Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Káromkodás hogy kicsi a stadionjuk? Vagy nem illik a témába egy spanyol csapat stadionja?Drigo írta:Ajánlom mindkettőtöknek a SZABÁLYZAT-ot. Látom a reklamálás nagyon megy, de a szabályok betartása kevésbé...
Így van, és Pepének is volt 2 sárgás belépője ehhez képest még nem kapott lapot...Initom írta:Ramos mit csinál még a pályán ?![]()
a francért nem lehet már normálisan fújni egy meccset...
remélem nem valami 3. félidős szintű műsor lesz erőlködő műsorvezetőkkelBarcaman1993 írta:Már régóta várok vmi ehhez hasonló műsorra.
Március 12-én új focis showműsor indul a Sport Tv-n Fieszta címmel. A műsort készítők szándéka szerint az exkluzív anyagokkal a nézők minden korábbinál alaposabb betekintést nyerhetnek nemcsak a spanyol labdarúgásba, hanem egy kicsit a spanyol életérzésbe is. Az NSO Tv interjúi a készítőkkel.
Nem kell sokat várnunk.
Minden hétfőn este 7 órától. (Zuhanyhíradóban mondták.)Varatrix írta:Azt lehet tudni hogy milyen időpontba lesz? Remélem tekintettel lesznek arra, hogy nem ülünk nonstop a tv előtt...Barcaman1993 írta:Március 12-én új focis showműsor indul a Sport Tv-n Fieszta címmel.
José Enrique-t hiányolom a válogatottból. Szerintem ő a legjobb spanyol balhátvéd jelenleg.
Azt nem írja, de gondolom ilyen késő délután fele lehet majd. Remélem a digis Premier League magazinhoz fog hasonlítani. Annak nagyon örülnék. Normális szakértők, normális műsor, normális csapatok (1-et leszámítva).Varatrix írta:Azt lehet tudni hogy milyen időpontba lesz? Remélem tekintettel lesznek arra, hogy nem ülünk nonstop a tv előtt...Barcaman1993 írta:Március 12-én új focis showműsor indul a Sport Tv-n Fieszta címmel.
Spanyol kerethez csak annyit hogy Del Bosque egy tökös gyerek. Örülök hogy megtette ezeket a lépéseket. Gondolok itt Torres ls Pedro kihagyására, és Muniain meghívására. Ennek is kifejezetten tudok örülni. Tehetséges srác!
Azt lehet tudni hogy milyen időpontba lesz? Remélem tekintettel lesznek arra, hogy nem ülünk nonstop a tv előtt...Barcaman1993 írta:Március 12-én új focis showműsor indul a Sport Tv-n Fieszta címmel.
VÉGRE!Lionel85 írta:Kimaradt a Venezuela elleni keretből Fernando Torres és Pedro
>>Cikk<<
Egyik sem meglepő döntés, mindketten mélyen tudásuk alatt teljesítenek jelenleg.
Hát... Szerintem Iniesta , mind1 milyen a felállás, kihagyhatatlan.Lionel85 írta:Igen, sajna kimaradt, előzetesen őt is betettem, de nem lehet 12 embert.Sanama írta:Iniesta?Ha rajtam múlna, egy szűrő lenne (természetesen Busi Alonso ellenében), akkor beférne Xavi mellé Ini.
Igen, sajna kimaradt, előzetesen őt is betettem, de nem lehet 12 embert.Sanama írta:Iniesta?
A német bajnokoknak ugyan nem túl fényes a szereplésük, de pl. a Schalke, vagy Leverkursen, de korábban a Bremen, Stuttgart csapatok is azért szépen hely álltak a BL-ben. A Valenciát is legütőbb viszonylag simán ejtette ki a Schalke. Most is csak a két nagy maradt a BL-ben, és a jelenlegi erőviszonyokat nézve ez nem is meglepő.barca99 írta:Csütörtökön Atleticó - Lazio.LG írta:Igaz, h a Ligában van egy Barca, meg a Real, akik Európában is talán a két legjobb csapat, de onnan lefelé lévő csapatok szvsz jóval gyengébbek, mint pl. az angol, vagy német, részben olasz hasonló helyen tanyázó csapatok. Ami azért szomorú.![]()
Egyébként én nem hiszem, hogy sokkal gyengébbek lennének. Ott vannak például az utóbbi évek német bajnokai. A Bayernt kivéve nem túl fényes a szereplésük.
A spanyolok valamelyest gyengültek, de annyira talán nem rossz a helyzet. A két nagy emelkedik ki mocskosul, de mit várjunk egy Valenciától, ha a Barca az angol bajnokot kétszer is lejátssza a pályáról a BL-döntőben?
Csütörtökön Atleticó - Lazio.LG írta:Igaz, h a Ligában van egy Barca, meg a Real, akik Európában is talán a két legjobb csapat, de onnan lefelé lévő csapatok szvsz jóval gyengébbek, mint pl. az angol, vagy német, részben olasz hasonló helyen tanyázó csapatok. Ami azért szomorú.
De még a 18. Racing is 10 ponton belül. De sajnos ez is a bajnokság gyengeségét jellemzi. Jelenleg a spanyol bajnokságban van egy nagyon motivált, sikerre éhes Real Madrid, aki magabiztos vezet, van egy óriási potenciállal rendelkező, de motiválatlan Barca, aki második, jelentős hátránnyal a Madriddal szemben, és jelentős előnnyel a 3. helyezett előtt. A 3. egy jó közepes Valencia, aki szintén meglépett az üldözőktől. Utána meg jön a többi, langyos csapat. Igaz, h a Ligában van egy Barca, meg a Real, akik Európában is talán a két legjobb csapat, de onnan lefelé lévő csapatok szvsz jóval gyengébbek, mint pl. az angol, vagy német, részben olasz hasonló helyen tanyázó csapatok. Ami azért szomorú.messideco írta:![]()
A negyedik (Levante) és a kilencedik (Bilbao) között négy 2 pont a különbség. Na, ez igen...