Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te a tiszteletbeli keresztapa leszel,vagy nem emlékszel?Ordog írta:Boldogat Timnek és LG-nek fórumunk aktív tagjainak, na és persze minden más Gábornak itt a fórumon!!!
Tim természetesen az első kép nekem kell, hogy jöjjön, oda max a 2. mivel nekem igérted anno, csak lehet kicsit ittas voltál akkor... de felvettem a telóra az ígéretedet. Bizonyítsam? vagy elhiszed így is?:)
Igen,ezt a nevet kaptam a keresztségben..Szandi írta:Tim te Gábor vagy?![]()
Amúgy boldogat nekik!
(Tim, hogy áll a baba-projekt?)
Tim írta:Köszi! Aztán csak óvatosan az italozással,locsolkodás közbenDrigo írta:Boldog Névnapot az összes Gábornak!
Na akkor kettő az egyben válasz. Idén nem kell attól tartanom, hogy esetleg a sok málnaszörp megárt. Ugyanis Laciékhoz hasonlóan mi sem 100ft-os kölnivel járunk locsolni. De errefelé is hideg van, szóval idén mi is kihagyjuk a locsolást, de jövőre dupla szódát kapnak a csajokbarca99 írta:Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! Jár még valaki locsolkodni?(mivel meglehetősen hideg van, idén nem vállaltunk vizes-cuccokat, így nem is mentem sohová)
Köszi! Aztán csak óvatosan az italozással,locsolkodás közbenDrigo írta:Boldog Névnapot az összes Gábornak!