Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fecooo írta:D-csoport: Franciaország–Fehéroroszország 0–1 (Kiszlijak (86.)
![]()
![]()
Szombat, 15:00 és 19:00.kanty írta:Nem tudja valaki, h mikor játszák a Botswana-Togo, ill. Zöld-foki köztársaság-Mali meccseket
Köszi.
Én is így vagyok vele, én még Ribery miatt szerettem meg, merthogy ő ott játszott, na meg szintén Cisse miatt.matyi02 írta:Én nagyon örülök a Marseille sikerének, amióta szeretem, nézem a focit azóta a Franciák között a Marseille-t szeretem a legjobban, kár hogy Cissé már nincs ott :/
Bocsi, h beleszólok, de ha a Real nyerne megérdemelné, mert nem minden csapat nyer 98 ponttal és 100 valahány góllal bajnokságot. A játékra meg nem fognak emlékezni évek múltán, kivéve a Barcások.Perrero írta:ha a Real most nyerne akkoris ezt mondanádBarcaman14 írta:A Bordeaux-ot sajnálom. Durva hogy még az EL sem lett meg nekik!Pedig sokáig csodásnak tűnt ez az idényük, aztán ez lett belőle.
Az meg hogy nem megérdemelt az OM bajnoki címe, hülyeség! Egy bajnokságot nem lehet érdemtelenül megnyerni!( Ráadásul 6 pont előnnyel)
Fogós kérdés....Perrero írta:ha a Real most nyerne akkoris ezt mondanádBarcaman14 írta:A Bordeaux-ot sajnálom. Durva hogy még az EL sem lett meg nekik!Pedig sokáig csodásnak tűnt ez az idényük, aztán ez lett belőle.
Az meg hogy nem megérdemelt az OM bajnoki címe, hülyeség! Egy bajnokságot nem lehet érdemtelenül megnyerni!( Ráadásul 6 pont előnnyel)
Érdekes ilyent mondani egy olyan csapatra amelyik 6 ponttal nyeri a bajnokságot.LG írta:Hát sztem egyáltalán nem érdemelte meg a Marseille. Az ő sikerük annak köszönhető, h a Lyonnak meg a Bordeaux-nak sok volt a BL meg a bajnokság is, igy utóbbi ezeknek a nyomoroncoknak az ölébe hullott. Ettől még úgy gondolom, mind a Lyon, mind a Bordeaux messze jobb csapat nálunk. Utóbbi kettő nagyon derék teljesítményt nyújtott a BL-ba. A Marseille meg pfff.... A semmirekellő RM, akit a Lyon viszonylag lazán vert oda-vissza kikente őket, de még a nyugdíjas Milannal sem bírtak el. Szóval ássák el magukat.
Barcaman14 írta:Francia honban is izgalmasnak ígérkezik az utolsó forduló. A bajnok ugye már meg van. Mögötte a Bl helyért 4-en küzdenek: Auxerre, Lille, Montpellier, Lyon! A Bordeaux amúgy nagyon leeresztett. Kár értük!![]()
2.Lille 70p
3. Auxerre 68p
4. Lyon 66p
5. Montpellier 66p
A 3. hely ér még selejtezőt azt hiszem!![]()
38. forduló: Lyon-Le Mans
Sochaux-Auxerre
Nancy-Lille
PSG-Montpellier
Érdemes lesz oda figyelni az utolsó fordulókra!
EL indulást, ha jól tudompalesz77 írta: És az 5. hely ér valami kupát Franciaországban?Spanyolban tudom, hogy igen, de a Francia liga presztízse kisebb ugye... Előre is kösz, és bocs a bugyuta kérdésért.
És az 5. hely ér valami kupát Franciaországban?kennyke04 írta:
6. jelenleg, de 2 meccs még vissza van, 1 helyet javíthatnak kb.