Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ők magyar szinten valóban kimagaslanak a tehetségükkel, de egyik se tekinthető bábnak, ezért nem kerülhetnek szóba... ők aztán(de főleg Pintér!) leordítanák aranylábú balerináink fejét... erre lenne szükség!visca el barca írta:25 év alatt megvan a 20. szövetségi kapitányunk.
yeah.
az egyik leggusztustalanabb ember a magyar foci berkekben. ő sem fog semmit elérni, az u20-asz vb bronz egy jól sikerült valami, semmi több.
sehol nem játszó fiatalokkal sajnos semmit nem lehet ma elérni felnőtt szinten.
marad a torghelle, szélesi féle slepp, azokat meg inkább hagyjuk.
fél évet adok neki, aztán majd jöhet mészöly géza meg pintér, mert a magyar fenoménok közül eddig kb. csak ők nem voltak.
áh.
Jeah!!bowlinggolyo írta:A Nemzeti Sport szerint közös megegyezéssel felbontották Koeman szerződését és helyére Egervári Sándor érkezik.Ez az a hír ami feldobja a napomat.Már eléggé elegem volt Koeman tevékenységéből,abból az impotens játékból ami jellemezte a válogatottat ideje alatt.Remélem Egervárinak sikerül hasonlóan nagy sikert(eb v vb kijutás)elérni,mint azt tette az U20-szal.Sok sikert kívánok neki!
Nah, ennek rendkívül tudnék örülni.albicelesteX írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... l-2038051/
Na egy jó hír...Na nem is azért,mert mondjuk Egerváritól csodát várnék,de legalább nem kell látnom egy ilyen hülye dilettáns ingyenélő bosszantóan közömbös holland fejét a magyar padon.Nem kell ide se Mateusz se Kúman el focizgatnak a srácok egy olcsóbb magyar edzővel,kell a selejtezőkön a töltelék szerepére is valaki.
Abban bízok csak, hogy azt még feltudhatjuk annak is, hogy Kisteleki ült az MLSZ élén... Csányiban nagyon bízom. Orbán nagy focirajongása is köztudott, ő is támogatni fogja (mondjuk lehetne még sok mindent támogatni, de ebbe ne menjünk bele...).Fernando írta:Várhidi is ismerte, még is elküldték. Pedig nála elindult vmi új legalább. Csak hát ugye az eredmények...
Szerintem a korát nézve a tekintélyével nem lesz gond. Neki egyébként is nagyobb edzői múltja van, mint kőmannakgeridoss írta:Egervári azért is lenne jó, mert ismeri a mostani fiatal generációt. Csak nem tudom, hogy a felnőttekkel is tudna-e így bánni. Reméljük.forlán10 írta:Szerintem Egervári lenne a legjobb....
Egervári azért is lenne jó, mert ismeri a mostani fiatal generációt. Csak nem tudom, hogy a felnőttekkel is tudna-e így bánni. Reméljük.forlán10 írta:Szerintem Egervári lenne a legjobb....
Mindenképpen új edző kéne jöjjön. Az szerintem nagyon fontos, hogy az edző magyar legyen, mivel így jobban meg tudja magát a csapattal értetni, és nem kell folyamatosan fordítgatni. ( én azért Egervárit is szívesen nézném a padonv)Fecooo írta:az NSO szerint Pintér Attila esélyes lehet a kapitányi posztra...(pontosabban meginterjúvolták és a végén azt nyilatkozta, h egy álma válna valóra, ha irányíthatná a válogatottat...)
szvsz Magyarországon két edző van, aki képes eredményt elérni és mindketten a fiatal generációt erősítik: ő és Mészöly Géza...
(gondolom a fradisok le fognak hurrogni, de objektíven nézve Mészöly tényleg tehetséges...)
Pintér eddig akárhol megfordult sikeres volt( Fradi, Sopron és most Győr...)
ami az előnye, h kemény kezű edző és meggyőződésem, h amennyiben elkényeztetett aranylábúink nem fúrnák meg, (ahogy tették az FTC játékosai...lehet vitatkozni, de sztem azért kellett onnan távoznia)
1-2-3 éven belül látványosan jobb lenne leülni válogatott meccset nézni!
ami az előnye, az a magyar mentalitás miatt sajnos a hátránya is, mert ő aztán nem fogja eljátszani a báb szerepét...(lehet, h ezért nem is fogják megválasztani...)
csak remélni tudom, az általam említett két személy egyike lesz "bekakilós kúman" utódja...
vélemények?
Zlipp teljesen igazad van. De azért érdekes hogy a focira vannak milliárdok, de más magyar sikersportokra egy fillér nincs...ziipp írta:A mostani VB-n Demokratikus Korea, Szlovénia és szlovákia is jobb eredményt ért el mint mi, rosszabb helyzetből indulva. Ez azért van, mert idehaza rosszul működik a rendszer. Az tehetségeink most is megvannak, csak nem tudnak kiteljesedni, mert nincs hol. Régebben játszottam ifi válogatott játékosokkal, és aláztak rendesen, nekem elhihetitek.
Első lépésként én elapasztanám az MLSZ köröli projektek pénzforrását. Ez lekoptatná a piócákat, és csak azok maradnának, akiknek szenvedélye a futball. Szenvedély = motiváció -> haladás. A mostani magyar foci egyszerűen túl van finanszírozva. Összevetve más sportágakkal, amiben sikeres Magyarország, ahol meleg víz gondok vannak, a sportolók maguk fizetik az utazás költségeit és hasonlók - kontrasztos a különbség. Nincs értelme külföldi edzőjellegű embereket idehozni, mert rohadt sok pénzbe kerülnek és semmivel nem tudnak többet felmutatni, mint a sokkal olcsóbb magyar társaik. Nem is kötődnek a válogatotthoz.
Úgy nem volt nehéz dolguk jobbat produkálni, hogy mi kint sem voltunk. Szlovákia nagyon stabil volt, de nekik és a Szlovénoknak is nagy szerencséjük volt. A selejtező csoportjukban, főleg Szlovákiáéban haldokoltak a nagyobb csapatok. Igaz ehhez hozzá jön, hogy ott nem igazán van akkora választék, így sokkal inkább egyben is van a csapat. Észak-Korea-nél azért szerintem jobbak lettünk volna. Az a baj nálunk, hogy sok az ígéret, túl nagy a repertoár, bőség zavarában küszködünk és nagyon rosszul kezeljük. Ha lenne össz-vissz 30 név aki szóba jöhetne a keretben, lehet előrébb lennénk.ziipp írta:A mostani VB-n Demokratikus Korea, Szlovénia és szlovákia is jobb eredményt ért el mint mi, rosszabb helyzetből indulva. Ez azért van, mert idehaza rosszul működik a rendszer. Az tehetségeink most is megvannak, csak nem tudnak kiteljesedni, mert nincs hol. Régebben játszottam ifi válogatott játékosokkal, és aláztak rendesen, nekem elhihetitek.
Első lépésként én elapasztanám az MLSZ köröli projektek pénzforrását. Ez lekoptatná a piócákat, és csak azok maradnának, akiknek szenvedélye a futball. Szenvedély = motiváció -> haladás. A mostani magyar foci egyszerűen túl van finanszírozva. Összevetve más sportágakkal, amiben sikeres Magyarország, ahol meleg víz gondok vannak, a sportolók maguk fizetik az utazás költségeit és hasonlók - kontrasztos a különbség. Nincs értelme külföldi edzőjellegű embereket idehozni, mert rohadt sok pénzbe kerülnek és semmivel nem tudnak többet felmutatni, mint a sokkal olcsóbb magyar társaik. Nem is kötődnek a válogatotthoz.
Olaszországról lévén szó, még az sem elképzelhetetlen, hogy valami pénzügyi okoskodásról (mondjuk túlszámlázásról) van szó. 3 ifi, jópénzér'. Bár az Intertől távol áll az ilyen.LG írta:Pl. most halottam, h Filkor a Milan tartalékcsapatába igazolt, de minek?![]()
A legnagyobb probléma az, hogy az NB1-ben nem adnak lehetőséget a fiatal játékosok számára. Kérdezem én, hogy mennyivel jobb az, hogy minden féle jött ment afrikai játékosok és légiósok játszanak a csapatokban (tisztelet a kivételeknek)?d írta:Az a különbség, hogy a német válogatott fiataljai a bundesligában erősödnek, a mi fiatal tehetségeink pedig a magyar bajnokságban vegetálnak. Szép dolog volt az U20-as csapat eredménye, de ez így önmagában nem elég. Kellene egy erősebb magyar bajnokság, amiben a fiatal tehetségek erősödhetnek. Sokkal kevesebb középszerű idegenlégióssal, akik csak a magyarok elől veszik el a lehetőséget, miközben semmi pluszt nem hoznak. Csak meg kell nézni a Győr EL meccsét például. A névsor hallatán el se hinné az ember, hogy magyar csapatról van szó, tele van középszintű légióssal. A padon ott is csücsült egy U20-as VB érmes srác...