Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kivételesen teljességgel egyetértek,éljünk MiLG írta:Boldog névmapot nekem, és a többi embernek, akinek ez a atomkirály neve vanNa meg kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek
LG!LG írta:Boldog névmapot nekem, és a többi embernek, akinek ez a atomkirály neve vanNa meg kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek
Nyugi.Ordog írta:Boldogat Lio19!
Azé' nyugtass meg, hogy nem vagy emo-s?? Értem ezalatt mindazt amit ez alatt kell érteni...
csak 7Los Banditos írta:Boldog Születésnapot, Andris!lionelmessi19 írta:Köszi mindenkinek srácok, és főnök asszony!
Sajnos volt már jobb szülinapom is, sőt, csak jobb volt...![]()
![]()
... holnapra viszont 4 pontos hátrányt kívántam..![]()
A 4 pontos hátrány az tényleg jó lenne, de én beérném 5-el is annak tudatában, hogy jelenleg 8 ponttal vezet a Madrid.![]()
![]()
Boldog Születésnapot, Andris!lionelmessi19 írta:Köszi mindenkinek srácok, és főnök asszony!
Sajnos volt már jobb szülinapom is, sőt, csak jobb volt...![]()
![]()
... holnapra viszont 4 pontos hátrányt kívántam..
Amíg XY nem megy el a fórumról, addig passzivitásba vonulo - írta Csongor tegnap.Zozzy 5 írta:Akkor kinél volt? Csongornál sem vélek felfedezni.Varga Tamás írta: Nem Rád vonatkozott, nem kell nekiállnod öltözködni...
Nem Rád vonatkozott, nem kell nekiállnod öltözködni...Zozzy 5 írta:Nem volt személyeskedés...Varga Tamás írta: De! A személyeskedésnek helye nincs, senkivel szemben. Erre senkinek sincs felhatalmazása.