Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
messideco
Presidente del Barça

2012.12.11. 19:53:42

Kép
"And my heart will leave you never."
albicelesteX
A Vadász

2012.12.11. 19:35:51

Üdv!

A Family Guy melyik évadának melyik része az amikor Stewie kigyúrja magát?
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.12.11. 18:17:30

Sanama írta: Szerintem meg az egész egy álom lesz. Doakes meg az örs is

Doakes tuti, de az Őrs az tuti nem... Hiszen már lebukott Dexter: Majdnem legyilkolta azt az embert, aki LaGuerta hozatott ki a börtönből... :arrow: így az az ember beazonosította LaGuertának.
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.11. 18:14:35

Deus írta:Dexter

Doakes nem jön vissza. Hogy jönne már vissza? Az csak flashback vagy Dex visszaemlékezései...

Hannah -al kapcsolatban meg szerintem öngyilkos lesz a böriben.

Az lesz a legdurvább, amikor LaGuerta viszi be Dextert az őrsre. Fuh... Sztem úgy fogja tisztázni magát, hogy Deb fogja hamisítani a bizonyítékokat, vagy nem tudom...
Szerintem meg az egész egy álom lesz. Doakes meg az örs is
Deus
Boixos Nois

2012.12.11. 18:05:54

Dexter

Doakes nem jön vissza. Hogy jönne már vissza? Az csak flashback vagy Dex visszaemlékezései...

Hannah -al kapcsolatban meg szerintem öngyilkos lesz a böriben.

Az lesz a legdurvább, amikor LaGuerta viszi be Dextert az őrsre. Fuh... Sztem úgy fogja tisztázni magát, hogy Deb fogja hamisítani a bizonyítékokat, vagy nem tudom.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.12.11. 18:15:10-kor.
KépKép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.12.11. 17:11:25

Dex
Szerintetek mi lesz Doakes szerepe, hogy tér vissza? Szerintem csak Dex álmodik-képzelődik róla (nem úgy :D ), mert kizárt, hogy túlélje azt a rohadt nagy robbanást, és pont most jönne vissza.
A kis Harrison meg nagyon amatőr színész, mindig belenéz a kamerába, vagy nézi a stábot
:lol:
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2012.12.11. 01:16:14

messideco írta:Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Nekem Dr. Gregory House volt a "példaképem" :D

Most vagyok 12 éves koromban kezdődött a sorozat. 15-16 éves lehettem amikor egyik nyáron ledaráltam pár nap alatt az addigi összes részt (ez kb. 3-4 évad volt akkor), és rám olyan hatással volt House karaktere, hogy azóta (néha sajnos) teljesen azonosult vele a jellemem. Még orvos is akartam lenni miatta, de ezt a kémiajegyeim hatására elvetettem. Jobb így az emberiségnek azt hiszem :D

Nálam ő az abszolút sorozatkarakterek király.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.11. 00:59:38

dex

tök egyértelmu h debra direkt gyogyszerezte tul magat. már csak az a kérdés h tényleg olyan hulye h nekiállt így vezetni? :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.12.11. 00:58:02

Sanama írta:
Valamiért nekem is az az érzésem, h vmi csavar lesz ebben a gyógyszeres dologban. Azt mondjuk nem hiszem, h azért volt, h kicsalja a tollat, mert nem tudhatott róla sztem.

Doakes meg elég váratlan kísértet :D

Konkrétan nem is tudhatta, de azt igen, hogy mindenképpen tud valamit tenni Hannah ellen. A végén még a szeme se állt jól! :D :D
Egyébként most gondoltam bele, hogy még éppen belefér a nagy földönkívüli invázió, előtti aszteroidás nibiru, örök sötétség napja előtt a zárórész.
miihii
KHAL

2012.12.11. 00:42:24

CsacsMate írta:
Sanama írta:figyu Harrison 18éves korára megtanul annyit,hogy Hey,Dad! :D Nem elég? :twisted: :twisted:

Amúgy azért arra kíváncsi lennék, hogy Hannah hogy rakta bele a pirulákat Deb vizébe...illetve, hogy hogyhogy nem érezte az ízén, valami íze csak van.

Trailert megnéztem a 12.részről úgy olvasd tovább!
Hannah neki fog esni Debnek, jaja!
meg DOAKES: "surprise motherfuker" az mi?? :D

alig várom
Én még azt is meg merném kockáztatni, hogy Deb csinálta a vizet, hogy kicsalja a bizonyítékot Dex-től. Ha így is lenne, akkor jól titkolják a készítők, de hát ez a Dexter itt minden lehetséges. :D
Valamiért nekem is az az érzésem, h vmi csavar lesz ebben a gyógyszeres dologban. Azt mondjuk nem hiszem, h azért volt, h kicsalja a tollat, mert nem tudhatott róla sztem.

Doakes meg elég váratlan kísértet :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.12.11. 00:34:45

Sanama írta:figyu Harrison 18éves korára megtanul annyit,hogy Hey,Dad! :D Nem elég? :twisted: :twisted:

Amúgy azért arra kíváncsi lennék, hogy Hannah hogy rakta bele a pirulákat Deb vizébe...illetve, hogy hogyhogy nem érezte az ízén, valami íze csak van.

alig várom
Én még azt is meg merném kockáztatni, hogy Deb csinálta a vizet, hogy kicsalja a bizonyítékot Dex-től. Ha így is lenne, akkor jól titkolják a készítők, de hát ez a Dexter itt minden lehetséges. :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.11. 00:23:39

figyu Harrison 18éves korára megtanul annyit,hogy Hey,Dad! :D Nem elég? :twisted: :twisted:

alig várom
miihii
KHAL

2012.12.10. 23:50:24

Sanama írta:
miihii írta:Dex
Hannah azért is mondta szerintem, hogy you should have killed me... lesznek itt még gondok
harrison meg igen csak leragadt egy szinten :D

amúgy nagyon bejött ez a rész, anniyra nem figyeltem az estrade szál mögöttes részeket, így baromi nagyot ütött!
Igen, pont az a mondata jelentett sokat, de sztem elsősorban akkor még fájdalmában mondta, mivel ugye épp előtte mondta el Dexnek, h mennyire sokat jelent neki, meg h mellőle nem akar menni sehova... Szal mire Hannah is elhitte, h majd Dex lesz az igazi, az felnyomja :D Ezért mondhatta, h még az is jobb lett volna, ha inkább megöli. De ugyanez a mondat majd érvényes lesz sztem a közeljövőben, amikor már a harag mondatja vele, uh ezt még lemeccselik, az tuti :) És sanszos, h vhogy Debnek is szerepe lesz benne.

Akkor ugrott be Harrison, amikor mutatták itt idősebben és volt két egész szava is már :D

Az biztos, h jól megcsinálták az Estradás részt. Főleg amikor odaértek LaGuertáék a konténerhez, belül meg a fűrész hangja. Hát mondom mit művel ott bent még Dex? Aztán üres volt a pecó...
8)
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.10. 23:31:00

miihii írta:Dex

Letudtam én is a mai penzumot és nem volt rossz a cuccos. Bár inkább azokat írom, ami nem tetszett annyira. Estrada ügye nekem már a telefon után nagyon gyanús volt, h ez csak vmi csapda. Túlságosan klappolt volna, h éppen véletlenül most engedik ki a "hiányzó láncszemet", amikor kezd megfáradni LaGuerta nyoma, legalábbis társa már nem maradt a Dex utáni nyomozásban. Amikor ott volt kiterítve a konténerben már vártam, h esetleg amikor belevágja a kést, elmetszi a lehallgatókészüléket is vagy vmi ilyesmi által derül ki a trükk. Végül csak elmondta a csóka a dolgot és ezzel beigazolta, amit gyanítottam. Így meg vhogy nem jött be, h kiszámítható volt. A másik a Hanna dolog. Oké, h feladta meg döbbenet, h így alakult meg minden, DE! Mivel mindent tud Dexről, nem lesz jó vége, ha csak simán böribe kerül. Mivel Dex volt számára az , aki mellett újra élvezte az életet meg ilyenek, most piszkosul be fog rágódni, az tuti. És ez, a tudásával karöltve veszélyes lesz, uh valszeg ki nem írják még. Legalábbis a következő részig, ahol esetleg levágja majd vhogy Dex. Sztem nem lesz más választása...

Ami még eszembe jutott közben. Harrisonnál nem fura, h a Die-Die-on kívül még meg sem makkant egész életében? :D Sok szerepe nincs, de egy hangot nem ad ki, csak bámul előrefele és kész. Nem egy egészséges dolog ez egy "ekkora" gyereknél, nem? Na, nem mintha már folyékonyan kellene kiselőadásokat tartania, de azért na, vmit mégis...

Am még belepillantottam az előzetesbe, de meg is bántam. Sok lesz ez az egy hét addig...
Hannah azért is mondta szerintem, hogy you should have killed me... lesznek itt még gondok
harrison meg igen csak leragadt egy szinten :D

amúgy nagyon bejött ez a rész, anniyra nem figyeltem az estrade szál mögöttes részeket, így baromi nagyot ütött!
miihii
KHAL

2012.12.10. 21:48:45

Dex

Letudtam én is a mai penzumot és nem volt rossz a cuccos. Bár inkább azokat írom, ami nem tetszett annyira. Estrada ügye nekem már a telefon után nagyon gyanús volt, h ez csak vmi csapda. Túlságosan klappolt volna, h éppen véletlenül most engedik ki a "hiányzó láncszemet", amikor kezd megfáradni LaGuerta nyoma, legalábbis társa már nem maradt a Dex utáni nyomozásban. Amikor ott volt kiterítve a konténerben már vártam, h esetleg amikor belevágja a kést, elmetszi a lehallgatókészüléket is vagy vmi ilyesmi által derül ki a trükk. Végül csak elmondta a csóka a dolgot és ezzel beigazolta, amit gyanítottam. Így meg vhogy nem jött be, h kiszámítható volt. A másik a Hanna dolog. Oké, h feladta meg döbbenet, h így alakult meg minden, DE! Mivel mindent tud Dexről, nem lesz jó vége, ha csak simán böribe kerül. Mivel Dex volt számára az , aki mellett újra élvezte az életet meg ilyenek, most piszkosul be fog rágódni, az tuti. És ez, a tudásával karöltve veszélyes lesz, uh valszeg ki nem írják még. Legalábbis a következő részig, ahol esetleg levágja majd vhogy Dex. Sztem nem lesz más választása...

Ami még eszembe jutott közben. Harrisonnál nem fura, h a Die-Die-on kívül még meg sem makkant egész életében? :D Sok szerepe nincs, de egy hangot nem ad ki, csak bámul előrefele és kész. Nem egy egészséges dolog ez egy "ekkora" gyereknél, nem? Na, nem mintha már folyékonyan kellene kiselőadásokat tartania, de azért na, vmit mégis...

Am még belepillantottam az előzetesbe, de meg is bántam. Sok lesz ez az egy hét addig...
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.10. 20:10:59

Dex
Micsoda meglepetés, Hannah-t, is elegánsan kiírták a sorozatból a többi vendégszereplőhöz hasonlóan. :roll: Legalább pozitív fejlemény, hogy nem Dexter keze által (bár még egy rész hátra van, bármi megtörténhet).
Viszont az a jelenet a végén eszméletlen nagy volt, azért hatalmas pacsi jár a rendezőnek.
Estrada kapcsán meg én először arra gondoltam, hogy LaGuerta simán csak követni fogja Dextert (érdekes, ez idáig nem jutott eszébe, nem úgy, mint Doakes-nak), de ez így még jobb volt.
Deus
Boixos Nois

2012.12.10. 19:15:18

Dexter

kjadgbasdbgasdasdasdasf

WÁÁÁÁÁÁ :shock: :shock:

ANNYIRA TUDTAM, hogy valami nem stimmel az Estrada csókával... Az, hogy be fog ütni vmi rossz. Hát persze, jól kitervelte LaGuerta.... :shock:
Hannah -nak meg befellegezett.

Láttam ám a részeket a következő epizódból...
KépKép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.12.10. 18:40:07

Dexter
Holy Shit :shock: :shock: :shock:
A következő rész előzetese megvolt?SUPRISE MOTHERFUCKA'.
Nehogy Dex is bekerüljön Hanna mellé a dutyiba....
Hű mi lesz itt.
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.12.10. 17:25:10

KépKép
messideco
Presidente del Barça

2012.12.09. 16:48:02

Kés/alatt S02

Na így valahogy :) Nagyon magas szintet ütött meg az évad, szerintem veri a hasonló kategóriájú Kaliforgiát...A harmadik évad is jól fog kezdődni :D

A bárka
Még csak most kezdtem, egy rész után egész jónak ígérkezik.

Amúgy:
http://www.origo.hu/teve/20121129-nem-a ... nalat.html
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.08. 14:16:02

visca el barca írta: mikor esel neki a soa-nak? :D
Hamarosan. Nem kicsit csigáztál fel. Nekem már az előző évad is nagyon bejött, ezért kicsit a mostanitól féltem is, de az általad leírtak alapján nem lesz gond. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.08. 14:03:45

kanty írta:
messideco írta:Egy kérdés:

Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)

Nekem Ted Mosby abszolút.
Hank Moody
Walter White
Jax Teller
mikor esel neki a soa-nak? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.08. 13:54:16

messideco írta:Egy kérdés:

Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)

Nekem Ted Mosby abszolút.
Hank Moody
Walter White
Jax Teller
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.08. 13:15:24

messideco írta:A Kés/alatt nagyon jó másfél évad után :) Ajánlom mindenkinek 8)
végre egy ember akinek bejön :D pedig az eleje még nem is ütős annyira, de 3. évadra már nagyon beindul a két állat :lol:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.12.08. 12:52:56

A Kés/alatt nagyon jó másfél évad után :) Ajánlom mindenkinek 8)
Kép
Válasz küldése