Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, de összetudná fogni a csapatotRaziel írta:sheringham 40éves...nemsokat játszikel fuero írta:De még a mostnai játékkerettel sem a kiesés ellen kéne küzdeni![]()
Nagyon jó játékosok vannak a WHU-ba.
A.Ferdinand,Boa-Morte, Benayoun, Reo-Coker, Sheringham, Tevez.....
sheringham 40éves...nemsokat játszikel fuero írta:De még a mostnai játékkerettel sem a kiesés ellen kéne küzdeni![]()
...Ashton, Harewood, Bowyer, Etherington, Lucas Neill, stb, stb, stbel fuero írta:De még a mostnai játékkerettel sem a kiesés ellen kéne küzdeni![]()
ez mind igaz,de az a múlt sajna...grecki írta:A West Hambe is elkelne most... Ha akkor nem esünk ki, milyen játékosok kergetnék itt a bőrt... Bele se merek gondolni, hogyel fuero írta:
Természetesen Carrickre gondoltam
Joe Cole
Michael Carrick
Glen Johnson
Jermaine Defoe
Fredrik Kanouté
Trevor Sinclair
mind, mind itt játszanának. Kiegészülve a korábbi távozókkal, Rio Ferdinanddal és Frank Lamparddal azt hiszem meglehetősen erős csapat lenne. Valószínűleg inkább a Chelseavel és a Manchesterrel hadakoznánk, nem pedig a Watforddal és a Charltonnal a kiesés elkerüléséért...
A West Hambe is elkelne most... Ha akkor nem esünk ki, milyen játékosok kergetnék itt a bőrt... Bele se merek gondolni, hogyel fuero írta:
Természetesen Carrickre gondoltam
Természetesen Carrickre gondoltamgrecki írta:Carrickre gondolsz? Vagy Carr-ra? Mert mindketten Tottenham játékosok voltak...el fuero írta:Remélem megszerezzük Källströmöt, mert elkélne 1 alapember a kp-ra. Amióta elment Carr nincs aki irányítson.
Glory, glory Totthenham....
Carrickre gondolsz? Vagy Carr-ra? Mert mindketten Tottenham játékosok voltak...el fuero írta:Remélem megszerezzük Källströmöt, mert elkélne 1 alapember a kp-ra. Amióta elment Carr nincs aki irányítson.
Källström jó kis játékos nemcsodálom h sorban állnak érte a nagycsapatok...a Totthenham-ben énis eltudnám képzelniel fuero írta:Remélem megszerezzük Källströmöt, mert elkélne 1 alapember a kp-ra. Amióta elment Carr nincs aki irányítson.
Azért túlzást,hogy nyerje meg a BL-t..Szerintem csak jó helyen kéne végeznie..Raziel írta:én ugyvagyok ezzel,hogy hamár a Liverpool kiejtett minket,akkor nyerje meg a BL-tEvilgrim írta:Most a PSV nagyon rossz "időszakban"van.Remélem a Liverpool ellen jók lesznek..![]()
![]()