Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszönöm Inter!senzu írta:gyanítom ez meg fog ma velem történni, hála az Internekbouba írta: idegesítő amikor egy meccsen megy el![]()
7ből 5 már bejött, valószínű, hogy a Chelsea is be fog, csak kár, hogy az Inter már tegnap bajnok lett
Ilyen alapon sok embernek meg a Barcán mehet el mint mondjuk nekem de nem hiszem h el fog menni ált azért még a végén is megmutatják h nem hiába bajnokoksenzu írta:gyanítom ez meg fog ma velem történni, hála az Internek![]()
7ből 5 már bejött, valószínű, hogy a Chelsea is be fog, csak kár, hogy az Inter már tegnap bajnok lett
gyanítom ez meg fog ma velem történni, hála az Internekbouba írta: idegesítő amikor egy meccsen megy el
bouba írta:életemben először tippmixeltem:
Real Madrid - Joventut Badalona H (be is jött)
Rangers - Aberdeen 2-1 H (ez is bejött)
leverkusen-münchengladbach 5-0 H (ez is)
villareal -real 3-2 H ( ez is )
hertha-schalke 0-0 D (hazait raktam és 0-0 lett)
idegesítő amikor egy meccsen megy el
Fernando írta:Sztem nem lesz túl nagy. Barcára normál játék időben sztem olyan 1,9 meg a MU-ra is. Arra, hogy ki nyeri a kupát (ugye ebbe benne van a kétszer 15, perc a 11-esek) így kisebb lehet, oylan 1,6, 1,6.Valdés1 írta:Marseille vs. Lyon H
én is megtettem és remélem hogy H lesz mert már csak azvan vissza meg a Chelsea! Kb menyilesz a Bl döntöre a szórzó lehet számitani valami nagyobra?
Szerk.: Vezet a Chelsea. Ha nyer már csak 1 kell a másik szelómhoz.
Sztem nem lesz túl nagy. Barcára normál játék időben sztem olyan 1,9 meg a MU-ra is. Arra, hogy ki nyeri a kupát (ugye ebbe benne van a kétszer 15, perc a 11-esek) így kisebb lehet, oylan 1,6, 1,6.Valdés1 írta:Marseille vs. Lyon H
én is megtettem és remélem hogy H lesz mert már csak azvan vissza meg a Chelsea! Kb menyilesz a Bl döntöre a szórzó lehet számitani valami nagyobra?
Én is remélemsocio66 írta: Az Inter nem fogja szerintem összetörni már magát,ahogy mi sem..persze ettől még nyerhet mindkét együttes,de neccesek,az tuti. A Valencia sem fog egykönnyen győzni a Vicente Calderonban,legyen bármilyen rossz formában is az Atletico.
azért szurkolok.
Az Inter nem fogja szerintem összetörni már magát,ahogy mi sem..persze ettől még nyerhet mindkét együttes,de neccesek,az tuti. A Valencia sem fog egykönnyen győzni a Vicente Calderonban,legyen bármilyen rossz formában is az Atletico.bence8 írta:én is raktam egy szelvényt
West B. - Liverpool V
Chelsea - Blackburn H
Inter - Siena H
Mallorca - Barca V
Atletico M. - Valencia V
Braga - Benfica V
szorzó 27,91
szerintetek bejön?
Ugyanezt raktam kivéve a twente helyett a poolt.Fernando írta:Tegnap még raktam két szelvényt:
Hearts vs. Dundee Utd H
Villarreal vs. Real Madrid H
Marseille vs. Lyon H
Heerenveen vs. Twente V