2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ajjaj, hűtsd le magadMessithebest írta:Jah.....![]()
![]()
![]()
Én meg úgy próbáltam felfogni mint egy "normális" viccet..... a logikát kerestem benne...... Na jól van....
![]()
Most összezavarodtál, mert nem érted h mi van.Ennyi a lényeg.Messithebest írta:erre én is rájöttem,az érdekelne h miért lehet vele összezavarni?Fecooo írta:
kenyérrel össze lehet zavarni a homárokatösszezavarodtál, mert nem tudtad a választ
homár vagy
egyszerű rendőri logika
Nem a kenyéren van a hangsúly. Lehetett volna kolbász is vagy mákostészta. A lényeg, hogy összezavarodj. És mivel az egésznek semmi értelme, nincs benne logika, ezért összezavarodsz. Tehát mindenképp búza vagy. Ez benne a szivattyú.Messithebest írta:erre én is rájöttem,az érdekelne h miért lehet vele összezavarni?Fecooo írta:
kenyérrel össze lehet zavarni a homárokatösszezavarodtál, mert nem tudtad a választ
homár vagy
egyszerű rendőri logika
Figyeljél kicsi bogár, ha nem tetszik, hogy mi szerssük a banánt akkor puszipá van.detabarca írta:Jólvan srácok, legrosszabb rémálmomban se gondoltam volna, hogy ennyi homár van itt, de be kell látnom tévedtem. Én meg még optimista voltam és jóindulatú.....Na ezek után pár emberrel nem leszek jóban...![]()
erre én is rájöttem,az érdekelne h miért lehet vele összezavarni?Fecooo írta:
homár vagy
egyszerű rendőri logika
kenyérrel össze lehet zavarni a homárokatMessithebest írta:Ez nekem sem esik le...... Valaki a megoldást Püben plsdetabarca írta:-Tudjátok mivel lehet összezavarni a buzikat?
-Kenyérrel.
Ez nekem sem esik le...... Valaki a megoldást Püben plsdetabarca írta:-Tudjátok mivel lehet összezavarni a buzikat?
-Kenyérrel.
A lényeg, hogy b*zi vagy.messideco írta:Nekem szokás szerint ismét nem esett le semmi.Vagyis csak a vérnyomásom...
P.ü-ben légyszi a megoldást valaki küldje el
Őszinte vagyok: NEM irónia volt, tényleg nem értettem. Persze ez nem azt jelenit, h ...Messidona10 írta:Na most akkor volt irónia a kérdésedben, vagy nem?bence-barca írta:JAAAAJJJ![]()
![]()
![]()
Leesett, a kenyeres, de nagyon fárasztóÍgy neten keresztül nem jön ám át olyan könnyen...
Na most akkor volt irónia a kérdésedben, vagy nem?bence-barca írta:JAAAAJJJ![]()
![]()
![]()
Leesett, a kenyeres, de nagyon fárasztó
khm...nem is azt mondtam, hogy minden fiatal benyeliInitom írta:khm...bocsessz fiatal vagyok de rájöttem:D
Szerintem nem látod a hangsúlyt. Én felfedeztem az iróniát a kérdésében, csak nem akartam lelőni a poént. Vannak itt fiatalok, akik tuti benyelnék.Messidona10 írta:Tehát ÖSSZEZAVARODTÁL.bence-barca írta:Ezt nem értemdetabarca írta:-Tudjátok mivel lehet összezavarni a buzikat?
-Kenyérrel.![]()
valaki elmagyarázná?
Ez nagy szivatás
Tehát ÖSSZEZAVARODTÁL.bence-barca írta:Ezt nem értemdetabarca írta:-Tudjátok mivel lehet összezavarni a buzikat?
-Kenyérrel.![]()
valaki elmagyarázná?
Nehéz erről nem levágósan beszélnibence-barca írta:Ezt nem értemdetabarca írta:-Tudjátok mivel lehet összezavarni a buzikat?
-Kenyérrel.![]()
valaki elmagyarázná?
Ezt nem értemdetabarca írta:-Tudjátok mivel lehet összezavarni a buzikat?
-Kenyérrel.