2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát igen ez a két választása van.És mint már még elöttem megemlitette valaki ha nem a pénz érdekelné maradt volna és szerintem is van benne valami!Sharkinho írta:Ádám02 írta:Máshol nem fog ennyi pénzt kapni!
Máshol talán játszani is fog
Máshol nem fog ennyi pénzt kapni!Scorpio írta:Én abban bízok, hogy azt nyilatkozta, hogy Madridba nem igazol! Sajnos ez már rég volt, így bármi lehet! Remélem másik bajnokságba igazol!
attól h te nem hallottál, még lehet hivatalos...vaLe5 írta:Nem tudom mit veszekszik mindenki ezen a saviola real , témán én még csak fórumon olvastam erröl és semmi hivataloasat nem hallotam , ugyhogy ne szidjátok ezért.
Nem tökéletesen helyénvaló...de ezt nem kell kimoderálni,mint amiket Te szoktálvarga tamás írta:Nem, tényleg, csak sérülések tömkelegét kívántad neki. Ha ez szerinted nem sérti az etikettet, akkor azt hiszem a továbbiakban nincs iről beszélnünk. Egy dolog valakinek a lebocskorozása, és egy dolog valakinek rosszat kívánni - jelen esetben sérülést, mikor azzal keresi a kenyerét. Szomorú vayok, hogy szerintes ez a gondolkodás helyénvaló.
Hali!varga tamás írta:ozsimiki: véleményed nagyon sarkos, és bántó. Nemegyszer volt rá példa, hogy hasonlóan erős véleménynyilvánításom alkalmával rámszóltál - nagyon helyesen -, most pedig te vagy az aki nagyon durva szavakat használsz. Én is elkövettem hasonlót kivuval kapcsolatban - meg is bántam, ettől még továbbra is utálom -, s te is hasonlóan nyilvánulsz meg. Remélem, már te is bánod.
Saviolának pedig sérülésektől mentes, sikeres pályafutást kívánok pályafutása hátralévő részében.
Már megbocsáss,de ha ezt butaságnak tartod,akkor Te nagyon buta vagymadmax87 írta:Ez butaság de ezt te is tudod!!!ozsimiki írta:De talán pl az Arsenalból nem a Chelseabe mennél,hanem vhova máshova..főleg nem azután,h elhintetted,h nem árulod el a csapatod![]()
Ha odamegy,akkor sérülésekben gazdag (nem komolyakat,csak olyan lazább fajtát,...) ,ámde játékpercekben nagyon kevés karriert kívánok nekiMeg sok disznófejet....
Ez butaság de ezt te is tudod!!!ozsimiki írta:De talán pl az Arsenalból nem a Chelseabe mennél,hanem vhova máshova..főleg nem azután,h elhintetted,h nem árulod el a csapatod![]()
Ha odamegy,akkor sérülésekben gazdag (nem komolyakat,csak olyan lazább fajtát,...) ,ámde játékpercekben nagyon kevés karriert kívánok nekiMeg sok disznófejet....
De talán pl az Arsenalból nem a Chelseabe mennél,hanem vhova máshova..főleg nem azután,h elhintetted,h nem árulod el a csapatodRivaldinho írta:Irtam, hogy azt gondolom h kapjunk ki ?Nem, annyit írtam h adjon nekünk 1-2 gól... és akokr ráébrednénk hogy ilyen nevetséges Ezq, Giuly, Guddy triónál klasszikusokkal jobb.... Januárban bizonyította....el fuero írta: Nem szeretem ezeket a kijelentéseket! Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan. Azt szeretnéd h kapjunk ki az el clásicón?
Felőlem menejen a madridba és koptassa a padot ott is...ott se fog több játéklehetőséget kapni.
Irtam, hogy azt gondolom h kapjunk ki ?Nem, annyit írtam h adjon nekünk 1-2 gól... és akokr ráébrednénk hogy ilyen nevetséges Ezq, Giuly, Guddy triónál klasszikusokkal jobb.... Januárban bizonyította....el fuero írta: Nem szeretem ezeket a kijelentéseket! Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan. Azt szeretnéd h kapjunk ki az el clásicón?
Felőlem menejen a madridba és koptassa a padot ott is...ott se fog több játéklehetőséget kapni.
Nem szeretem ezeket a kijelentéseket! Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan. Azt szeretnéd h kapjunk ki az el clásicón?Rivaldinho írta: sőt örülnék hogyha a Realba menne, és megszórna minket az el classicón... mint Eto a madridot... látná legalább a vezetőség... ha el akart volna menni, már megtehette volna, és februárban olyan szerződést kapott, ami azért bizonyára nem tartalmazott vmi nagy fizetést...
Nálunk is a pénzt hajhászta, ha nem az lenne a fő, elfogadta volna a szerződésajánlatot, és pláne elment volna másik csapathoz miután megmondta neki a vezetőség, hogy nem kívánatos személy...Ádám02 írta:Hát ha a realba megy egyértelmű hogy pénzéhes meg a bosszu miatt.
2 lehetősége van
-elmegy a pénzért a realba
-vagy elmegy egy viszonylag erős csapathoz és fele fizetésért játszik.
Szerintem az első lesz sajnos!
Ilyen alapon azt is mondhatnank hogy csak azert megy a realba hogy belurol bontsa meg az egyseget.noname írta:A Realnál amúgy se lene kezdő, ha oda megy, az csakis a pénzért és a bosszúért van.