2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
zoknievo írta:
Kár hogy messi nem lőtt gólt
mivel Messi még a szabadságán van...zoknievo írta:köszi
Ezért ennyire még Ő sem Isten.zoknievo írta:
De még helyzete se volt, ezért kérdem hogy mi vanMessiFan írta:Mert talán az ellenfélnél volt a labda? Vagy nem passzoltak neki? Ez olyan mint ha azt mondanád hogy miért nem lő gólt mikor nincs nála a labdaLionel85 írta:"Barátom" nem teljesen nézem a meccset, csak néha tudok odanézni, ezért kérdeztem, mert eddig akárhányszor néztem a képernyőre, nem nála volt a labda...
Zlatan Ibrahimovic a világ mindegyik csapatába beférne csak a Barcelonaba nem! lassú, és nincs meg az a mozgás amihez egy Barcelona jatekosnak lenni kell..de nagyon technikás...én nemakarok mégegy ilyen szenvedő szezont mint a tavalyi, úgyh Ibra barátunk kapd össze magad!messi70 írta:Ibra nagyon halvany
eredmenyek.com!zoknievo írta:és ki lötte a barcaban a golokat?
Mert talán az ellenfélnél volt a labda? Vagy nem passzoltak neki? Ez olyan mint ha azt mondanád hogy miért nem lő gólt mikor nincs nála a labdaLionel85 írta:"Barátom" nem teljesen nézem a meccset, csak néha tudok odanézni, ezért kérdeztem, mert eddig akárhányszor néztem a képernyőre, nem nála volt a labda...
ek.comzoknievo írta:eredmény?
2-4zoknievo írta:eredmény?
"Barátom" nem teljesen nézem a meccset, csak néha tudok odanézni, ezért kérdeztem, mert eddig akárhányszor néztem a képernyőre, nem nála volt a labda...Sanama írta:szemüvegeket vegyétek már le ...Lionel85 írta:Svéd barátunk labdába ért már?
olyan zusgát adott bokából.
igen,ért,csak a kedvedért barátom
Igaz nem sokat csinált eddig, de Adriano, Bojan vagy Milito sem élete meccsét játszotta ma. Ez csak az 1. felkészülési meccs volt, a fél keret még itt sincs.Sanama írta:szemüvegeket vegyétek már le ...Lionel85 írta:Svéd barátunk labdába ért már?
olyan zusgát adott bokából.
igen,ért,csak a kedvedért barátom
Ez gonosz volt.ElBartimaeus írta:Ibra a sportszárát úgy látszik különös körülmények között kicserélte Bojanéra, hogy legalább ezzel feltűnést keltsen a meccsen.
szemüvegeket vegyétek már le ...Lionel85 írta:Svéd barátunk labdába ért már?
ElBartimaeus írta:Ami viszont úgy igazán elszomorít, hogy egyelőre Ibra rosszabb a másik két támadónál.Bár neki most nem kell igazán hajtani... De mégis.
Idényre azért remélem összekapja magát.