Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, hogy írtál neki és elintézted, hogy feltegye, DE megnéztem az előző évadok tartalmát meg az első percet, addig, hogy: Budapestferninho írta:na, feltöltötte, jó Dexterezést, remélem jó lesz a fordítás.
orsa fordította
http://data.hu/get/5628910/Dexter_S07E0 ... iD-AFG.srt
először akkor majd megnézem ezzelvisca el barca írta:a fővárosi nagykönyvtárban írták, hogy az eddigi feliratok készítője már nem vállalja, aki meg átvette azt írta, hogy ma már nem lesz ideje és ezért lesz csak holnap/holnnapután kész (elég sok sorozathoz csinálja, és elég lassú, uhogy inkább csak szerda lesz belőle)miihii írta:És ezt hol olvastad? Én néztem a blogot meg puskán is szétnéztem, hátha van vmi infó.
facebook.com/MaraxushSubs
twitter.com/maraxush
a fővárosi nagykönyvtárban írták, hogy az eddigi feliratok készítője már nem vállalja, aki meg átvette azt írta, hogy ma már nem lesz ideje és ezért lesz csak holnap/holnnapután kész (elég sok sorozathoz csinálja, és elég lassú, uhogy inkább csak szerda lesz belőle)miihii írta:És ezt hol olvastad? Én néztem a blogot meg puskán is szétnéztem, hátha van vmi infó.
de vki más már lefordította, de ő meg nem feltette volna fel valami fájlmegosztóra, hanem beküldte a feliratok.info -ra ahova sztem nem fog kikerülni, mert ő nem a hivatalos fordító...Üdv, én vettem át a sorozat fordítását. Ma csak este lesz rá időm, holnap/holnapután estére várható a magyar felirat.
maraxush
Nem mondod!?visca el barca írta:a felirat készítője csak holnap/holnapután estére ígérte meg... lehet nem is várok addig...gergo9 írta:Angol már reggel óta van.
Brutális kezdés elég sok puskaport előttek már az elsőrészben nehéz lesz tartani ezt a színvonalat
a felirat készítője csak holnap/holnapután estére ígérte meg... lehet nem is várok addig...gergo9 írta:Angol már reggel óta van.
Brutális kezdés elég sok puskaport előttek már az elsőrészben nehéz lesz tartani ezt a színvonalat
A Lostban elég sok mindent elcsesztek, tele van filler-epizódokkal, a 3-4. évad borzalmas, viszont ennek ellenére nem tudom utálni. Tényleg egy mérföldkő volt a sorozatok tekintetében, gyakorlatilag ez teremtette meg a high-concept sorozatokat.Alexander Mahone írta:Vannak itt Lost fanok?Csak mert én most kezdtem el nézni. Nem rossz sorozat, de ezt a 108 percenkénti nyomogást eléggé elcseszték. Desmond hogy a francba tudta kialudni magát, ha másfél óránként felkellet kelljen?
Én kétszer is végignéztem már (magyar/feliratos verzió).Sanama írta:Én néztemAlexander Mahone írta:Vannak itt Lost fanok?Csak mert én most kezdtem el nézni. Nem rossz sorozat, de ezt a 108 percenkénti nyomogást eléggé elcseszték. Desmond hogy a francba tudta kialudni magát, ha másfél óránként felkellet kelljen?
nagyon jó kis sorozat, egyszer újra meg is nézném. Engem Ozsi vezetett be a rejtelmekbe, ajánlom hogy nézd végig, lesznek uncsibb szakaszok,de megéri!
Én néztemAlexander Mahone írta:Vannak itt Lost fanok?Csak mert én most kezdtem el nézni. Nem rossz sorozat, de ezt a 108 percenkénti nyomogást eléggé elcseszték. Desmond hogy a francba tudta kialudni magát, ha másfél óránként felkellet kelljen?
A Dexter egyelőre tuti pihen, mert az októberi kínálatban sincs még bent.davi10 írta:Srácok!
A Dexter 6. és a Blue Mountain State 3.évadját nem szinkronizálják le?
Mert a Dextert tavaly ilyenkor már javában adta a Viasat 6.
A Blue Mountain State is tavalyi.
Mind2őt láttam már felirattal, de azért belenéznék a szinkronos változatba is.
6, a hetediket is adják nemsoká'.XaviMessifan írta:sziasztok!
hány évadja van az Igy jártam anyátokkalnak szinkronizálva?
lui1698 írta:Szerintem simán beleküld a bratyesz pofájába egy tárat és ennyi. Főcím. Puszipá.miihii írta:És persze Deb, akire nagyon kíváncsi leszek mit szól ehhez az egészhez![]()
Szerintem simán beleküld a bratyesz pofájába egy tárat és ennyi. Főcím. Puszipá.miihii írta:És persze Deb, akire nagyon kíváncsi leszek mit szól ehhez az egészhez
Na jó, kicsit csúsztattam én is, mert szintén hétfőn fogom nézni, de a lényeg, h 2 nap múlva újra itt van a kedvenc sorozatgyilkosunksoadroli írta:Nekem 3 nap, mert hétfőn este nézem, HA lesz feliratmiihii írta:Már csak két nap és jön Dexter
Kár, h most nem adták ki előre az első részt, mert már tűkön ülök. Bár lehet, h jobb is, mert akkor két hetet kellene várni a folytatásraA lényeg, h végre jöööööönnn
Ááá, erre várok már a 6. évad utolsó másodpercétől fogva
Az a baj, hogy túl sok ilyen "nem eget rengető, de érdekel", és szeretnék helyet csinálni néhány másiknak (SoA, Breaking Bad régóta tervben van, de egyszerűen nincs rá kapacitásom). Na mind1, akkor várok még vele, az évad közepére úgyis ki fog ütközni, ha nem tart sehova.Xanthor írta: Az első 2 rész alapján nem mondanám, hogy eget rengető, de ha érdekel a téma akkor mindenképpen érdemes bepróbálni. Az első 2 rész kb. felépítette az alapot a 3. részre kíváncsi leszek, hogy merre mennek el vele. Pár részre még mindenképp maradok, mert jó kis sorozat lehet belőle (na meg Gus Fring). Az ilyen high concept sorozatokat alapból szeretem, de pl. FlashForward jobban bejött, mint ez.
Nekem 3 nap, mert hétfőn este nézem, HA lesz feliratmiihii írta:Már csak két nap és jön Dexter
Kár, h most nem adták ki előre az első részt, mert már tűkön ülök. Bár lehet, h jobb is, mert akkor két hetet kellene várni a folytatásraA lényeg, h végre jöööööönnn
Az első 2 rész alapján nem mondanám, hogy eget rengető, de ha érdekel a téma akkor mindenképpen érdemes bepróbálni. Az első 2 rész kb. felépítette az alapot a 3. részre kíváncsi leszek, hogy merre mennek el vele. Pár részre még mindenképp maradok, mert jó kis sorozat lehet belőle (na meg Gus Fringsjd írta: Revolutiont elkezdte valaki? Nagyon azt mondja mindenki, hogy lebutított családi sorozat, de a téma miatt baromira érdekel.
Illetve még itt pihen a gépen a Last Resort, ebbe sem tudom, hogy belekezdjek-e.