Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zseniális, most meg egy anyát késelt meg 3 kislányával egy idióta, amiért bikiniben nem tetszett neki a "látvány" és zavarta hogy kevés ruha van rajtuk...recrea írta:Elérkezett a zombi korszak?
Annyi bajom van csak a modernizációval, h nem én találok ki ilyen ötleteket
Üdv a klubban!Nero. írta:Én otthon kitöltöttem vagy 20 próbateszet, mindegyiken megbuktam de a vizsgán élesbe elsőre átmentem 7 hibaponttal.![]()
Valóban bővítették 2015-ben az adatbázist, de a szakoe-s teszt teljesen megfelel a vizsgás kérdéseknek. Tavaly nyáron én is onnan gyakoroltam és ugyanolyan kérdések voltak mint a szakoe-n. Szerintem csak rád akarják sózni azt a CD-t.davi10 írta:......
Lehet, hogy nekem volt szerencsém és jó helyen vizsgáztam, de az EÜ vizsga messze a legkönnyebb volt a három "próbatétel" közül.Nero. írta:
KRESZ: Én otthon kitöltöttem vagy 20 próbateszet, mindegyiken megbuktam de a vizsgán élesbe elsőre átmentem 7 hibaponttal.Vigyázz az elsősegélyt nehogy a végére hagyd mert ott könnyű elcsúszni és akkor elhúzódhatnak a dolgok.
Előadások közben ne chipset zabálj, hanem valamennyire próbálj is odafigyelni, illetve a programot gyakorold, amennyit csak lehet, de tényleg rengeteget.davi10 írta:Sziasztok!
Innen ki, hogyan készült fel KRESZ-vizsgára?
Könyvek, programok, online tesztek, bármi jöhet.
Órán ültem és figyeltem illetve szakoe.hu-n töltögettem ki próbateszteket. Nekem azért volt ez jó mert igazából nulla tanulással sikerült a vizsga illetve mivel a próbateszt adatbázisa teljesen megegyezik a vizsgáéval ezért voltak olyan kérdések amelyekre emlékezetből válaszoltam ( most gondban is lennék ha rákérdeznénekdavi10 írta:Sziasztok!
Hát én nem nagyon tanultam rá, így nem lett túl jó. Lett vagy 3 hibapontom...davi10 írta:Sziasztok!
tehát akkor végül is lett belőle probléma egy pár év múlva, de tulajdonképpen nem feltétlen amiatt, hogy keresztszalag nélkül fociztál, hanem a rúgás miatt, amitől leszakadt a porc? meg egy ilyen rúgástól igazából akkor is leszakadhatna a porc, ha van keresztszalag, nem? egyébként én több évig biztosan nem fogok szalag nélkül focizni, legkésőbb tavasszal meg lesz már csinálva, meg gondolom azért nálad a kempo is elég durván terhelte.LG írta: Nekem évekig szinte probléma nélkül ment. Mondjuk csak hobbi szinten fociztam, mellette kempoztam, az edzések szinte minden nap zsákoltam. A focihoz, meg az edzésekhez rögzítőt használtam, de futáshoz, zsákoláshoz, erősitéshez nem, talán ebből lett később a probléma. Egyszer egy rúgás után leszakadt a meniszkuszom, azzal sem mentem műtétre, csak amikor már járni sem nagyon tudtam tőle. Kb. 1 évig még edzegettem, de akkor már messze nem úgy ment, de nem akartam a műtétet, államvizsga előtt álltam, majd dolgozni kezdtem, nem akartam mindjárt betegállománnyal kezdeni, de folyamatosan rosszabbodott, és egy idő után járni sem tudtam rendesen.
Akkor elmentem orvoshoz, akkor abban maradtunk a sebésszel, hogy csak meniszkuszt műtjük, a keresztszalag egyelőre maradjon, és majd később meglátjuk. Utólag nagyon rossz ötletnek bizonyult, kb. még rosszabbul bírta a terhelést, mint a műtét előtt. Idén tavasszal jött a szalag-plasztika, de 2 hónappal utána egyre inkább ropogott, és fájt a térdem, kiderült, hogy az ízületi felszín is sérült, két helyen, az lett műtve kb. 1 hónapja, térdkalács is meg lett emelve a surlódás csökkentése végett, de most sem halad jól a felépülés, a járás még mankóval is nehezen megy.
Az a baj, hiába pipálom ki, hogy csatolja, ha írok egy új hsz-t, akkor megint ki kell pipálnom, és olykor elfelejtem. Nem lehet beállítani, hogy mindig csatolva legyen?Bob_Marley írta:Hát tuti....Az aláírást meg megint nem látom.LG írta: Remélem ezzel hoztam szerencsétlenséget a franciákra.Renitenskedésért hosszabbítást követelek.
Hát tuti....Az aláírást meg megint nem látom.LG írta: Remélem ezzel hoztam szerencsétlenséget a franciákra.
Remélem ezzel hoztam szerencsétlenséget a franciákra.palesz77 írta:Jó lett az avád..LG írta:...