. 17:24:04

sjd írta:
Őszintén szólva még nem láttam férfit, aki ezt felvállalta volna, bátor vagy :lol:

Amúgy tényleg kíváncsi vagyok, ez ennyire jó? Mert ahogy a hölgyismerőseim ömlengéseit láttam (szóban/facebookon), engem villámgyorsan elriasztott.
Hát nekem bejön. Bár a szerelmi,csöpögős jeleneteket utálom, de van jópár egész jó karakter. (pl Klaus,akit Joseph Morgan alakít...nah ő aprít rendesen.)
Ha olyan lenne mint a tvájlájt akkor nem nézném,de minőségibb, plusz a csajok is jobbak benne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.22. 17:19:09

ozsimiki
Adminisztrátor

2013.01.22. 17:10:35

Kérnék egy kis segítséget a kollegáktól...

szóval rengeteg sorozatot néztem/nézek, van sok kedvenc is, most ezen a vonalon keresnék egy újat (nem feltétlen kell,h még menjen,lehet olyan is aminek már vége,csak kimaradt vmiért nekem):

ezeket mind imádtam: Férjek gyöngye, Szeretünk Raymond, Egyről a kettőre, azok a 70es évek show, és term a legnagyobb: Jó Barátok....

szóval nem azok a full modern sorozatok (ezek közül is nézek sokat, pl agymenők,két pasi meg egy kicsi, így jártam anyátokkal,stb), de nem is őskövületek.

Nagyon megfogott ezeknek a hangulata, és nincs bennük eltúlozva még a technika sem, meg az újfajta erőltetett humor (így jártam anyátokkal-ban ez kezd idegesítő lenni)

szóval valaki ezekhez hasonlót tud ajánlani?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.22. 16:59:56

Family Guy, HIMYM, Vampire Diaries.

Ennyi elég is, illetve nosztalgiából ronggyá nézem félévente a Szökést, meg a Lostot,azoknál nincs jobb sorozat nálam 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.01.22. 16:51:23

soadroli írta: Amúgy ki hány sorozatot néz jelenleg?
Dexter, Family Guy, Supernatural, Mad Men.
Azt hiszem ennyi a folyamatban lévő sorozat.
Válasz küldése