Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Melyiket? fcbarca.zl.hu-ról?Rapika írta:Te jó ég!
Mekkora Isten ez a Messi!
Néztem 1 videót Róla...![]()
Ő most a kedvencem!!!!!!!!!
Persze Eto'o és Roni mellett!
Megtarthatta volna Riquelmét is,csak akkor ki kellet volna neki találni egy másik kezdőt,a nyertes taktikán pedig nem illik változtatni, csak akkor ha valami gond van vele.kralo írta:Messit riijkard is becsüli szóval ettől nem kell tartani! Szerintem becsüli a másik két argentínt is csak hát riquelmet hová tegye? Saviola meg még egy év kölcsönbe. Larsson után jó lesz! Nem hiába nem adták el!
Azért a Real nem olyan gyenge de azért gyenge de nem annyira.LG írta:Amugy meg van most két csapatnyi zsugásuk, ugyhogy a nagycsapatokat elverjuk a legerosebb tímmel, a kis csapatokat(Mallorca, Getafe, Real Madrid) meg akár a leggyengébb csapattal is szanaszét alázzuk
Sztem csak akkor ha vége a selejtezoknek.Bodi írta:Hanyadikán lesz a BL sorsolás????
Nem hinném, mert Ezquero eredeti posztja balszél, bár igaz tud kozéppen és jobb sz.-en is. Messinek meg játszania kell, és valoszínu Giuly tobbet lex lecserélve mint Ronie.Xavi írta:Szerintem meg Messi lesz Ronaldinho cseréje, Ezquerro meg Giuly-é...Enrique írta:Csakhogy LG-t idézzem: "Ezquerro meg baloldalon lex Ronie cseréje, Giuly cseréje lex Messi, Iniesta pedig Xavi-Deco cseréje lex."![]()
Szerintem meg hamarosan Giuly lesz Messi cseréje,aki láttaXavi írta:Szerintem meg Messi lesz Ronaldinho cseréje, Ezquerro meg Giuly-é...Enrique írta:Csakhogy LG-t idézzem: "Ezquerro meg baloldalon lex Ronie cseréje, Giuly cseréje lex Messi, Iniesta pedig Xavi-Deco cseréje lex."![]()
Szerintem meg Messi lesz Ronaldinho cseréje, Ezquerro meg Giuly-é...Enrique írta:Csakhogy LG-t idézzem: "Ezquerro meg baloldalon lex Ronie cseréje, Giuly cseréje lex Messi, Iniesta pedig Xavi-Deco cseréje lex."
Az ilyen megmozdulásaiból lehet látni hogy ki (lesz) ez a Leo Messi.Maxi írta:Ha így folytatja talán még nála is nagyobb alakja lehet majd focinak!az a sarkazás, a boka passz Deconak...!Zsolti írta:Nincs mese!Riquelmék ide,Aimarok oda,ezt az embert csakis Maradonához lehet hasonlítani!
Ha így folytatja talán még nála is nagyobb alakja lehet majd focinak!az a sarkazás, a boka passz Deconak...!Zsolti írta:Nincs mese!Riquelmék ide,Aimarok oda,ezt az embert csakis Maradonához lehet hasonlítani!
Csakhogy LG-t idézzem: "Ezquerro meg baloldalon lex Ronie cseréje, Giuly cseréje lex Messi, Iniesta pedig Xavi-Deco cseréje lex."Ordog írta:Sztem idén sokszor be fogja őt cserélni Riykaard, és ez lehet hogy Iniesta kárára fog menni... Valamit valamiért.
Ezzel viszont maxxximálisan 1et értek.Ordog írta:Ezzel a játékossal meg van alapozva a barca jövője a Ronaldinho éra után is...