Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jah ,akkor rosszul tudtam...de az jó ha nem angollal kerülünk össze...Los Banditos írta:Negyedöntőben bárkit összesorsolhatnak bárkivel.
Negyedöntőben bárkit összesorsolhatnak bárkivel.csababarca írta:khm...a Rómát nem igen kaphatjuk...mert ugye angolt asszem nem sorsolhatnak össze,és (ha minden úgy alakul) 4 angol lesz a legjobb 8 között...így csak angolt kaphatuknk majd
hát nem véletlenül vinné a madrid is, de ez a gyerek tősgyökeres római, ugyanúgy gondolkozik a városáról és a Klubjáról, mint a capitano, úgyhogy magasról sz.arik az ilyen jellegű megkeresésekre. ugyanebbe a kategóriába tartozik még aquilani is.Vito írta: mindenesetre ez a DDR szenzációs! a legfontosabb tagja a Romanak, persze a capitano mellett. tegnap is zseniális volt, szerelt, lőtt, mindenhol ott volt.
Spalletti pedig megette vacsorára Susztert. szinte tökéletes futballt játszott tegnap a Roma. nem biztos, hogy örülnék nekik a következő körben. sőt, biztos nem, majd ha Messi visszatér ...
mindenesetre ez a DDR szenzációs! a legfontosabb tagja a Romanak, persze a capitano mellett. tegnap is zseniális volt, szerelt, lőtt, mindenhol ott volt.Boixos írta:Krojf, köszönöm a kedves szavakat, ez a győzelem valóban olyan sokat jelent számomra, h szegényes a szókincsem ahhoz, h a frankót teljes mértékben kifejezzem!és nem is igazán tudok betelni a cuccal:
http://www.repubblica.it/2006/05/galler ... rid/1.html
viszont egy FCB-ASR meccset inkább kihagynék. volt már rá precedens, nem is foglalkoztam a focival vagy egy hónapig akkoriban.![]()
mintha egy embernek azt kellene eldöntenie, h melyik kezét engedje levágatni...
Bányász írta:Azért szerintem a Fener bizonyított.torrestoni írta:Schalke, Fenerbahce..., két capat, mely elkönyvelheti ak iesést, komolyabb esélylatolgatás nélkül...
És törökbe sose jó menni.
Azért szerintem a Fener bizonyított.torrestoni írta:Schalke, Fenerbahce..., két capat, mely elkönyvelheti ak iesést, komolyabb esélylatolgatás nélkül...