Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
A büdös bíró ezt már nem tudta visszavonni mint Neymar szabályos gólját. Majd ad még 2 szabálytalan 11est hogy legyen meg a 3, szóval kell még 1 gól. Jah, és persze a másik Suarez 2 sárgás szabálytalanság után is sárga nélkül sétálgat
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Istenem, miért büntetsz, miért arra kell hazajönnöm, hogy ez a tulok Juanfran befűzi 2 játékosunkat, aztán csinál egy bünetőt...legalább 2 perccel később nyomtam volna be a streamet, hogy ezt a 'mit is' ? ne kelljen látnom.
röhej az ilyen fajta játék"vezetés". ...hogy évek óta senki nem ér el semmit a bírói testületnél az ilyenek miatt. szánalom. tönkre eszik egy csomó ember szórakozását, a tiszta játékot (illetve annak lehetőségét)
Ha szabálytalan is volt, akkor is Mascherano vonalon kívül volt. Belehetett fújni feltartásért, klasszik kosáreset volt. Vagy belemenés vagy védőhiba. Viszont kívül volt.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw