Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.02.22. 11:55:51

3 nagyon fontos meccs jön, és nem jön jókor ez a kis kisiklás,illetve a sérülések,eltiltások.

Lyon - Barcelona BL
Atletico Madrid - Barcelona 4 pontra jöhet fel a madrid
Mallorca - Barcelona Kupa

A real madrid nagyon tud hajtani. Ők képesek lesznek arra,hogy minden meccsüket megnyerjék ezután, megmutatták 2 éve is,
és a bírók is ellenünk lesznek,hogy kiélezettebb legyen a bajnokság, plusz a madrid szólt,hogy ne fújjanak ellenük a bírók,ezért inkább mellettük fújnak..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Boixos
Llegenda del Barça

2009.02.22. 11:47:30

az atletico és a rmadrid is éppen eléggé rühellik egymást, erről érdemes lenne a kinti szurkolóikat megkérdezni, dehát két spanyol csapatról van szó. viszont a mi buginkban bejátszik még az is, h ugye a barca katalán, az espanyol pedig spanyol csapat (ahogy a neve is mutatja), szal kap egy "kis" plusz flasht a két brigád meccse. nem viccből nem keresik egymás társáságát a vezetők sem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.22. 11:45:18

Az Atletico csúnyán szólva mindig nagyot akar fingani a Real ellen, de bes.zarik. Torres is már az Atleticos korában is remek csatár volt, minket meg is szokott tömni, a Real ellen meg mindig 0 volt. Mikor is verte meg utoljára az Atletico a Realt. Valószinűleg régen, mert én nem emlékszem rá.
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.22. 11:40:04

Attila-Raul írta:nagyon gyorsan kap egy pofont az Atl...es akkor fuss ma`r minden...az elmult 3 meccsen azt hiszem az elso 5 percben mar golt kaptak..
Szerintem pont ez bizonyítja, hogy az Atleticó állandóan telefosott gatyával lép ki a pályára. Azért zsinórban 3 meccsen már a legelején benyalni egy gólt... Nem is emlékszem már mikor nyertek városi rangadót.

Az Espanyolra meg kíváncsi leszek, most, hogy a kiesés miatt kell nekik a pont, lehet, hogy a Real ellen is megcsinálják ezt a hányingert. Ráadásul ha Tamudo is bevethető, akkor simán van esélyük.
battya
Jugador del Barça

2009.02.22. 11:37:29

ezek a meccsek jobbak mint az el clasico szinte
Érzem, hogy egy kicsit sarkítottan fogalmaztad meg, node kérem..
Pont az imént fogalmaztátok meg a tegnapi katalán-derbi lényegét: futás, hajtás, küzdés.
Real Madrid.
EFOTT
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.22. 11:27:47

Bizony, ha egy nagyobb csapat, mint az Espanol a kiesés ellen küzd, az veszélyes lehet minden mindenki ellen. + ne feledjük, h 2 fontos játékosuk hiányzott sokáig, De la Pena és Tamudo, akik most vissza tértek. Szóval sztem akár a RM-od is megszorithatják, bár a blancok jó formában vannak, szóval sztem ők megverik az Espanolt. De én fogadni mernék, h nem fog kiesni az Espanol. Ellenünk azért ott van a + motiváció, főleg, h az utóbbi években megromlott a viszony a 2 klubb között.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.02.22. 11:22:18

dr. Mezey írta:A múlt héten otthon x--eltek a Sevillával, nálunk is egy x lett volna reálisabb (emberelőnyben) ha nincs Valdes csodapassza, és a reállal idegenben is döntetlen lett. Szóval azért ez a küzdés nem csak nekünk szólt, egyszerűen nem akarnak kiesni és javuló formát mutatnak, én bízom benne hogy nem kapnak ki. (bár ha igen, még mindig elég nagy az előnyunk, és csak egyszer kell újra nőjön a különbség és akkor feladja a reál is.)
nem láttam azt a meccset, de szerintem nem volt ekkora derbi "feeling". én erre céloztam, amúgy igaz amit írsz, nem akarnak kiesni, és remélem nem is fognak, mert ezek a meccsek hiányoznának.... de a real ellen szerintem akkor se fognak ilyen parázsmeccset játszani(remélem simán alázzák őket :D )
Attila-Raul
Jugador del Barça

2009.02.22. 11:21:19

nem cikizni akarom az atléticot, de ők sose szívják fel magukat annyira a real ellen, mint az espanyol ellenünk
Szerintem nincs igazad...csak ez annyira nem latszik..mivel az Atl probal focizni, mig az Espanyol fut, hajt, kuzd mind az allatok. Attol meg az Atl sincs motivacios problema... Az Atl az is kozrejatszik h megnezheted az elmult Atl-Real parharcokat...nagyon gyorsan kap egy pofont az Atl...es akkor fuss ma`r minden...az elmult 3 meccsen azt hiszem az elso 5 percben mar golt kaptak..
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.22. 11:20:59

Attila-Raul írta:Itt nem azon uszott el a meccs, h Keita-t kiraktak piros lappal, hanem szvsz ott h, a Barca jatekosai felvettek ugyanazt a jatekstilust mind az Espanyol...nem szabadott volna beleessenek abba a hibaba h `o` is kezdjek azt az alaptalan focit....sok fault, reklamalas, veszekedes...nem tudtak mar kelloke`ppen a jatekra koncentralni...es ez lett a vege. Alapjaban veve ez a Barca meg 1 ember hatranyban is porig tudja alazni a Liga utolso helyen levi Espanyolt...teny h kicsit mas ez a meccs...hazai derbi meg minden, de akkor is. Szval en itt latom a tegnapi meccs hiba`ja`t...
Jogos, ez nekem is feltünt. Mi is ugyanazt csináltuk mint az Espanol, állandóan szabálytalankodtunk, amivel persze tördeltük a játékot, és ami persze az Espanolnak volt jó.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2009.02.22. 11:18:49

palesz77 írta:, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
A múlt héten otthon x--eltek a Sevillával, nálunk is egy x lett volna reálisabb (emberelőnyben) ha nincs Valdes csodapassza, és a reállal idegenben is döntetlen lett. Szóval azért ez a küzdés nem csak nekünk szólt, egyszerűen nem akarnak kiesni és javuló formát mutatnak, én bízom benne hogy nem kapnak ki. (bár ha igen, még mindig elég nagy az előnyunk, és csak egyszer kell újra nőjön a különbség és akkor feladja a reál is.)
Attila-Raul
Jugador del Barça

2009.02.22. 11:17:59

Itt nem azon uszott el a meccs, h Keita-t kiraktak piros lappal, hanem szvsz ott h, a Barca jatekosai felvettek ugyanazt a jatekstilust mind az Espanyol...nem szabadott volna beleessenek abba a hibaba h `o` is kezdjek azt az alaptalan focit....sok fault, reklamalas, veszekedes...nem tudtak mar kelloke`ppen a jatekra koncentralni...es ez lett a vege. Alapjaban veve ez a Barca meg 1 ember hatranyban is porig tudja alazni a Liga utolso helyen levi Espanyolt...teny h kicsit mas ez a meccs...hazai derbi meg minden, de akkor is. Szval en itt latom a tegnapi meccs hiba`ja`t...
sneco7
Capitá del Barça

2009.02.22. 11:13:59

Pedro10 írta:A Real jelenleg jobb mint a Barcelona.
Én inkább úgy fogalmaznék,hogy jobb formában vannak....
palesz77

2009.02.22. 11:13:15

lehet, hogy az Atlético is városi derbizik, de akkora küzdést még én se véltem mostanság felfedezni, mint itt szokott lenni. ezek a meccsek jobbak mint az el clasico szinte, míg egy atlético - real. nem cikizni akarom az atléticot, de ők sose szívják fel magukat annyira a real ellen, mint az espanyol ellenünk
Varatrix
Director del Fútbol

2009.02.22. 11:12:02

Mental_Theo írta:a madrid szól,hogy elfújják a meccseiket,és hirtelen ellenünk fuj minden bíró..hmmm
ez van,ha a madrid szóvá tesz valamit,nem ez az 1. eset.
Ez mindig is így ment, és így fog menni!
Mi sem vesszük észre magunkat, ők sem magukat!
Olvasom a lealacsonyító hozzászólásokat a madridistán, de nem foglalkozom vele mert fordított helyzetbe ugyan ez szokott lenni!
Most nem kedvezett nekünk a bírói ítélet, van ilyen...
Nem ezen úszott el a meccs!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.02.22. 11:10:50

Varatrix írta: Ez pont, úgy van ahogy az Atletico nem úgy játszik ellenünk mint a Real ellen!
Papíron a Barca és a Real is simán hozza a következő fordulót!
Attól függetlenül, hogy tegnap vesztettünk, szerintem megverjük az Atleticot!
Értem ! 8) Kösz a gyors választ srácok, jo ezeket veletek megbeszélni :wink:
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.02.22. 11:08:49

antiimperialista írta:
lionelmessi19 írta:Nem csak te, de ezzel nincs mit csinálni.. náluk nincsen az el classicon kívül derbi, nálunk van, ennyi.
Miért ne lenne? Az Atletico elleni meccseik ugyanolyanok nekik, mint az Espanyol elleni meccsek nekünk.
Szerintem közel sem. Persze lehet mondani hogy városi-derbi, nade hol láttál Te olyan hangulatot, küzdést-szenvedést, annyi és akkora feszültséget... ami egy igazi derbit jellemez. Szerintem összehasonlíthatatlan az Espanyol-Barcák többsége a kismadrid-nagymadriddal. De városi rangadó az is, kétségtelen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.02.22. 11:08:15

a madrid szól,hogy elfújják a meccseiket,és hirtelen ellenünk fuj minden bíró..hmmm
ez van,ha a madrid szóvá tesz valamit,nem ez az 1. eset.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
antiimperialista
Director del Fútbol

2009.02.22. 11:04:05

lionelmessi19 írta:Nem csak te, de ezzel nincs mit csinálni.. náluk nincsen az el classicon kívül derbi, nálunk van, ennyi.
Miért ne lenne? Az Atletico elleni meccseik ugyanolyanok nekik, mint az Espanyol elleni meccsek nekünk.
19
Varatrix
Director del Fútbol

2009.02.22. 11:03:48

Messiaskii írta:
palesz77 írta: nem ekkora a különbség, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
És ezt csak én érzem igazságtalannak ? :?
Ez pont, úgy van ahogy az Atletico nem úgy játszik ellenünk mint a Real ellen!
Papíron a Barca és a Real is simán hozza a következő fordulót!
Attól függetlenül, hogy tegnap vesztettünk, szerintem megverjük az Atleticot!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Andris
Adminisztrátor

2009.02.22. 10:59:22

Messiaskii írta:
palesz77 írta: nem ekkora a különbség, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
Nem csak te, de ezzel nincs mit csinálni.. náluk nincsen az el classicon kívül derbi, nálunk van, ennyi.

Illenék megnyerni nekünk az ilyesmit, ha bajnokok akarunk lenni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.02.22. 10:52:07

palesz77

2009.02.22. 10:48:10

Messiaskii írta:Én most egy kérdést teszek fel :
A Betis hibája é vagy a Real erénye hogy a Barca 2:2 után a Betis 6-1 es zakóba ütközött. Statisztikailag végülis elég sok hülyeséget ki lehet nézni ebből az eredményből is . Persze tudom, hogy egyáltalán nemjelent ez semmit, de mégis a Real annyira jó formában lenne, hogy megforditsa a bajnokság állását vagy csak én vagyok ennyire paranoiás ? :D Nem láttam a meccset kérem senki ne torolja meg a kérdésem de mindenesetre csak én látom ugy, hogy csökken a magabiztosság az el classico-val kapcsolatban ? :oops:
amúgy ez a két meccs egy vicc volt. a barca ellen ricardo élete formáját nyújtotta, és a betis mezőnyjátékosai közül is sokan nyújtottak nagyot. tegnap ricardo huntelarnak adott gólpasszt, és a többi játékos is asszisztált, sőt, a bomba jó védelmet felforgatta az edző....
nem ekkora a különbség, de szerintem az espanyol nem fog ilyet játszani a real ellen, mert nem akkora derbi nekik, szóval szerintem azt a meccset is behúzza a real
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.22. 10:46:52

Nemtudom, de marha nagy az aláirásod, kicsit kisebbre kéne venni :wink:
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.02.22. 10:45:00

Én most egy kérdést teszek fel :
A Betis hibája é vagy a Real erénye hogy a Barca 2:2 után a Betis 6-1 es zakóba ütközött. Statisztikailag végülis elég sok hülyeséget ki lehet nézni ebből az eredményből is . Persze tudom, hogy egyáltalán nemjelent ez semmit, de mégis a Real annyira jó formában lenne, hogy megforditsa a bajnokság állását vagy csak én vagyok ennyire paranoiás ? :D Nem láttam a meccset kérem senki ne torolja meg a kérdésem de mindenesetre csak én látom ugy, hogy csökken a magabiztosság az el classico-val kapcsolatban ? :oops:
Kép
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2009.02.22. 10:44:17

Szerintem kár aggódni. A szezon első felében ebben a periódusban, még előttünk volt a Reál, két három másik csapattal együtt. Nekik is innentől jönnek a nehezebb meccsek, eddig hozták a kötelező győzelmeket, de hogy őszinte legyek, csodálkoznék ha nagyon tovább nyúlna a győzelmi szériájuk. Az Espanol jóvá tehetné a szemétségeit egy hazai győzelemmel, vagy x-el, de ha ott nem az Atleticonak 100-ból egyszer talán kijön a lépés a Reál ellen. Tavaly februárban mi is egészen egy pontig feljöttünk a reálra aztán kipukkadt a lufi, idén is valami hasonlóra számítok, természetesen fordított szereposztásban.
Lezárt