Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szégyen, hogy vannak ilyen emberek, akik FC Barcelona durkkerenek merik magukat nevezni! Mi az, hogy esélytelenek vagyunk? Hol lennénk mi azok? Bukta az El Clásico?! Ugyanmár, hol van ez leírva? Megnyerjük az El Clásicot! Aki így vélekedik, hogy "na, de király, megyünk Madridba, azt jól elvernek minket!", az most azonnal véget is vethet a drukker karrierjének! Én a legutolsó osztályba is követném a csapatot! És meg lesz a bajnokság a kupával együtt! A BL már csak részlet kérdés nekem, persze jó lenne azt is megnyerni! Csak mert nem mennek most az olyan meccsek, mint a Sevilla elleni (de sztem még a rangadók során fogunk olyat látni és utána is!), már letargia van némely embernél! Agyam eldobom...Mosquito írta:Tudom, hogy kapni fogok ezért, de ha Puyi lesz középen -ki más lenne?- a clásico-n, tuti bukta lesz. Sajnos a formájából kiindulva nem csak a madrid elleni meccsünk lesz még meleg a bajnokságban.
Győzni megyünk, mert ez a csapat mindig a győzelemre játszik. Ettől függetlenül azthiszem egy x-el is teljesen elégedettek lehetünk, csak kikapni nem kéne, bár még sztem onnan is a Madridnak lenne nehezebb dolga.Léfe írta:Igy igaz Madridba győzni megyünk !!!! Csak hogy jövünk haza ???
Teát. Egy kis pálesszel hígítva!Caesarka írta:Jól beszélsz, mit iszol?![]()
Jól beszélsz, mit iszol?ElBartimaeus írta:Ha csak 2 méteres vigyorral jövünk haza, akkor össz-vissz 6 góllal nyertünk. De mindenki tudja, hogy 10 alá nem adjuk.Caesarka írta:2 méteres vigyorral mindenki fején!Léfe írta:Igy igaz Madridba győzni megyünk !!!! Csak hogy jövünk haza ???![]()
Így pont 'pí' méteres mosollyal jövünk haza.
Ha csak 2 méteres vigyorral jövünk haza, akkor össz-vissz 6 góllal nyertünk. De mindenki tudja, hogy 10 alá nem adjuk.Caesarka írta:2 méteres vigyorral mindenki fején!Léfe írta:Igy igaz Madridba győzni megyünk !!!! Csak hogy jövünk haza ???
2 méteres vigyorral mindenki fején!Léfe írta:Igy igaz Madridba győzni megyünk !!!! Csak hogy jövünk haza ???
Itt már hetek óta megy a cikkezés az "el classicóról" - sőt a gyenge Madrid miatt volt hogy nem is igy hivták-
tényleg nem úgy hívták mivel nem úgy kell leírni hogy el classicó...Hogy hívták?
Hogy hívták?Szabella írta: Itt már hetek óta megy a cikkezés az "el classicóról" - sőt a gyenge Madrid miatt volt hogy nem is igy hivták-