Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudtam, hogy nem kellett volna feldobnom ezt a magas labdát... Na jó, most már tessék mással is viccelődni...Melkor írta:Igazad van, annyira nem vagy gyenge!Silvanus írta: (A fejét veszem annak, aki beszól, hogy akkor legalább 30-40%-ot fogok produkálni a tornán...)
- a 60 %-ot úgy már biztosan el fogod érni!
![]()
Igazad van, annyira nem vagy gyenge!Silvanus írta: (A fejét veszem annak, aki beszól, hogy akkor legalább 30-40%-ot fogok produkálni a tornán...)
Te mondtad!!!Boogess írta:Rohadjon el a szívem, hogy ilyen türelmetlen vagyokBercy írta:Drága Boogess Barátom!
A megrendelés napja 2005.06.27.-én volt és a mezeket Olaszországból hozták!
Valamint jövőhét szerdára már rajta lesznek a címerek valamint a nevek és számok!
Szted ez nem jó???
Ez nem számítógép, hogy ütsz egy entert és máris megy minden...![]()
Két és fél hét alatt lesz 19 db mez feliratozva és címerezve!!!
Én már annak örülök ha a torna előtti héten meglesz!![]()
![]()
![]()
Amúgy nekem jó a mez félkészen is, vagyis hogy mondjuk hiányzik a mez aljából tíz centi!![]()
![]()
Rohadjon el a szívem, hogy ilyen türelmetlen vagyokBercy írta:Drága Boogess Barátom!
Valamint jövőhét szerdára már rajta lesznek a címerek valamint a nevek és számok!
Szted ez nem jó???
Én már annak örülök ha a torna előtti héten meglesz!
Ez esetben ugyan ezt írhatnád a kedvesednek is: "Szia drágám, a torna után ha nem látsz többet, akkor az azért van, mert a Barcás fiúk megtaláltak, és nem lettem szép..."Bercy írta:szerettem volna, de még nekem sem volt alkalmam!Silvanus írta:Azt hittem, hogy legalább 1-et láttál már?!... Na sebaj, akkor majd meglátjuk később....
Ne parázz, biztos szép lesz!!!
ha esetleg nem mennék a tornára akkor ne aggódjatok nem történt semmi különös csak nem lettek szépek a mezek!!!![]()
szerettem volna, de még nekem sem volt alkalmam!Silvanus írta:Azt hittem, hogy legalább 1-et láttál már?!... Na sebaj, akkor majd meglátjuk később....
Ne parázz, biztos szép lesz!!!
Ha ezt mind láttam volna akkor már szombaton ki is tudnám osztani.Te Bercy, és láttad már a mezeket? Hogy néznek ki? És a hímzés??? Ez a leg sarkallatosabb kérdés ugye, mint beszéltük - azzal nagyon el tudják cseszni az egészet - szóval láttad, szép lett???
Kiváncsi leszek hányszor fognak kiszorni a pályáról engem szabálytalanságért és becsúszásért...Silvanus írta:A szurkolói torna hivatalos honlapján már fent van a hivatalos kiírása, illetve szabályzata a tornának a legfontosabb tudnivalókkal a lebonyolításról.
Mindenki olvassa végig figyelmesen!!!
Te Bercy, és láttad már a mezeket? Hogy néznek ki? És a hímzés??? Ez a leg sarkallatosabb kérdés ugye, mint beszéltük - azzal nagyon el tudják cseszni az egészet - szóval láttad, szép lett???Bercy írta:A mezek már biztosan megvannak!!!Melkor írta:Azért ne kiabáld el!Bercy írta: Én már annak örülök ha a torna előtti héten meglesz!![]()
Majd ha ott lesz a kezünkben, akkor örüljünk neki!
Max az a vége, hogy valakinek csak száma lesz, de nincs neve. Valakinek meg csak a szponzor olvasható!
+ ezeknek a variációi![]()
![]()
Megtévesztjük az ellenfelet
A mezek már biztosan megvannak!!!Melkor írta:Azért ne kiabáld el!Bercy írta: Én már annak örülök ha a torna előtti héten meglesz!![]()
Majd ha ott lesz a kezünkben, akkor örüljünk neki!
Hát azért addigra már csak meglesz! Ha más nem, legalább az enyém!!!Bercy írta:Drága Boogess Barátom!
Szted ez nem jó???
Én már annak örülök ha a torna előtti héten meglesz!
Csak jövő szerdára?:/ Azt hittem legalább egyszer tudunk abban a cumóban edzeni a torna előtt, vagy legalább megnézni, h milyenBercy írta:Tegnapi nap folyamán voltam bent náluk!Silvanus írta:Mindig arra, aki kérdi...Bercy írta:Kire akarsz ezzel célozni???![]()
Na jó. Egyébként van hír a mezekről??? Készülgetnek szépen...???
A mezek már megvannak és úgy néz ki, hogy jövőhét szerdáig el is készülnek.
Lehet örülni.
Tegnapi nap folyamán voltam bent náluk!Silvanus írta:Mindig arra, aki kérdi...Bercy írta:Kire akarsz ezzel célozni???![]()
Na jó. Egyébként van hír a mezekről??? Készülgetnek szépen...???