2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
off:Nero. írta:20 evvel ezelőtt Pamela Andersonnal járni valószínűleg a világ legmenőbb dolga volt, de az 51 éves verziója?Mondjuk még mindig nem olyan rossz.
Amióta ezt beírtad azóta ezen gondolkodom hogy vajon ez most menő vagy gáz?visca el barca írta:Bobbykám nézted a tegnapi derbyt?rami
amióta pamela andersonal nyomja teljesen meghülyült... vmit nagyon tudhat az a nő
a lényeg, hogy ha egy kis szerencsével is, de elhoztuk a 3 pontot...
Chongot láttad már játszani??? Kegyetlen az a pali, nem hiába a United akadémiáján nyomja. Ha sikerül őt is felépíteni, sztem ő lehet az új Robben csak feka verzióban, bár sokan Gullithez hasonlítják.messideco írta:Hát annyira nem vagyok képben az Eredivisieben, sőt a focit is nagy általánosságban nincs időm követni. Majd fogom követni a játékost
Nervo írta:Sztem ez egy kicsit visszalépés a részérőlmessideco írta:Üdv kolléga
Mit gondolsz, Strootman átigazolásáról a Marseillehez? Jó döntés szerinted? Nem nagyon értem, ezért kérdezlek.
Sztem ez egy kicsit visszalépés a részéről, ott kellett volna maradnia olaszba pl.Napoli, Inter. Mint pl. De Vrij Interbevaló átigazolása is jobb, mint egy Lazioba maradni blbe jutás nélkül. Egyébként Bergwijnhez mit szólsz, szted jó lehet majd a válogatottban?? A PSVben nagyon adja.messideco írta:Üdv kolléga
Mit gondolsz, Strootman átigazolásáról a Marseillehez? Jó döntés szerinted? Nem nagyon értem, ezért kérdezlek.
Élőben még jobb lesz, már nagyon régóta várom hogy Münchenben is játsszanak válogatott meccset, most végre megvalósul, és pont a franciákat hozzák ide.MatyiG írta:Ma este viszont német-francia, jónak ígérkezik.![]()