Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Lucho sem volt hülye, mégsem tanult belőre.recrea írta:Én is így érzem mind a két dolgot. Tavaly Torinoban, tavalyelőtt meg Madridban feküdtünk (volna) rá az eredményre, ha nem jött volna a szokásos bekapott gól, aztán meg néztünk ki a fejünkből. Hozzáteszem, ez a csapat klasszisokkal jobban védekezik, mint azok a csapatok, emiatt lehet max a dologban ráció, meg amiatt, h azért láthatóan EV nem hülye a szakmáhozvisca el barca írta:h ini kezd akkor dembi nem fog, ha viszont a kopasz nem tudja vállalni a játékot érzésem szerint a francia kezdő lesz. jó lenne nem a 0-0-n feküdni (pedig az lesz), mert abból mi nem jövünk ki jól, nem értünk mi ahhoz...
Én is így érzem mind a két dolgot. Tavaly Torinoban, tavalyelőtt meg Madridban feküdtünk (volna) rá az eredményre, ha nem jött volna a szokásos bekapott gól, aztán meg néztünk ki a fejünkből. Hozzáteszem, ez a csapat klasszisokkal jobban védekezik, mint azok a csapatok, emiatt lehet max a dologban ráció, meg amiatt, h azért láthatóan EV nem hülye a szakmáhozvisca el barca írta:h ini kezd akkor dembi nem fog, ha viszont a kopasz nem tudja vállalni a játékot érzésem szerint a francia kezdő lesz. jó lenne nem a 0-0-n feküdni (pedig az lesz), mert abból mi nem jövünk ki jól, nem értünk mi ahhoz...
Az lehet, de én meg csak azt írom itt le, ami nekem is tetszik.MessiNeymarSuarez írta:Mundo és Marca pedig azt, hogy Iniesta-Paula kezd![]()
Mindkettővel előrébb lennénk mint a Gomes-Paula tengellyel, nagyon remélem hogy nem most akar Valverde jófejkedni, mert különben végünk.
Mundo és Marca pedig azt, hogy Iniesta-Paula kezdCestus írta:A Cope nagyon írogatja, hogy a szokásos kezdőbe Iniesta és Dembélé kerül be.
úúúúúúúúúúúú az úgy túl támadó, nincs meg a STABILITÁSCestus írta:A Cope nagyon írogatja, hogy a szokásos kezdőbe Iniesta és Dembélé kerül be.
Volt vagy 3-4 meccsünk, amikor így volt.Lablovezel írta:A Semedo-Pique-Umtiti-Alba, Rakitic-S.Roberto-Busquets-Iniesta, Messi-Suarez miért nem opció? Semedo ennyire impontens lenne?
Igen, kicsit rosszul fogalmaztam. Tudom. Amikor nem sérült, ez a felállás akkor sem opció soha. Pedig S. Roberto jobb kozeppalyas, mint jobb bekk.Barca_10 írta:Lablovezel írta:A Semedo-Pique-Umtiti-Alba, Rakitic-S.Roberto-Busquets-Iniesta, Messi-Suarez miért nem opció? Semedo ennyire impontens lenne?
Semedo sérült.
Lablovezel írta:A Semedo-Pique-Umtiti-Alba, Rakitic-S.Roberto-Busquets-Iniesta, Messi-Suarez miért nem opció? Semedo ennyire impontens lenne?
Na meg jött a 'Poolból játékos szóval helloszia 6.!etooka9 írta:Amikor gyereke született eddig, akkor bl-t nyertünk.Phil07 írta:Ha így nézzük nagyon jókor jött a poronty Leoéknál, emlékeim szerint ilyenkor mindig óriási kedvvel játszik. És ha neki kedve van játszani és továbbmenni, akkor meg is lesz!
Én is nagyon bízom benne ma este, Valverde is lenyilatkozta, hogy extra motiváltnak látja.
Amikor gyereke született eddig, akkor bl-t nyertünk.Phil07 írta:Ha így nézzük nagyon jókor jött a poronty Leoéknál, emlékeim szerint ilyenkor mindig óriási kedvvel játszik. És ha neki kedve van játszani és továbbmenni, akkor meg is lesz!
Nehogy azt hidd.visca el barca írta:jó lenne nem a 0-0-n feküdni (pedig az lesz), mert abból mi nem jövünk ki jól, nem értünk mi ahhoz...
Szerintem csak azért hozzák fel, mert a Stamford Bridge valamivel kisebb, 103 x 67 méter. Az UEFA szabálya szerintem meg 100-105 méter hosszú és 64 - 68 méter szélességű tartományban kell, hogy legyenek a pályák. Szóval a Camp Nou a max-on van egyes pályák meg valamivel kisebbek, de még a szabályos tartományon belül.Tobias88 írta:Lehet hogy én vagyok hülye, de ezt már sokszor hallottam és párszor utána is néztem:
"A Camp Nou egy csodálatos stadion, melynek a gyepszőnyege a szokásosnál szélesebb és nagyobb."
És minden egyes alkalommal rájövök, hogy azóta se változott és szimplán hülyeség. Az UEFA által kiadott szabvány méretű a pálya, azaz 105m x 68m. Premier League-ben is ez a szokásos.
Vagy valamit elnézek? Kétlem
Én úgy tudom, hogy intervallum van megadva szabványnak, nem pontos szám. A Camp Nou gyepszőnyege pedig a nagyobb méret fele tendál.Tobias88 írta:Lehet hogy én vagyok hülye, de ezt már sokszor hallottam és párszor utána is néztem:
"A Camp Nou egy csodálatos stadion, melynek a gyepszőnyege a szokásosnál szélesebb és nagyobb."
És minden egyes alkalommal rájövök, hogy azóta se változott és szimplán hülyeség. Az UEFA által kiadott szabvány méretű a pálya, azaz 105m x 68m. Premier League-ben is ez a szokásos.
Vagy valamit elnézek? Kétlem
Én is őszintén ettől félek, hogy berakja hogy még jól széttrollkodja a visszavágót, de akár a továbbjutásunkat is. Nagyon nem kéne a Chelsea ellen, mert a "stabilitás mesterét" szétfutnák, és lehet hamar ki is állíttatná magát, vagy kapu előtt szabálytalankodna. Olyan mint elefánt a porcelánboltban.csababarca írta:Továbbjutunk, de nehéz szülés lesz.
Félek, hogy ha EV le is tett arról hogy Gomessel próbálkozzon, most ez a nyilatkozat miatt be fogja erőltetni a csapatba, hogy "csak azért is". Remélem nem.
Dembele,Busi,Rakitic,Paula kp és mehet a bugi.
nyilván lehetne még ütősebb, de ez is jó lesz most.
Messinek remélem jó meccse lesz, és eltesz 2-3 gólt nekik.