Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért is ment csak kölcsönbe. Első idénybe felhoztam a tarcsiból, és kiszorította a csapatból Oleguer szerelmét, Hamsikot.barca99 írta:Huddlestonera jól vigyázz, olvastam, hogy meg van benne a potenciál, hogy ő legyen a következő Michael Essien.![]()
Oleguer Napolival kezdett egy idényt..kovinho írta:Egyébként ti hogy álltok? Zozz, Oleguer, Aprieto? Bocs akit kihagytam.
(Frank Aston Villája nem érdekel...)
Hogy tuttad a hátteret olyan zsirra beálítaní?Frank Rijkaard írta:Aki még nem próbálta online FM-t. Egy kis ízelítő.
Mondjuk ilyen meccset soha nem játszol![]()
Ez egy klánwaron volt. Én voltam a Milannal.
Atlético - Milan
Komoly meccs volt
KösziOleguer írta:Letöltöd ezt a progit, kitöltöd az adatokat, kiválasztod a Quakenet szervert. És találsz ellenfeleket, biztos lesz 1-2 segítő egyén Ha feljössz én is segítekultrasur írta:hogy tudnék most bármelyikötökkel játszani?
Letöltöd ezt a progit, kitöltöd az adatokat, kiválasztod a Quakenet szervert. És találsz ellenfeleket, biztos lesz 1-2 segítő egyén Ha feljössz én is segítekultrasur írta:hogy tudnék most bármelyikötökkel játszani?
Ha jó edző vagy meghívnak engem a Cseh és a Görög válogatot hívott....Zozzy 5 írta:Hol lehet beállítani, hogy a klubcsapatod mellett válogatotatt is tudjál irányítani?ultrasur írta: +Cseh válogatottal kijutottam a Vb-re
hát egyenlőre ennyi...
nem visszahívhatóbarca99 írta: Hívd vissza Bojant. Ő második szezonban megoldja a csatárkérdést.A linkebn ott a bizonyíték. Az "öregek" meg majd belejönnek...
Diego Capel?Costa írta:Én Laczkó Zsoltot tudnám ajánlaniRajmó írta:Tudnátok nekem mondani egy jó Bal oldali támadó középpályást? A PSV-be kellene, mert a klub eladta a beleegyezésem nélkül Dzsudzsákot és Aissatitúgy 15-17 millióm lenne rá
Sebastian Leto-t szerettem volna a 'Poolból, de inkább a Napoliba ment.
Én Laczkó Zsoltot tudnám ajánlaniRajmó írta:Tudnátok nekem mondani egy jó Bal oldali támadó középpályást? A PSV-be kellene, mert a klub eladta a beleegyezésem nélkül Dzsudzsákot és Aissatitúgy 15-17 millióm lenne rá
Sebastian Leto-t szerettem volna a 'Poolból, de inkább a Napoliba ment.
Nme vesznek fel, csak ahhoz, hogy úgymond életbe lépjen a 8.2 ahhoz újat kell kezdened. De a régi mentésed sztem ugyan úgy megmarad csak a 8.1-gyel.Frank Rijkaard írta:Tehát elvesznek a mentések?Zozzy 5 írta:Kijött a 8.0.2-es patch...Én erősen gondolkozok rajta, hogy felteszem, még annak az árán is, hogy újat kell kezdenem. Most a Fradival járok az első évem felénél, de kumma idegesítő, hogy az ilyen mezőkövesdek szorongatnak meg a szaros bugokkal.A 8.01essel ment a 8.00ás játékom. Márpedig nekem muszáj lesz feltenni online játék miatt. Remélem, hogy mennek majd a mentések
![]()
Tehát elvesznek a mentések?Zozzy 5 írta:Kijött a 8.0.2-es patch...Én erősen gondolkozok rajta, hogy felteszem, még annak az árán is, hogy újat kell kezdenem. Most a Fradival járok az első évem felénél, de kumma idegesítő, hogy az ilyen mezőkövesdek szorongatnak meg a szaros bugokkal.