Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én használom a twittert meg is találtam Ibrát ( kérdés hogy tényleg ő e - amugy rengeteg nagy sztárt meglehet találni a twitteren pl.: bekkem, gerrard stb.) és ott szerepel egy bejegyzés még hozzá ez:Alberto10 írta:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... to-move-on
http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... ments.html
Tehát a főoldalon is található Ibra nyilatkozat, bejegyzés kacsa![]()
Javaslom a javítást
és szted egy ifjú "barcatitán" nem tudja ugyanezt megcsinálni???? mert sztem igen.... valóban nem elég technikás ide... ezért lesz neki jobb másholgyuri03 írta:
Gudhjonsen szerintem igenis nagyon jól teljesített itt... csak nem elég teknikás ide de nagyon jó játékos...
bojankrkic27 írta:én a középpályával úgy vagyok hogy amit gudjohnsen meg hleb alkottak azt bármelyik ifista gond nélkül leutánozza... semmit nem tettek hozzá a játékhoz.. persze ehhez nagyban az is hozzájárult hogy elkerülték az "Isteneinket" a sérülések szóval egy jobbképességü középpályást valóban jó lenne igazolni.... persze semmiképp sem poulsent..
Mivel új vagy, ezért írom... Ne irkálj be ilyen játékosokat... Mert:RiCsY1080 írta:Szerintem Iniesta cseréjeként Kerlon jó lenne!Xavi helyetteseként pedig Denilson vagy Alex Song az Arsenalból!Sztetek??
Kerlon most igazolt az interbe... ő kizárt... Denilsont bizti nem adják el song meg szerintem nem barca szint...RiCsY1080 írta:Szerintem Iniesta cseréjeként Kerlon jó lenne!Xavi helyetteseként pedig Denilson vagy Alex Song az Arsenalból!Sztetek??
Robinho is jó lenne de én inkább a középpályát erősíteném megMental_Theo írta:Mindenesetre bal oldalra egy Robinhonak nagyon tudnék örülni, esetleg még Silva. De Robinho Messi 2 gyors kiesmber szélen, középen a jól fejelő távolról is jól lövő Ibrahimovic. jó lenne
A chelsea jól védekezett, de a Barca nem játszott jól a visszavágón. Sajnos mindenki egyedül akarta megoldani a góllövést, és nem passzolt. Mérges voltam, mikor Messinek 2 lehetősége volt, először gyenge volt a lövése, aztán meg beadja, és nem ellövi. Iniesta nem passzolt, Xavi sem Leonak adta a szögletnél a labdát. Dani alves beadásai gyengékk voltak.ElBartimaeus írta:Capon írta:Hány meccset láttunk az elmúlt szezonban amikor teljesen betömörült, sündisznó állásban lévő csapatok ellen kellett játszani? Elég sok ilyen volt. Már az kuriozum volt ha egy csapat megpróbált ellenünk játszani is.
Jó, bocs, tévedtem![]()
![]()
Beismerem, de abban azért igazam van, hogy hiába akartak ellenünk sünben játszani, nem nagyon sikerült, csak 1-re emlékszek, ami össze is jött, az meg a chelsea elleni bl találkozó volt. Egyedül ott nem tudtunk mit kezdeni a védelemmel... ( Volt azon kívül olyan meccs, amikor nem lőttünk gólt, amikor volt tétje a játéknak? ) Akkor meg nem értem, hogy miért kell változtatni... De majd minden kiderül, lehet sokkal hatékonyabbak leszünk, lehet sokkal rosszabbak, én a legjobbakat kívánom a klubnak!
Mindent ugyanígy gondolok és érzek én isCooltiszo írta:Azért Kluivert inkább volt erőcsatár mint kis robbanékony gyerek. 2-3 centivel alacsonyabb mint Ibra, valamint 3-5 kilóval volt kevesebb. És nekem máig egyik legnagyobb kedvencem, kevesebb gólt lőtt mint Eto'o, de mégis jobban szeretem a mai napig, pedig Eto'o-t is nagyon szeretem. Én úgy érzem, hogy betömörülő védelmekkel szemben a labdatartásaival, passzaival, lefordulásaival, távoli lövéseivel kész főnyeremény lehet. Amikor meg a gyorsaság kell szintén alkalmas arra hogy ugrassa Messit, Henryt, Init a védelem mögött, de ő is tud indulni, mert az ütemérzéke nagyon jó. Nem látom, miért nem illene a rövidpasszos játékunkba, technikailag elég durva. Ami jelenleg eszembe jut, az az, hogy Eto'o lógott ki az utóbbi pár hónapban az összjátékokból kicsit, mégis triplázás lett a vége. Szerintem be fognak jönni itt a cselei, Ajaxos korában is látványosabban játszott mint most, márpedig a holland foci nagyon hasonlít a spanyolra. Én bízok benne, pozitívan állok hozzá, csak lenne már hivatalos az átigazolás