Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így elég vicces:)FtcSikiHun írta:fcgigi írta:helló, meg tudná nekem mondani valaki, hogy van spanyolul az, hogy már egy hete nem beszéltünk ??? előre is köszi
ya una semana de su no hablamos
ha minden igaz
fcgigi írta:helló, meg tudná nekem mondani valaki, hogy van spanyolul az, hogy már egy hete nem beszéltünk ??? előre is köszi
Tényleg nem voltam egyértelmű?barcafan0911 írta: Ha élőben akarja hallgatni a neten akkor akár élőben nézheti is a neten. Arra reálisabb az esély hogy talál weboldalt.
Bármilyen meglepő, itt rádiót akartam írni.fcbarca0827 írta:Az érdekli, hogy a sorsolást élőben hallgathatja-e a neten.
Még jó, hogy nem a kérdésre válaszoltál.barcafan0911 írta:Mindegyik bemondja az eredményt a sporthírekben. A sorsolás párosításait délután 1 órakor lehet majd hallani a rádiókban.Rewolution5 írta:üdv! sajnos holnap suliba vagyok a BL sorsolás időpontján, nem adja valamilyen rádió a sorsolást??? előre is kösz.
Mindegyik bemondja az eredményt a sporthírekben. A sorsolás párosításait délután 1 órakor lehet majd hallani a rádiókban.Rewolution5 írta:üdv! sajnos holnap suliba vagyok a BL sorsolás időpontján, nem adja valamilyen rádió a sorsolást??? előre is kösz.
Rinku írta:Hey Guys!
Tud valaki egy jó oldalt, ahonnan magyar zenéket, slágereket tudnék letölteni? Köszi előre is!
Nem elég csak a tv-t összekötni D-subbal! A hangot egy szabványos RCA-3,5 jack dugó párossal tudod összekötni. Így már hangod is lesz majd.csababarca írta:Hello
Összekötöttem a notebookom a tv-vel (samsung,plazma),a kép jön is,viszont hang nem.
azt hogy lehet beállítani?
Hunter91 írta:Sztem töröld a lomtárból is!messideco írta:Lenne egy kérdésem, lehet másoknak s segítene.
Van-e úgy a gépeteken, hogy megnézed a filmet, kitörlöd(Shift+Del), a film eltűnik, de hely nem szabadul fel a gépen. Nem tudom miért van ez.
Ha valaki tud segíteni, légszi írjon!
Sztem töröld a lomtárból is!messideco írta:Lenne egy kérdésem, lehet másoknak s segítene.
Van-e úgy a gépeteken, hogy megnézed a filmet, kitörlöd(Shift+Del), a film eltűnik, de hely nem szabadul fel a gépen. Nem tudom miért van ez.
Ha valaki tud segíteni, légszi írjon!