Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel meg egyetértek, nyilván nem 100%-ig ugyan az a szerepe most mint tavaly, de ennek ellenére azokat a dolgokat rontja el, amik középcsatárként se mentek neki. Az előszezonban és a RM elleni meccseken se jött neki semmi össze kb, pedig akkor még ténylegesen full középen is játszhatott.Normandia írta:Ezzel nagyon nem értek egyet. Ok, hogy kicsit kiszorúlt balra, de könyörgöm, helyzeteket ront el. Tehát nem az van, hogy nem kerül helyzetbe, hanem egyszerűen nem lövi be. Lyukat rúg, kapusba lövi, mellé, vagy felé. Ennek nem tudom mi köze a rendszerhez. Nála más lehet a gond, azt is láttuk már tőle, hogy képes volt nem 100-as helyzetből is gólt, gólokat lőni. Már ezek sem jönnek.
Azért azt se felejtsük el, hogy egy válogatott szünet és egy kőkemény ATMA elleni meccs után vagyunk. Emberek játszanak a mi csapatunkban is, nem robotok. Az Atletico mit is játszott, miután szétfutották magukat ellenünk?mess2009 írta:érdekes, hogy ezt a meccset is lehetett jónak látni...egy nagyon gyenge csapat ellen egy öngóllal vezetni egy félidőn valahogy ez nekem nem jön össze.
Pique alakítása csak hab a tortán, Suarez meg egyszerűen elkeserítő.
persze lehet hogy az én szemem rossz. ez kötelező három pont volt megvan, a többit mindenki értékelheti a saját "szájaíze" szerint.
Ezzel nagyon nem értek egyet. Ok, hogy kicsit kiszorúlt balra, de könyörgöm, helyzeteket ront el. Tehát nem az van, hogy nem kerül helyzetbe, hanem egyszerűen nem lövi be. Lyukat rúg, kapusba lövi, mellé, vagy felé. Ennek nem tudom mi köze a rendszerhez. Nála más lehet a gond, azt is láttuk már tőle, hogy képes volt nem 100-as helyzetből is gólt, gólokat lőni. Már ezek sem jönnek.Subinho írta:, nagy vesztese Suarez, ebben a felállásban ő lesz az új Ibrahimivic sajnos.
Az ő helyén Coutinho vagy Grirzman lenne jó.
Egyenlőre nem gyengültünk Neymar távozásával, csak megváltozott a játékunk, sajnos Laller kárára.
Mascherano haverod pedig ezért kell még ide. Ha bármi történik Piquével vagy Umtitivel akkor ő rendelkezésre áll .Samper írta:Nagyon jó volt Deu részvételével a támadójáték az első félidőben - csak a gólok nem jöttek össze. Valverdenek viszont igaza lett, hogy Piqué kiállítása miatt nem ezt játszatta a második félidőben.
A kulcsszó az EGYIK. Szerintem bőven jó félidő volt, kontroll alatt volt a meccs, voltak helyzetek, pörgött mindenki. Nem tudom hány jobb meccsünk volt eddig ennél, 3-nál több nem hiszem.S.Agüero írta:Szezon legjobb meccse eddig?Más az elvárásunk akkor.
Én se nagyon értettemS.Agüero írta:Szezon legjobb meccse eddig?Más az elvárásunk akkor.
Szerintem Digne fog lejönni.palesz77 írta:Piquének innen üzenem, hogy csessze meg, a szezon egyik legjobb meccse eddig, erre miatta lejön jó eséllyel Deu, és borul a támadógépezet.
Nagyon tetszik eddig a játékunk amúgy, nem élveztem már jó pár hete ennyire Barca meccset. Remélhetőleg még 1-2 gólt sikerül beküzdeni, akkor lenne teljesen tökéletes.
azért nem akkora klasszis h ennyire sírjunk miatta. nem saját nevelés lenne, kb semmibe lenne nézve...crixus írta:Én Roberto esetét sokkal bosszantóbbnak tartom, mert több van a srácban egy tartalék szélső bekknél. Így viszont nem csodálkoznék ha a legkésőbb a nyáron lelépne, sőt örülnék is neki. Újabb pofon lehetne a vezetőségnek és a szakmai stábnak.