Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha 210 percig tartana a meccs se rúgna gólt..de azért te szurkolj, tudod a remény hal meg utoljáratorrentkiller írta:Nem tudom miért jó neked itt fikázni Bojan vagy akárki mást, aki kb fél perce állt be.Ede72 írta:ezt már többször láttuk..kevesetD.Villa írta:Na nézzük mit tud Bojan!Remélem vágy egyet és befogod a szád
Nem tudom miért jó neked itt fikázni Bojan vagy akárki mást, aki kb fél perce állt be.Ede72 írta:ezt már többször láttuk..kevesetD.Villa írta:Na nézzük mit tud Bojan!
ezt már többször láttuk..kevesetD.Villa írta:Na nézzük mit tud Bojan!
nem igaz, csak megmutatta hol fájkanty írta:Szinészkedett és kiálitottak egy hazai játékost. A piros jogos volt, de Alves túl játszotta.Mihu írta:Valaki meg tudja mondani, hogy miért fújolják Alves-t? Most kapcsolódtam csak be a meccsbe
aha, nem értem, hogy mért nem kapjuk le a pályáról, mielőtt lekaszálja valamelyik favágó!!Ede72 írta:Messit levinném, nehogy lerúgják...
Szinészkedett és kiálitottak egy hazai játékost. A piros jogos volt, de Alves túl játszotta.Mihu írta:Valaki meg tudja mondani, hogy miért fújolják Alves-t? Most kapcsolódtam csak be a meccsbe
Oscar díjnak örülnek ígyMihu írta:Valaki meg tudja mondani, hogy miért fújolják Alves-t? Most kapcsolódtam csak be a meccsbe
Az előbbi jött be,Thiago Be,Iniesta Le.Bob_Marley írta:Szerintem Iniesta jön le, de az is lehet Messi!Messithebest írta:Thiago Be-Le?
Szerintem Iniesta jön le, de az is lehet Messi!Messithebest írta:Thiago Be-Le?