Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ctrl+b vagy ctrl+shift+b itt meglehet oldani sztem amire gondolszlui1698 írta: 1: Lehet valahogy csoportokba rendezni a könyvjelzőket? Mondjuk sporttal zenéval kapcsolatos oldalak külön-külön, mert így ömlesztve elég rossz?
az első kérdésedre nem tudom a választ, de a 2.-ra igenlui1698 írta:Két kérdésem lenne Firefox könyvjelzőkkel kapcsolatban:
1: Lehet valahogy csoportokba rendezni a könyvjelzőket? Mondjuk sporttal zenéval kapcsolatos oldalak külön-külön, mert így ömlesztve elég rossz?
2: Lassan időszerű újratelepíteni a gépet, és megoldható valahogy, hogy "kimentsem" a könyvjelzőket, hogy ne kelljen őket mindig újra megcsinálni?
Szerintem hétköznap még nyáron is, simán le tudsz parkolni valahol a városliget/hősök tere környéken (azthiszem az állatkert előtt ingyenes, a nemzeti galéria mögött levő '56-osok terén viszont tuti az) - onnan ugye meg csak egy pár perc sétaalbicelesteX írta:Köszönöm szépen!Egy másik lejátszóval megoldódott a dolog.
Egy másik kérdés.Holnap megyek a FŐŐŐŐvásrosba az állatkertbe (nem mintha itthon nem lenne elég belőlük),de na a szomszédé mindig zöldebb...A 4-esen fogok menni Szolnok felől.Szégyen szemre életembe nem vezettem még Pesten és fogalmam sincs merre menjek ez még csak a kisebbik baj,mert mondjuk ezt egy GPS-el megoldom asszem viszont,hogy ott valahol tudok e parkolni az jobban aggaszt...Valaki pesti,budai,budapesti,fővárosi,jártas, segítene nekem?Köszönöm!
http://www.zoobudapest.com/informaciok/alap-informaciokalbicelesteX írta:Köszönöm szépen!Egy másik lejátszóval megoldódott a dolog.
Egy másik kérdés.Holnap megyek a FŐŐŐŐvásrosba az állatkertbe (nem mintha itthon nem lenne elég belőlük),de na a szomszédé mindig zöldebb...A 4-esen fogok menni Szolnok felől.Szégyen szemre életembe nem vezettem még Pesten és fogalmam sincs merre menjek ez még csak a kisebbik baj,mert mondjuk ezt egy GPS-el megoldom asszem viszont,hogy ott valahol tudok e parkolni az jobban aggaszt...Valaki pesti,budai,budapesti,fővárosi,jártas, segítene nekem?Köszönöm!
Lionel85 írta:....
Köszi szépen srácok !Fecooo írta:....
Valószínüleg daffynál lesz az igazság.A bsplayer helyett próbálj ki valami normális mediaplayert pld.:vlc player,gomplayer,kmplayer(az utóbbihoz egyáltalán nem kellenek kodekek,alapból lejátszik mindent).Ha ezek után is fent áll a probléma akkor lehet hogy a gép gyenge a hd filmekhez.Akkor nincs más megoldás mint átkonvertálni kisebb felbontású avira. Ehhez előtte nem árt kiszedni az mkv fájlból a feliratot ,mert előfordulhat hogy "beleég" a filmbe.Ehhez ideális az mkvtoolnixdaffy írta:nemtom,de az mkv fájl nekem csak hd(vagy azt közelítő nagyon magas felbontású)filmeknél fordult elő. ezeket vlc player gond nélkül lejátszotta.albicelesteX írta:Sziasztok!Van egy kis problémám!Leszedtem egy filmet!Valami mkv a kiterjesztése!Bsplayerbe kezdem el nézni mikor megnyitja fent van a magyar felirat pedig szinkronos!Ha a beállításoknál leveszem akkor meg el sem indítja a filmet és leáll a bs.Miért lehet ez?
nemtom,de az mkv fájl nekem csak hd(vagy azt közelítő nagyon magas felbontású)filmeknél fordult elő. ezeket vlc player gond nélkül lejátszotta.albicelesteX írta:Sziasztok!Van egy kis problémám!Leszedtem egy filmet!Valami mkv a kiterjesztése!Bsplayerbe kezdem el nézni mikor megnyitja fent van a magyar felirat pedig szinkronos!Ha a beállításoknál leveszem akkor meg el sem indítja a filmet és leáll a bs.Miért lehet ez?
Próbáld átkonvertálni az MKV-t AVI-ba. Azzal szerintem jó lesz a BS.albicelesteX írta:Sziasztok!Van egy kis problémám!Leszedtem egy filmet!Valami mkv a kiterjesztése!Bsplayerbe kezdem el nézni mikor megnyitja fent van a magyar felirat pedig szinkronos!Ha a beállításoknál leveszem akkor meg el sem indítja a filmet és leáll a bs.Miért lehet ez?
szedd le a matroska pack-ot és media player classic-kal játszd le, abban lehet szintén nyelvet váltanialbicelesteX írta:Sziasztok!Van egy kis problémám!Leszedtem egy filmet!Valami mkv a kiterjesztése!Bsplayerbe kezdem el nézni mikor megnyitja fent van a magyar felirat pedig szinkronos!Ha a beállításoknál leveszem akkor meg el sem indítja a filmet és leáll a bs.Miért lehet ez?
Ha nem csak online akarsz keresgélni, akkor ajánlanék könyveket. Ezekből sokmindent megtudsz a csapatról, a híresebb játékosokról.CartmanBarca írta:Sziasztok!
Remélem jó helyre írok a problémámmal kapcsolatosan. Szóval arról lenne szó, hogy most hogy van egy kis szabadidőm szeretném ezt a Barcának szentelni és jobban belemélyülni a klub történetébe.
Konkrétan szeretném megismeri a Barca ÖSSZES valaha foglalkoztatott játékosát és erről keresek egy listát olyan adatokkal, hogy ki meddig játszott itt, illetve ki hány gólig jutott. Keresgéltem már, de nem találtam olyan listát, ami megfelelt volna ennek.
Segítségeteket előre is köszönöm .
kezdetnek ajánlom az aláírásomban levő linket, valamint a wikitCartmanBarca írta:Sziasztok!
Remélem jó helyre írok a problémámmal kapcsolatosan. Szóval arról lenne szó, hogy most hogy van egy kis szabadidőm szeretném ezt a Barcának szentelni és jobban belemélyülni a klub történetébe.
Konkrétan szeretném megismeri a Barca ÖSSZES valaha foglalkoztatott játékosát és erről keresek egy listát olyan adatokkal, hogy ki meddig játszott itt, illetve ki hány gólig jutott. Keresgéltem már, de nem találtam olyan listát, ami megfelelt volna ennek.
Segítségeteket előre is köszönöm .
De volt mind a kettő csak nem tudtam végignézni a másikat.Initom írta:az 1. volt tegnap a TV be nem? :
netmozi.com -on nézd meg. ott rengeteg film van!
csak reggelni kell!
it worked, köszi szépen!barca99 írta:Valami olyat keress, hogy "add license to your windows xp" és registry file legyen, szóval *.reg.
Emlékszem anno nekem ezzel működött. Aztán csak óvatosan, mert ilyen környezetben könnyen jönnek a férgek.