Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azt írtam,hogy szerintem most se nyerik meg, nem azt,h 1000%.Lionel85 írta:A 10-essel egyetértek, de a 06-osban a csoportmeccseken azért jó volt a játék. Az egyenes kieséses szakaszban már Pekermannak volt sara, de a szerencse se volt velünk.ozsimiki írta:Remélem látok valahol majd belőle egy hosszabb összefoglalót. Meglep az eredmény azért.
Én nem vagyok Argentin fan, de szerintem egyértelmű,hogy 06ban és 10ben is edző miatt jutottak addig amíg. 10es kerethez nem kell sokat hozzáfűzni, nevetséges,h kiket hagyott otthon Diego. 06ban pedig Pekerman húzásai voltak kifogásolhatóak bőven végig, főleg a 4eddöntőben.
Szóval bivaly keretük lehetett volna már eddig is,de két VB-t is elcseszett az edző, talán majd 2014...addig meg szerintem most se nyerik meg a Copa Amerikat... előzőn is már ők voltak esélyesebbek,aztán Robinho feléledt a Brazil csapattal,és oktattak.
A Copa Américára pedig úgy lehet felkészülni, hogy elverjük a világbajnokot és fenntartjuk ezt a szintet (ami baromi nehéz lesz), de nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy nem nyerik meg. 2007-ben is a döntőt kivéve mindenhol gálázott Argentína. Egy rossz meccsből én a helyedben nem jelenteném ki, hogy a következő tornát sem fogja Argentína megnyerni...
Csak a gólokról találtam hosszabb összefoglalót:
http://www.youtube.com/watch?v=tw6mTmccdUY
4 evmulva mar szervusz ez a forma es ez a csapatMessiFan írta:Én nem sírtam viszont teljes szívemből örültem! Jó volt az olimpiás argentínát látni mert szerintem ez a játék ahhoz hasonlít leginkább. Sajnos a VB-t elqrták de nem baj. Remélem 4 év múlva is lesznek legalább olyan jó játékosok mint most.El fanático írta:Áhhh, gyerekek!A tegnap esti Argentin-Spanyolon sírtam, komolyan mondom.... Ha nem a "púderes orrú" állítja össze a VBre a csapatot, akkor a németeket megesszük kenyér nélkül magába
![]()
Szerintem csak a vak nem látta a különbséget!
Reina meg mehet/ne már szélnek-világnak, mert nem való ő már a spanyol válogatottba, nem egy szint - az EB-re már nem szabad kivinni.
Én nem sírtam viszont teljes szívemből örültem! Jó volt az olimpiás argentínát látni mert szerintem ez a játék ahhoz hasonlít leginkább. Sajnos a VB-t elqrták de nem baj. Remélem 4 év múlva is lesznek legalább olyan jó játékosok mint most.El fanático írta:Áhhh, gyerekek!A tegnap esti Argentin-Spanyolon sírtam, komolyan mondom.... Ha nem a "púderes orrú" állítja össze a VBre a csapatot, akkor a németeket megesszük kenyér nélkül magába
![]()
Szerintem csak a vak nem látta a különbséget!
Reina meg mehet/ne már szélnek-világnak, mert nem való ő már a spanyol válogatottba, nem egy szint - az EB-re már nem szabad kivinni.
A 10-essel egyetértek, de a 06-osban a csoportmeccseken azért jó volt a játék. Az egyenes kieséses szakaszban már Pekermannak volt sara, de a szerencse se volt velünk.ozsimiki írta:Remélem látok valahol majd belőle egy hosszabb összefoglalót. Meglep az eredmény azért.
Én nem vagyok Argentin fan, de szerintem egyértelmű,hogy 06ban és 10ben is edző miatt jutottak addig amíg. 10es kerethez nem kell sokat hozzáfűzni, nevetséges,h kiket hagyott otthon Diego. 06ban pedig Pekerman húzásai voltak kifogásolhatóak bőven végig, főleg a 4eddöntőben.
Szóval bivaly keretük lehetett volna már eddig is,de két VB-t is elcseszett az edző, talán majd 2014...addig meg szerintem most se nyerik meg a Copa Amerikat... előzőn is már ők voltak esélyesebbek,aztán Robinho feléledt a Brazil csapattal,és oktattak.
persze meg a spanyolok is b csapattal passzolgatni mentek volna ki a pályára a vb-n nem?Az keserít csak el hogy ez lehetett volna (???) a vb-n is ha nem Maradona a kapitány.
Hát kérlek szépen, nekem le kellett feküdnöm, suli van... Így is elég nehezen keltem fel.P.U.Y.O.L. írta:3-1 Llorente (Pedro assist)
Szerk: Bree miért nem nézed? Az előbb dobtam egy linket neked....
Persze.Nem is azért írtam,mert olyan nagy truváj volt,csak azért nem ez az elsődleges profiljaP.U.Y.O.L. írta:Igazából, ha nincs körülötted senki, akkor mindegy milyen magas vagy...miihii írta:És nem mellékesen fejjel talált be a kertitörpe![]()
Jó kis meccs volt, bár a spanyolok kicsit későn ébredtek, de pörgős, helyzetekkel teli találkozó volt!
Igazából, ha nincs körülötted senki, akkor mindegy milyen magas vagy...miihii írta:És nem mellékesen fejjel talált be a kertitörpe
És nem mellékesen fejjel talált be a kertitörpeP.U.Y.O.L. írta:4-1. Ez meg milyen védekezés volt?
Szerk: Sergio Kun Aguero a gólszerző
Kösz, a meccs azért megvoltLeomessi14 írta:MeccsBree írta:Emberek, mi történik? Nekem már rég le kellett volna feküdnöm, lemaradok az egészről, de azért érdekel mi van...Argentina-Spanyolorszag 3-0
MeccsBree írta:Emberek, mi történik? Nekem már rég le kellett volna feküdnöm, lemaradok az egészről, de azért érdekel mi van...
http://www.ustream.tv/channel-popup/24xtv2Bree írta:Emberek, mi történik? Nekem már rég le kellett volna feküdnöm, lemaradok az egészről, de azért érdekel mi van...