Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
/tapsvihar [Perrero írta:nah nevessetek rajtam...
ma futárkodtam kicsit, bort kellett kivinnem helyekre -és NEM IHATTAM MEG-ja és parfümöt is kellett vinnem, de nem csábitott h azt megigyam...
na de most jön a story: bp-iek előnyben...
szal avan a Bécsi út ami egy böszme nagy ut, arrol nyilik a laborc utca, és a tökömtuggyamien strassze... előkaptam a ... térképet mondom jol van nekem a tökömtuggyamien utca kell... busz nem jött elindultam gyalog
500-1000 métert mentem felfelé, fent megkérdeztem h hol van a laborc, a nő meg elmondta... a hely ahova mennem kellett a laborc azon végén van ami a bécsi utba torkollik... 50 méter helyett kb 1-2km-et sétáltam![]()
![]()
![]()
![]()
és nem volt cigim
mitakartok, jó ez!!!!elprat írta:A 5mp-ig hallgattam kb,a reakcióm csak ennyi:Jézusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...valóban..no comment...
Ez a csaj tisztára más világban él, tisztára sorozatfüggő, ott hallani ilyen szöveget, kicsit el van tájolva...Barrano írta:Nem vagyok egy kimondottan agresszív ember, de ez nem sokáig maradna sértetlen. K..va idegesítő, nem is tudom az a srác hogy viselte elCharlie írta:Balázs ShoW
C.
Hát ez óriásiCharlie írta:Balázs ShoW
C.
Ezt a részt már láttam a Tv-ben. Sztem nagyon megjátsza magát a csaj. Elég gagyi az egész...Charlie írta:Balázs ShoW
C.
Ez a csajCharlie írta:Balázs ShoW
C.
Nem vagyok egy kimondottan agresszív ember, de ez nem sokáig maradna sértetlen. K..va idegesítő, nem is tudom az a srác hogy viselte elCharlie írta:Balázs ShoW
C.