Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én reménykedeklionelmessi19 írta:Nem lesz rossz csapat, de az ideinél többre nem lesznek még képesek sztem egy két évig. Át is nyomtam egy arsenalos hawernek, következő a véleménye: nagyjából teljes, de
huntelaart nem irta
Az Arsenal egy kicsivel jobb csapat mindkettőnélAtesz írta:Mért ne hasonlítsuk???![]()
Azért a Liverpool mégis elért a BL döntőig, na meg idén megint van pénzük dögivel...
Mért ne hasonlítsuk???Game90 írta:Liverpool-t én nem tartom nagyraAtesz írta:Liverpoolhoz is.
Sőt talán Newcastlehöz és Tottenhamhez is![]()
A Newcastlehöz meg a Tottenhemhez ne hasonlítsuk az Arsenalt
Liverpool-t én nem tartom nagyraAtesz írta:Liverpoolhoz is.
Sőt talán Newcastlehöz és Tottenhamhez is
A szezonban is alig játszott, mégis versenyben voltak a 3. helyért. Bár az lóf.szt sem érAtesz írta:Azon gondolkodom, hogy most azért igencsak meggyengül az Arsenal. Henryt pótolni nem lesz egyszerű...
Newcastle-be igazolt a MU csatára!
2007-06-22 16:05:41
A The Mirror értesülései szerint Mark Viduka után újabb neves csatárral erősítettek a Szarkák.
Akárcsak Viduka, annak idején Alan Smith is a Leeds United játékosa volt, ám az utóbbi éveket több-kevesebb sikerrel a Manchester Unitednél töltötte. A 2004-ben igazolt angol válogatott játékost több komolyabb sérülés is hátráltatta manchesteri évei alatt, sőt egy ideig Alex Ferguson védekező középpályást játszatott vele, így az angol válogatottnál sem tudta helyét megtartani. A 26 éves szőke üstökű futballista nem fogadta el a bajnokcsapat részéről kínált új szerződést, így várható volt távozása. Az érdeklődőkben sem volt hiány, az Aston Villa, a Tottenham Hotspur és a Newcastle United is megtette érte ajánlatát, közülük az utóbbiak, 3.5M fontos ajánlatát fogadták el Fergusonék.
Khmm! Nem33 millárd forint?Zozzy 5 írta:Egy kis foci 24foci 24 írta:A volt thaiföldi miniszterelnök, Thakszin Sinavatara 82 millió fontért - csaknem 33 millió forintért - megvásárolta a Manchester City futballcsapatát.
3.forduló:Game90 írta:Itt meg azt sem tudják, hogy hány csapatos lesz az NB1, meg, hogy kik indulhatnak jövőre az első osztálybanRaziel írta:Angliába megvolt a köv. szezonnak a sorsolása...
Itt meg azt sem tudják, hogy hány csapatos lesz az NB1, meg, hogy kik indulhatnak jövőre az első osztálybanRaziel írta:Angliába megvolt a köv. szezonnak a sorsolása...
Hmm, ez tényleg elgondolkodtató... Második számú csatárnak nem lenne rossz, bár nem tudom. Ehhez azért Guddy távozása is kéne.Enrique írta:A Barcánál miért nem gondolkodtak Pizarróban a vezetők?![]()
Szerintem ide is szívesen jött volna, én jó játékosnak tartom.