Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt bowlinggolyo kérte,de mivel elég sokan csinálták,lehet h nem ezt választja... amugy télleg [auto_cenzúra] lett grat!Barca_10 írta:Nagyon jó lettfanbarca írta:Én is elkészültem eggyel :Használatba vehetem
Nagyon jó lettfanbarca írta:Én is elkészültem eggyel :
Most h viccből csináltad, bátorkodom fikázni9Dave írta:Ezt igazából viccből csináltam!Messa írta:Szerintem a betűstílus, és a betűszín nem a legjobb. De jószándékból, nem kötözködésből írom.9Dave írta:
Tessék![]()
Paintel fél perc alatt
Ezt igazából viccből csináltam!Messa írta:Szerintem a betűstílus, és a betűszín nem a legjobb. De jószándékból, nem kötözködésből írom.9Dave írta:
Tessék
Szerintem a betűstílus, és a betűszín nem a legjobb. De jószándékból, nem kötözködésből írom.9Dave írta:
Tessék
Na jó ez egy kicsit jobb lettMessiFan írta:bowlinggolyo írta: megtudná nekem avának csinálni?
Remélem tetszik. Ha valami szúrja a szemedet szólj és megcsinálom!
bowlinggolyo írta: megtudná nekem avának csinálni?
Köszönöm szépen így már feleslegessé vált az előző kérésem.fanbarca írta:Na, végre elhatároztam milyen siget szeretnék (bowlinggolyo , a régit viheted) , örülnék ha Csanii vagy szabi készítene nekem egy vectoros bojan siget, nagyon örülnékAmúgy hogyan lehet valamit vectorizálni?
fanbarca írta:Na, végre elhatároztam milyen siget szeretnék (bowlinggolyo , a régit viheted) , örülnék ha Csanii vagy szabi készítene nekem egy vectoros bojan siget, nagyon örülnékAmúgy hogyan lehet valamit vectorizálni?
Kösz... S bocs nem tudtam, hogy mekkora lehet a sig.fanbarca írta:Nekem tetszik, viszont kicsit homályosra és halványra sikeredett Marcelo, dolgozz ezen, szép az összképhaszi írta:Hello mindenkinek! Már rég nem PS-eltem, most kezdek újre belelendülni... Szóval itt lenne a munkám:Marcelo wall.
Véleményeket és építő jellegű kritikákat várok
Szerk: Amúgy nem túl magas az aláírásképed?
Nekem tetszik, viszont kicsit homályosra és halványra sikeredett Marcelo, dolgozz ezen, szép az összképhaszi írta:Hello mindenkinek! Már rég nem PS-eltem, most kezdek újre belelendülni... Szóval itt lenne a munkám:Marcelo wall.
Véleményeket és építő jellegű kritikákat várok
nagyon zsirosnemtom99 írta:
Tetszik, viszem ha nem gond.csaNii' írta:
Remélem tetszik.
Már egyszer írtam az ügyben, és azt a választ kaptam hogy már kész van...messideco írta:Már egyszer kértem, de újra felteszem: