2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem meg olvass csáth gézát, Hamvas Bélát és Radnóti Miklóst. Az jobb érzésPerrero írta:igazolj jobb gyurokatkovinho írta:Használd Enrique edzéstervét.Victor_Valdes írta:Húúú nagy baj van!
Az ajax-szal vagyok mingyárt kezdődik az idény és 69% százalákos az átlag kondició!!
Nálam én vettem meg az ajax-szal 3 év elteltével a wolsburgtól 37millióért!!!!Rajmó írta:Nálam is a wolfsburg igazolta le dzsudzsákot, majd másfél év elteltével megvette a lazio 22 millió euróértMatee :P írta:.
jah és kezdésnél a wolfsburg leigazolta dzsudzsákot 500 ezer Euroért és most 5millio azértéke... fele premiár ligás csapat leakarja igazolni. elég jol fejlödött még. nah bocsi ha hosszu volt. még 1 kérdés. nálam is a magyar kommentár miatt néha megakad a meccs és jolenne kijavitani. az ujratelepitésen kivül más tipp,? csövi
![]()
![]()
Próbáld meg ezzel kijavítani a kommentátort
Nálam is a wolfsburg igazolta le dzsudzsákot, majd másfél év elteltével megvette a lazio 22 millió euróértMatee :P írta:.
jah és kezdésnél a wolfsburg leigazolta dzsudzsákot 500 ezer Euroért és most 5millio azértéke... fele premiár ligás csapat leakarja igazolni. elég jol fejlödött még. nah bocsi ha hosszu volt. még 1 kérdés. nálam is a magyar kommentár miatt néha megakad a meccs és jolenne kijavitani. az ujratelepitésen kivül más tipp,? csövi
A Fiorentina-ból hozd el Anthony Vandenborre-t!!! Belga jobbszélső és nagyon jó, sőt később még jobb lesz! Vagy Castro-t (spanyol) a Leverkusen-ből! Olyan 8,5-9 milláért el lehet őket hozni és megérik az árukat!:PVictor_Valdes írta:Valaki adjon már egy tippet !
Tehetséges fiatal jobb védő!
Nemvéletlen, Napoli jatekosa. Am meg ezt az aranylag olcson-t gondold at meg1x:Pkovinho írta:Ha kell csati vkinek, aránylag olcsón, akkor:
Daniele Vantaggiato
Most 09-ben elég duva...
Hmm... én már 2012ben az fm08ban,Betis mért lenne erős? első szezonba nállam 3.lett,jó az egy szép hely,de utána,2009:7 , 2010:8, 2011:8 ..... szóval nem olyan erősek ők,a Valencia sokkal bikább nállam,de most már a Man Utd edzője vagyok,a Barcat meguntam mert nyertem mindig mindentZ$oŁa írta:Engem 3-1 -re vertek OTTHON!!!A BETIS-t MÉR KELLETT ILYEN ERÖSRE CSINÁLNI Hihetetlen! már 8 fordulo letelt a bajnokságbol, 7gyözelem és 1 döntetlen áll a neve mellett a tabellán. Rajtam is átgázolt 2-1 -ra.![]()
Eddig a bajnokságban ez az egyetlen vereségem és még így is 2. vagyok!!
Valencia is nagyon erős lett, most ők az elsők!!!
Én forintba játszok ugy 1,5 milliárd voltbarca99 írta:Breno mennyi volt? Én is meg akarom szerezni, de eddig nem válaszoltak az árára. Kíváncsi vagyok, hogy a 4 millió értékű játékos mennyiért engedik el...
he én is 2025-benm hagytam abba 2 csapatnál voltam ez idő alatt:-Juventus(2017)Belletti írta:Én most töltöm az FM08, sokat toltam az FM07-tel, de már 2025-ben jártam és kezdtem unni a játékot. Most remélem a 08-at nagyon jóra csinálták.